Hepiniz için dua ediyorum üzülme moralini yüksek tut olur mu ağlamak olur mu şimdidenHoşbulduk canım 3.gün emriyosu iki tane transfer edildi.dua edelim inş.benimde hep ağlıyasım gelıyor
Hiç umutsuz olma canım bende okadar cesaretli olmadığımı düsünüyorum.sanırım 12.güne kadar beklicem.hiç belirti arama benceebenimde ayni canim 3.gun embriyosu 2 tane. bugun 8.gunum.sabah saglik ocagina gidip kan vereyim dedim ama cesaret edemedim.hic belirtim de yok.ne bi agri ne bi bisey.o yuzden umutsuzluga kapiliyorum
Sağol canım bende dua ediyorum hepimiz içinnHepiniz için dua ediyorum üzülme moralini yüksek tut olur mu ağlamak olur mu şimdiden
Ya tatlım şu tutma kanaması falan hepsi demekki kişiye göre değişiyormuş bende sadece kasık ağrısı vardı ki su son iki gündür devamlı olan kasıktaki o hafif ağrılar geçti gayet normal hssediyorum sadece arada çok güçlü kramp gbi Ağrı vuruyo geçiyo yani hç bsey hssetmiyo olmakta belki sana ve bonbonlarına özgüdür :) Sıkma Can'ını yok yereyehuuuu ikiz gibi duruyo bu minikler kuzum.ayy dua et banada sen 3 canlisin artik.benimde ikisi tutmus olsun.hic bisey yok bende
Sen arasana cnm boşver beklemeKizlar bugun embriolarin 3.gunu beni halaa aramasilar transfer icin
Aradim ama emriyogla gorusemedim acaba 5.gunemi giderler onceki tedavimde 3.gune zor ulasmistiSen arasana cnm boşver bekleme
.g3.guN transferi olsa simdiye ararlardi heraldeAradim ama emriyogla gorusemedim acaba 5.gunemi giderler onceki tedavimde 3.gune zor ulasmisti
Her zaman aynısı olcak dye bsey yok bugüne kadar hç mi aramadılar? Beni mesela opudan sadece 1 gün sonra aradılar ve su gün transfere gel dediler her gün bilgi vermedilerAradim ama emriyogla gorusemedim acaba 5.gunemi giderler onceki tedavimde 3.gune zor ulasmisti
12.gune kadar bekleyemem buyuk ihtimal ben.bugun aksam yada yarin yaptiririm heralde.Hiç umutsuz olma canım bende okadar cesaretli olmadığımı düsünüyorum.sanırım 12.güne kadar beklicem.hiç belirti arama bencee
Tabiki cnm demekki iyi gidiyo ve 5. Gün transfer olucak iyi düşün iyi olsun tekrar ara bilgi Alınca bzede haber et merak ettim.g3.guN transferi olsa simdiye ararlardi heralde
:))hayırlı haberlerini almayı bekliyoruz cnm yarın bi baktırsan mı ki acaba12.gune kadar bekleyemem buyuk ihtimal ben.bugun aksam yada yarin yaptiririm heralde.
Hadi hayırlısı olsun.güzel sonuçlar al insallah12.gune kadar bekleyemem buyuk ihtimal ben.bugun aksam yada yarin yaptiririm heralde.
Ben cumartesi toplandi pazar dollendi die aradi dunde gelisim devam ediyor dedi bugunde aramadi dahaHer zaman aynısı olcak dye bsey yok bugüne kadar hç mi aramadılar? Beni mesela opudan sadece 1 gün sonra aradılar ve su gün transfere gel dediler her gün bilgi vermediler
canim bende kasik agrisi falanda yok hicbisey yok. o bonibonlar icin herseyi feda ederim de onlar bana tutundumu acaba? hamilelik testi burda o kadar pahali olmasaydi coktan yaptirmistim vallahiYa tatlım şu tutma kanaması falan hepsi demekki kişiye göre değişiyormuş bende sadece kasık ağrısı vardı ki su son iki gündür devamlı olan kasıktaki o hafif ağrılar geçti gayet normal hssediyorum sadece arada çok güçlü kramp gbi Ağrı vuruyo geçiyo yani hç bsey hssetmiyo olmakta belki sana ve bonbonlarına özgüdür :) Sıkma Can'ını yok yere
Iyi gidiyo demekki kötü Düşünme bende çok merak ediyodum ama Bulundukları ortamdan çıkarıp degerlendrmek çok sağlıklı değilmiş o Yüzden her gün bi degerlendrme yapmıyolardr ama ynede ara sor çünkü 5 gün transfer var desinler en azındanBen cumartesi toplandi pazar dollendi die aradi dunde gelisim devam ediyor dedi bugunde aramadi daha
Nasıl Pahalı ya ben özel hastaneye gidiyorum 20 lira ? Ya da devlete gt acilden gr kan testi yaptırmak istyorum de Beta hcg baktırcanim bende kasik agrisi falanda yok hicbisey yok. o bonibonlar icin herseyi feda ederim de onlar bana tutundumu acaba? hamilelik testi burda o kadar pahali olmasaydi coktan yaptirmistim vallahi
canim 5 yere sordum 78-80 tl arasinda.20 tl olsa yeminle hemen gider yaptirirdim.Nasıl Pahalı ya ben özel hastaneye gidiyorum 20 lira ? Ya da devlete gt acilden gr kan testi yaptırmak istyorum de Beta hcg baktır
Canım sağlık ocağında yaptırcanim 5 yere sordum 78-80 tl arasinda.20 tl olsa yeminle hemen gider yaptirirdim.
Devlet hastanesi acilinde baktır ?canim 5 yere sordum 78-80 tl arasinda.20 tl olsa yeminle hemen gider yaptirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?