canım 6 yumurta döllenmesi çok iyi bir şey ama neden 3. gün koyuyorlar 5. gün embriyosu daha iyi diyorlar genelde amaan hoş bu iş Allah'ın işi deKizlar 6 yumurtam dollemmis persembe cagiriolar.3.gun embriyosu iyimi sizce
kaçıncı gün test yaptın canım belki çıkmamıştır.Kizlar benim sonuc negatif olmadi malesef
canım grubumuzda iki tane pozitif sonuç alan var listeye eklesen moral olurdu bizleretosun788
canım senin test sonucunu öğrendiğin gün ben trasnfere gidecem İnşallah bir problem çıkmazsa ve o gün mevlid kandili bol bol dua edelim . bebişler dört elle sarılsınlar bize doğunca da biz saracağız onları inşallah..emilyyyyy
üzüldümKizlar benim sonuc negatif olmadi malesef
Sağol canım insallah bakalim kist buyumemistir insallah yoksa deneyemiycez bileüzüldümhakkında Hayırlısı olsun umudunu yitirme olur mu mutlaka vakti zamanı var her şerde bi hayır var biz bilemeyiz o Yüzden sabret olur mu
tedavin hayirli olsun insallah canim.kaliteli yumoslarin olsun:)Benim de bugun kontrolüm vardı. 11 ile 14 mm arasindaymis yumislerim. Doktorum ilaç dozunu biraz daha arttırarak persembeye randevu verdi. Eğer bu hızda büyümeye devam ederlerse cuma veya cumartesi gibi yumurta toplama yapariz dedi. Heyecanlandim yine yeniden
canim tedavin hayirli olsun. ben bekleme asamasindayim ama egerki soracagin soru olursa herkes bir sekilde yardimci olmaya calisir.İyi geceler arkadaşlar.. ben de bu ayın 10nunda tedaviye başladım, benim gibi aynı zamanlarda başlayan var mı? Gün aşırı kan testi veriyorum e2 hormon testi izlenen var mı?
hosgeldin aramiza canim. bu bekleme suresi berbat biseymis:) kacinci gun embriyosuydu peki?Merhaba arkadaslar bende 28 kasımda basladık tedavıye 12 aralıkta transferim oldu bugun 4. Günüm rabbim dualarımızı kabul etsin inş
yok canim yapmadim hala.bugun saglik ocagina gideyim dedim ama cesaret edemedim.kaldim oyle.Insallah canim bugun haber bekliyorum hayirlisi olsun hakkimizda sen test yapmadin deilmi
canim bence cok iyi.benimde 3.gun embriyosuydu. bende cok uzulmustum 3.gun oldu diye.ama inan 3e 5e bakmiyo bu isler.rabbim ol dedikten sonra 3.ghn tutuyo 5.gun tutmuyo.sakin sikma canini onunla ilgili.Kizlar 6 yumurtam dollemmis persembe cagiriolar.3.gun embriyosu iyimi sizce
amaann bisey kalmamis yaa.zaman sizlere cabuk geciyo da bana niye gecmiyo :) canim vallahi cok sevindim.insallah birsuru yumurta toplarlar:)Nasılsınız kızlar... ben suan hastahanedeyim muayene oldum yumurtalar buyumusler teyzeleri :))
Anestezi ye gozukecem simdi cuma gunu çiftlige gidiyoruz yumurta toplamaya
ne denir ki? rabbim sana sabir versin.uzulme desemde dibine kadar uzuleceksin.uzul agla ama yine kalk ayaga.rabbim bizimde dualarimizi duyacak elbetKizlar benim sonuc negatif olmadi malesef
Hoşbulduk canım 3.gün emriyosu iki tane transfer edildi.dua edelim inş.benimde hep ağlıyasım gelıyorhosgeldin aramiza canim. bu bekleme suresi berbat biseymis:) kacinci gun embriyosuydu peki?
gulen smiley olduguna gore hersey yolunda:) ikiz mi?Ikinci testimi yaptırdım kızlar:)
Benmde 3.gündü Mühim değil ki hersey Allahtan canım bol bol dua edin ben öyle Yaptımcanım 6 yumurta döllenmesi çok iyi bir şey ama neden 3. gün koyuyorlar 5. gün embriyosu daha iyi diyorlar genelde amaan hoş bu iş Allah'ın işi de
9.gün 58 11. Gün 211 sanırım ikiside tuttu tutmuştur dimi :)gulen smiley olduguna gore hersey yolunda:) ikiz mi?
benimde ayni canim 3.gun embriyosu 2 tane. bugun 8.gunum.sabah saglik ocagina gidip kan vereyim dedim ama cesaret edemedim.hic belirtim de yok.ne bi agri ne bi bisey.o yuzden umutsuzluga kapiliyorumHoşbulduk canım 3.gün emriyosu iki tane transfer edildi.dua edelim inş.benimde hep ağlıyasım gelıyor
yehuuuu ikiz gibi duruyo bu minikler kuzum.ayy dua et banada sen 3 canlisin artik.benimde ikisi tutmus olsun.hic bisey yok bende9.gün 58 11. Gün 211 sanırım ikiside tuttu tutmuştur dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?