2015 Aralık tüp bebek

saglik icagi bigun sonra veriyo diye gitmiyim dedim.ama bu gidisle oraya gidicem.kac tane yeri aradim.hastaneler belki daha ucuz olur diye 80 lira diyo onlarda.kibarca yok artik diyorum
Ben saglik ocagina aksam saat 4 de gidince soyluyolar.. tanisin varsa numarani ver arasinlar yada sen ara sor benim ark. Oyle yapiyodu

anaaa supermis wallahi deniyim ben bu isi.oyle bi yardimci oldunki bana cok tesekkur ederim :))) ankarada devlet hastanesi nerde var peki canim?

kizlar size bisey daha sorabilirmiyim? transfer tarihimizi baz alarakmi birinci gun diyoruz yoksa transferden birgun sonrasini mi birinci gun olarak sayiyoruz.

Kızlar merhaba. Dün yumurta toplandı. Yarın arayıp haber veririz dediler. Ses çıkmadı. Sizi 1 gün sonra arayıp bilgilendirdiler mi hemen?

kizlar size bisey daha sorabilirmiyim? transfer tarihimizi baz alarakmi birinci gun diyoruz yoksa transferden birgun sonrasini mi birinci gun olarak sayiyoruz.
Pırasa önermiştin bugün ilk defa pırasa Yaptım(ben tam bi etçil oldugum için sebze nerdeyse hiç yapmam ve yemem) aman Allah'ım o nasıl güzel bşeymiş neden daha önce yapmadım ki dedim tsk ederim :))

Pırasa önermiştin bugün ilk defa pırasa Yaptım(ben tam bi etçil oldugum için sebze nerdeyse hiç yapmam ve yemem) aman Allah'ım o nasıl güzel bşeymiş neden daha önce yapmadım ki dedim tsk ederim :))
bende ayniyim canim.cogu kisi yanlis yaptigimi soylese de inekler vasitasiyla ot ihtiyacimi karsiladigimi savunurum:) bende bu surecte annemin zoruyla yedim ve tadinin hic de fena olmadigini gordum ama hala ot ihtiyacimi inekler vasitasiyla dolayli yoldan alma taraftariyim:))

:)) etin yerini hiç bişey tutmaz tabi ama böyle güzel olabilceğinide düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…