- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
Bugun 5 gunum canim.ya aslinda dinlemiyorum kendimi ama normalde adetim hep bir hafta once geldigi icin ister istemez moral bozulduTransferin kacinci gunundesin?Bence pskolojiktir dikkatet aklinda deilken sancinda olmaz
Insallah oyledir canim.Benmde ağrılarım var Can'ını Sıkma ilaçlardan bence ya da tutunurken rahimde kasılma mı yapıyo acaba bonibonlar :)
SIKMA CANINI İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUNBugun 5 gunum canim.ya aslinda dinlemiyorum kendimi ama normalde adetim hep bir hafta once geldigi icin ister istemez moral bozuldu
Insallah canimmSIKMA CANINI İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN
insallah canim.dikkat ediyorum ama bende hicbisey yok wallahi.belirti arama diyorum kendi kendime ama kafa gidiyo:) dr soyledigi tarigten iki gun once test yapcam ben varsa o gunde cikar heralde.yoksa da keserim ilaclari. bilmiyorum aklim daginik benimde.
Doktor devlet hastanesinde olunca yorumda alamiyorsun çarşamba gel dediler13 gün olucak artık bilmiyorum tecrübe ediyorum artık iptal edilirse devletteki 1 hakkimda yaniyormus işleme gidilmedigi halde 2 hakkım kalıyor senin az kalmış bonibonlarina kavuşmayacanim benim herseyin hayirlisi hakkimizda. doktorun ne diyo bu durum icin peki?
Canim sikma canini hic.hakkimizda hayirliyisi ne ise onu yasicaz baska elimizden gelen baska bisey yok malesef.transferin olmadigi surece hakkin yanmiyo canim.yanimda bikac arkadas yasadi biliyorum yumurtalari bos cikmis trasfer olmadi ama katki payini bile geri odediler.hakkin yanmiyo yaniDoktor devlet hastanesinde olunca yorumda alamiyorsun çarşamba gel dediler13 gün olucak artık bilmiyorum tecrübe ediyorum artık iptal edilirse devletteki 1 hakkimda yaniyormus işleme gidilmedigi halde 2 hakkım kalıyor senin az kalmış bonibonlarina kavuşmaya
İnşallah herkesin umutları gerceklesir
Canim cokta icmemeye calis ilac falan.biraz yemene dikkat duzene girer yavas yavas.ilaca alistirma vucudunuMerhaba kislar nasılsınız bugun doktorum musil ilaci yazdi yarina rahatliycakmisim ictim bekliyorum yarın transfer im var insallah
Yok canim sadece bugun ic dedi yarindan sonra probiyotik alicam duzene girecekmis canim eger icmesem ben cok ikiniyorumCanim cokta icmemeye calis ilac falan.biraz yemene dikkat duzene girer yavas yavas.ilaca alistirma vucudunu
canim su bitkisel surubu da bi arastirsana.doktoruna sor.duphalac ti yanilmiyosam.simdiden hayirli olsun transferin canim benimMerhaba kislar nasılsınız bugun doktorum musil ilaci yazdi yarina rahatliycakmisim ictim bekliyorum yarın transfer im var insallah
Ananas bu duruma birebir.Yok canim sadece bugun ic dedi yarindan sonra probiyotik alicam duzene girecekmis canim eger icmesem ben cok ikiniyorum
Yiyorum canimAnanas bu duruma birebir.
Bilmem canim dr probiyotik verdi iste ha bide balik yagicanim su bitkisel surubu da bi arastirsana.doktoruna sor.duphalac ti yanilmiyosam.simdiden hayirli olsun transferin canim benim
Arkadaşım yumurtası hiç yoktu aynı hastanede 2hakkiniz kaldı dediler bugün ben bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim enazjndan 3 yada 4 olur diyordum 1 bile zor büyüyor oda olmayacak gibi neyse sen nasılsın varmı bir farklı hissetme yeme icmene dikkat ediyormusun haftayada belli olucak inşallah iyi olur ve umut olursun bacım inş hepimize herseyin hayırlısı olsunCanim sikma canini hic.hakkimizda hayirliyisi ne ise onu yasicaz baska elimizden gelen baska bisey yok malesef.transferin olmadigi surece hakkin yanmiyo canim.yanimda bikac arkadas yasadi biliyorum yumurtalari bos cikmis trasfer olmadi ama katki payini bile geri odediler.hakkin yanmiyo yani
Ananas mı yararlı bakterileri öldürüyormuş anlamadım.Yiyorum canim
Fakat antibiyotik kullandigim icin bagirsaktaki yararli bakterileride oldurdugu icin kupkuru oluyomus ama artik probiyotik yiycem
Valla benim bildigim hakkin gitmiyo canim sen iyice sor onu.benimle ayni anda arkadasin iste 4 tane yumurtasi cikti onlarda bos cikmis kizin transferi iptal edildi.ona hakkinin gutmedigini soylediler hatta yatirdigi parayida iade ettiler.ben valla beklemedeyim.bugun karnim agriyo cok hastalancak gibiyim.umudum kirildi yani benimdeArkadaşım yumurtası hiç yoktu aynı hastanede 2hakkiniz kaldı dediler bugün ben bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim enazjndan 3 yada 4 olur diyordum 1 bile zor büyüyor oda olmayacak gibi neyse sen nasılsın varmı bir farklı hissetme yeme icmene dikkat ediyormusun haftayada belli olucak inşallah iyi olur ve umut olursun bacım inş hepimize herseyin hayırlısı olsun
Yok canim ben 5 gun antibiyotik kullandim o olduruyomusAnanas mı yararlı bakterileri öldürüyormuş anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?