2015 Aralık tüp bebek

Kizlar bugun embriolarin 3.gunu beni halaa aramasilar transfer icin
Aramadilarsa 5. Gun transfer yapilcaktir canim.benide hic aramadilar taki 4. Gun aradilar yarin transfere gelin diye.aramadilar diye hic kasma kendini canim 5. Gune gidiyosa buda guzel bisey demektir

canim bence cok iyi.benimde 3.gun embriyosuydu. bende cok uzulmustum 3.gun oldu diye.ama inan 3e 5e bakmiyo bu isler.rabbim ol dedikten sonra 3.ghn tutuyo 5.gun tutmuyo.sakin sikma canini onunla ilgili.
Canim ya sevindim seninkidemi 3 gundu insallh seninde bugun yarin hayirli haberleruni aliriz

Kızlar ben yumurta gelişimi için iğne safhasindayim bu devrede yiyecek olarak takip ettiğiniz bir şeyler var mı?

Kizlar bugun embriolarin 3.gunu beni halaa aramasilar transfer icin
Cnm benm yarın 3.gün transferim olacak aradılar 4 yumurta döllenmiş şimdilik gelişimleri iyi dediler senin 5. Gün olabilir yumurta sayısına göre hareket ediyorlar muhtemelen

Beni dün aradılar 4 yumurta döllenmiş 9 taneden. Yarın da transferim var inşallah sıkıntı olmazsa şimdilik normal herşey dendi. Doğal ortamında gelişmesi daha iyi dediler bakalım Hakkı'mızda hayırlısı

Bende varım ama şuanda mecburi beklemedeyim 3 denememde iptal oldu çünkü çok kotuyum kızlar çok ☹☹☹

Benimde muhtemelen 3 gun olcak persembe koyacaklar hayirlisi olsun canim

Emriyolog aradi 5.gun transferi dusunuyoruz yarin ararim yine dedi ama hizlari biraz dusukmus grade1deiller dedi degisik bi yontem uygulayacagiz dedi yaa cok korkuyorumm ya transfer olamazsam yarin telefon acmalarini nasil bekliycem

Cnm benm yarın 3.gün transferim olacak aradılar 4 yumurta döllenmiş şimdilik gelişimleri iyi dediler senin 5. Gün olabilir yumurta sayısına göre hareket ediyorlar muhtemelen
Kaliteleri nasilmis bise dedimi sana benimkiler sanirim 2.kaliteymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…