- Konu Sahibi Happy Meal
-
kızlar iğneleri vurulduktan kaç gün sonra asilama yapıldı? Yani yumurta geliştirici iğneden bahsediyorum çatlatma degil
Amin inşallahKızlar beni heyecan sarmış durumda. Yarın benim de aşılamam var dua edin ne olur hepimizin emekleri boşa çıkmasın İnşAllah...
Amin canım heyecan yapma sakin ol inşallah emeklerimiz boşa cikmayacak hayırlısıyla bebişlermze alırız ku çağımızdaKızlar beni heyecan sarmış durumda. Yarın benim de aşılamam var dua edin ne olur hepimizin emekleri boşa çıkmasın İnşAllah...
canm senn aşılman ne zaman yapldı benmkisi dün oldu anestzi aldm ağrm sızm yok norml mi ki...ayın 19 dediler o zaman yaparım, artık.
tutacak olan tek yumurta zaten,içini ferah tut sen,benim genelde tek yumurta olurdu ama klomen kullandım 2 kere ve ikisinde de 2 yumurta oldu,bugün aşılamamın 3. günü...hakkımızda hayırlısı...merhaba arkadaşlar bende artık aşılama yoluna girmiş bulunmaktayım 2 senedir gelmedi bizim bebiş bende hafif seyirli pko var eşimde bir problem yok 3 klomen çatlatma iğnesi tedavisi de sonuç vermedi bu ay aşılama yapılacak allahın izniyle 30 aralıktan beri her akşam gonal f 450 kullandım bugün kontrole gittiğimde sol tarafımda 18 mm bir yumurta vardı hemen ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı bu gece saat 4 te yapıcaz pazartesi de saat 1 gibi eşim sperm örneği vericek 3 4 gibi de aşılamam olucak çok heyecanlıyım tek yumurtayla tutar inşallah
saol cevabın için inş bu ay hepimizin ki tutar artık yoruldum insan içine çıkmak istemiyorumtutacak olan tek yumurta zaten,içini ferah tut sen,benim genelde tek yumurta olurdu ama klomen kullandım 2 kere ve ikisinde de 2 yumurta oldu,bugün aşılamamın 3. günü...hakkımızda hayırlısı...
benim yum.geliştirici iğnelerim bittikten 2 gün sonra yapıldı cnm[/Q
bnm de yrn son iğnem ptesi kontrol var o zmn belki salı günü yapılır aşılama
Merhaba canım. Sana çok çok sabır diliyorum. Gerçekten zor bir durum. Her kışın bir baharı vardır. Sakın umudunu kaybetme.Merhaba arkadaşlar, yeni topiğimiz hayırlı olsun. İnşallah 2015 yılı herkese hayırlı olur. Tedaviye başlayan arkadaşlarım inşallah hayırlı sonuçlarınızı alırız. Bu arada Miryankuzu hamileymiş o kadar sevindim ki darısı hepimizin başına inşallah. Happy meal transferin olmuş inşallah meleklerin seninledir canım. Ben de Batmana geldim. taşınma yerleşme derken sizlere yazamadım. Burada kimseyi tanımıyorum, Lojman dışına çıkmaya korkuyorum zaten. yine karamsarlık çöktü içime anlayacağınız. Mesleğimi yapamıyorum, benimle olacak bir çocuğum da yok. Bazen diyorum ki ne işe yarıyorsun sen. 34 yaşında ellerin bomboş. Kariyer peşine düştüm olmadı. Bebek dedim o da yok. İnanın belki burda kimseyi tanımam daha iyi en azından sorgu suallerden kurtulurum. off Kızlar ne olacak böyle. 1 tedaviyle yıkıldım. İnanın diğerlerini kaldıramayacağım gibi geliyor. Zaten burda nerde yaptıracam o da ayrı bir sorun. Çok bunaldım kimseye derdimi açamıyorum, seneler gidiyor ben hala olduğum yerdeyim. sizlere içimi dökmek istedim. Konuşacak başka kimsem yok. iyiki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?