Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Bugün aşılama yaptırdım. İşlem sonrası yarım saat sancı çektim. Sonra hafifledi ama az az vuruyor. Acaba normal mi?

bende yaptıracam canm .nasıl oluorrrr..ne kadar para verdin
Bizim görünürde bir sıkıntı yok yani sebepsiz. Yumutya oluyor çatlıyor sperm sayı hareket iyi. Bunları şunun için yazdım iğneli tedavi olmadım. Reglin 3. Günü klomene başladım günde 1 tane 5 hün. Sonra yumurtanın gelişimine bakıp 2.3 günde bir 14.gün ovitrelle ipne vuruldum. 36 saat sonra aşılama oldu. Aşılamadan 2 saat önce eşim sperm verdi ve yıkama işlemi yapıldı yani iyiler ve hızlılar srçildi. Ücret ise brn ve eşim muyene girişi yaptık 32 lira ben 42 lira eşim verdi. İşlem için 57 lira vetdik. Ovitrelle 67 lira. Toplamda 200 lira gibi bir meblağ tuttu. Bu arada eşim de ben de mrmuruz yani sigorta ve sendika indirimi vardı. Ben daha fazla tutar diyordum ama az tuttu. Hoş tutsa da vrrmeye razıydık yeter ki bebeğimize vesile olsun tedavi. Trabzonda İmperial Hastanesinde yaptırdım.

Aşılamanın acısı kişiden kişiye değişiyor galiba,film çektirdiysen ondan bir farkı yok gibi .yaşın kaç bilmiyorum ama eşinin değerlerinin de iyi olması lazım.. bazı hastanelerde az cıkıyor bazılarında fazla olur bundan diyorlar( kimisi de bu değerlerle yapılmaz diyor) boşuna yaptırmış olmazsın en azından,iyi araştır..biz hiçbir bilgimiz yokkken yaptırdık bu yüzden de çok çektik ... hayırlısı olsun ,inşallah sen muvaffak olursun. Bende birazdan aşılamaya gidiyorum

Bugün aşılama yaptırdım. İşlem sonrası yarım saat sancı çektim. Sonra hafifledi ama az az vuruyor. Acaba normal mi?

yarım saat sürdüyse iyi benimki 15 gün sürdü.. bazılarında hiç olmuyormuş,kişiden lişiye değişiyor galiba,doktoruna da sor en iyisi

canım ben de dun yaptırdım asılamayı. spekulumu girerken canımı cıkarıyor zaten. sonra ıcerı uzun bır ıgneye benzer kateter gecırırken o cıglık attırdı bana ve spermlerı enjekte ettıkten sonra bıldıgın yarım saat 40 dk adet sancısı cektım. bugun kasık agrım var. gecen aykı asılamada da aynısı olmustu bırkac gun sonra hafıflemıstı ama son gune kadar agrım olmustu ve tutmadı. kımınde agrı oluyor kımınde olmuyor. ınsallah tutar bu sefer herkesın

ılden ıle degısıyor kuzum. ablam yasadıgı sehırde ozel hastanede dogum bıle yaptı sezeryan hıc ucret odemedı. keske heryer oyle uygun fıyatlara yapsa zaten ınsan psıkolojık olarak yıpranıyor bır de maddı yıpranma olmasaydı

Kizlar aşılama ve tüp bebek yaptırdiktan sonra normal yolla hamile kalan varmi ki ilaclarin etkisi devam edermi ki

Benimde 4. günüm bende de yok, hiç bir belirti ama daha çok çok erken, diye biliyorum en azından okuduklarımdan öyle anladım :) her şey güzel olacak, ' ol der ve olur' rabbim bilir..

zaten bebeğin rahme düşmesi 7 günü buluyormus belirti olsa bile ilaçların etkisi olur heralde..aminn inşallah
ne zaman test yapıcaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…