- Konu Sahibi Happy Meal
Iki aşılama bir tüp bebekaşılamayı kaç kere yaptın gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki aşılama bir tüp bebekaşılamayı kaç kere yaptın gülüm
Bozma canm morelini.bıraz kafandan sil düşünme bıraz zamana bırakIki aşılama bir tüp bebek
bende yaptıracam canm .nasıl oluorrrr..ne kadar para verdinBugün aşılama yaptırdım. İşlem sonrası yarım saat sancı çektim. Sonra hafifledi ama az az vuruyor. Acaba normal mi?
Ben aşılama mi sigorta hastanesinde yaptirdim 600 tl felan gittibende yaptıracam canm .nasıl oluorrrr..ne kadar para verdin
Bizim görünürde bir sıkıntı yok yani sebepsiz. Yumutya oluyor çatlıyor sperm sayı hareket iyi. Bunları şunun için yazdım iğneli tedavi olmadım. Reglin 3. Günü klomene başladım günde 1 tane 5 hün. Sonra yumurtanın gelişimine bakıp 2.3 günde bir 14.gün ovitrelle ipne vuruldum. 36 saat sonra aşılama oldu. Aşılamadan 2 saat önce eşim sperm verdi ve yıkama işlemi yapıldı yani iyiler ve hızlılar srçildi. Ücret ise brn ve eşim muyene girişi yaptık 32 lira ben 42 lira eşim verdi. İşlem için 57 lira vetdik. Ovitrelle 67 lira. Toplamda 200 lira gibi bir meblağ tuttu. Bu arada eşim de ben de mrmuruz yani sigorta ve sendika indirimi vardı. Ben daha fazla tutar diyordum ama az tuttu. Hoş tutsa da vrrmeye razıydık yeter ki bebeğimize vesile olsun tedavi. Trabzonda İmperial Hastanesinde yaptırdım.bende yaptıracam canm .nasıl oluorrrr..ne kadar para verdin
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2buçuk senelik evluğim. Bendede polikistik över var.bütün tahlilleri normal rahim filimi çektirdin oda temiz çıktı. Doktorum sebebsiz kısırlık olduğunu söledi tek çare aşılamaymış artık oda tutmazsa tüp bebek dedi. Çok korkuyorum annelik duygusunu tadamazsam diye Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben bu ay aşılama yaptırıcam Allah nasip ederse. Bu gün klomen hapına başladım. Aşılamada çok canınız acıdı mı benimle paylaşır mısınız?
Bugün aşılama yaptırdım. İşlem sonrası yarım saat sancı çektim. Sonra hafifledi ama az az vuruyor. Acaba normal mi?
canım ben de dun yaptırdım asılamayı. spekulumu girerken canımı cıkarıyor zaten. sonra ıcerı uzun bır ıgneye benzer kateter gecırırken o cıglık attırdı bana ve spermlerı enjekte ettıkten sonra bıldıgın yarım saat 40 dk adet sancısı cektım. bugun kasık agrım var. gecen aykı asılamada da aynısı olmustu bırkac gun sonra hafıflemıstı ama son gune kadar agrım olmustu ve tutmadı. kımınde agrı oluyor kımınde olmuyor. ınsallah tutar bu sefer herkesınBugün aşılama yaptırdım. İşlem sonrası yarım saat sancı çektim. Sonra hafifledi ama az az vuruyor. Acaba normal mi?
ılden ıle degısıyor kuzum. ablam yasadıgı sehırde ozel hastanede dogum bıle yaptı sezeryan hıc ucret odemedı. keske heryer oyle uygun fıyatlara yapsa zaten ınsan psıkolojık olarak yıpranıyor bır de maddı yıpranma olmasaydıBizim görünürde bir sıkıntı yok yani sebepsiz. Yumutya oluyor çatlıyor sperm sayı hareket iyi. Bunları şunun için yazdım iğneli tedavi olmadım. Reglin 3. Günü klomene başladım günde 1 tane 5 hün. Sonra yumurtanın gelişimine bakıp 2.3 günde bir 14.gün ovitrelle ipne vuruldum. 36 saat sonra aşılama oldu. Aşılamadan 2 saat önce eşim sperm verdi ve yıkama işlemi yapıldı yani iyiler ve hızlılar srçildi. Ücret ise brn ve eşim muyene girişi yaptık 32 lira ben 42 lira eşim verdi. İşlem için 57 lira vetdik. Ovitrelle 67 lira. Toplamda 200 lira gibi bir meblağ tuttu. Bu arada eşim de ben de mrmuruz yani sigorta ve sendika indirimi vardı. Ben daha fazla tutar diyordum ama az tuttu. Hoş tutsa da vrrmeye razıydık yeter ki bebeğimize vesile olsun tedavi. Trabzonda İmperial Hastanesinde yaptırdım.
Benimde 4. günüm bende de yok, hiç bir belirti ama daha çok çok erken, diye biliyorum en azından okuduklarımdan öyle anladım :) her şey güzel olacak, ' ol der ve olur' rabbim bilir..benim aşılamadan sonra 4.günüm hiç bir belirti agrı vb yok (
Benimde 4. günüm bende de yok, hiç bir belirti ama daha çok çok erken, diye biliyorum en azından okuduklarımdan öyle anladım :) her şey güzel olacak, ' ol der ve olur' rabbim bilir..
ayın 19 dediler o zaman yaparım, artık.zaten bebeğin rahme düşmesi 7 günü buluyormus belirti olsa bile ilaçların etkisi olur heralde..aminn inşallah
ne zaman test yapıcaksın ?
ayın 19 dediler o zaman yaparım, artık.
ancak o tarihlerde belli oluyor demekki, başka caremiz yok, bekleyecezbna da 20sine kadar adet olmazsan test yaptır dedi doktorum.. daha önce belli olsa keske
amin cnm inşlh, güzel günlerin başlangıcı olur,Kızlar beni heyecan sarmış durumda. Yarın benim de aşılamam var dua edin ne olur hepimizin emekleri boşa çıkmasın İnşAllah...
amin cnm inşlh, güzel günlerin başlangıcı olur,