2015 Aralık tüp bebek

Çok teşekkürler. Aramak için geç kaldım Şimdi mesaileri bitmiştir sanırım. Yarın sabah ararım.

Mühim değil cnm tahlile kaç gün kaldı :)) senin sonucunu merakla ve umutla bekliyorum gerçi ben olumlu hssediyorum ya neyse :))
normalde 19 aralik test gunum ama ben persembe yapayim diyodum.hatta biara seytan git yarin yaptir bile dedi:)ama hastaneleri ve laboratuvarlari arayinca tum hevesim bitti.bi testte 78-80 tl arasi fiyat istiyolar. bugun transferin 7.gunu ve 3.gun embriyosu oldugu icin cikmaz dusuncesiyle ve tabiki 80 tl nin vermis oldugu sok ile yaptirip yaptirmamakta gidip geliyorum:) arkadaslar saolsun cozum yolu sundular ama benim icimde bi umutsuzluk var ve negatifi gorursem ne halde olacagimi az cok tahmin ettigim icinde ne yapacagimi bilemez haldeyim

Bugün emriyolog arayacak 6tane dollenmis yumurta var kalitelerini soyleyecek cok grginim sabaha kadar kaabuslar gordum cok korkuyorum ya iyi kalitede cikmazsa die ne olur dua edin saat1de arayacak saniyeler bile gecmiyor sanki
canim konustunmu embriyologla.nasillarmis minikler.umarim gonlune gore olur hersey:)

canim benim herseyin hayirlisi hakkimizda. doktorun ne diyo bu durum icin peki?

Kizlarr size yaklasiyorum yolu yariladim sayilir persembe gunu buyuk ihtimal opu yapilacak yarin kesin belli olur.. cokmu heyecanlandim nee
Canım benimde yarın kontrolüm var, perşembe veya cuma kesin opu olacam. Ama nedense beşinci deneme de olsa insan hep heycanlanıyor. Allah tamamına erdirsin inşallah

bende 2 cift patik almistim:)

Normaldede ben 25 gunde bir falan oluyorum.bugunde 24. Gunum olunca boyle huzun coktu icime insallah olmam.en azindan o test heyecanini yasayabilseydim bari
Benmde ağrılarım var Can'ını Sıkma ilaçlardan bence ya da tutunurken rahimde kasılma mı yapıyo acaba bonibonlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…