- 21 Ekim 2015
- 42
- 38
- 3
Clexane kas iğnesi değil, kolun arka kısmına yapılıyor veya göbekten'de yapabilirsiniz.Yanlış yapmışsınız o halde clexane kas değil yağ dokusuna yapılır göbekte en uygun bölge belki şişmanlarda kolda olabilir ama uygulama bölgesi göbektr internetten de kontrol edebilirsn :s
Aynen kimin doktoru nerden soylediyse ordan yapsin kimseyi yanlis yonlendirmeyelim bari.valla annemdeyim yatiyorum simdilik 3 gun enazindan yatma karari aldim ama son bi saattir karnim cok agriyo.ne agrisidir simdi bu bilemedim yaniIş öğretiyormuş gbi olmak istemedm özürdlrm yanlış anlaşıldıysam tabiki isteyen istedgi yerden yapsın bzm konumuz zaten bu değil konuya Dönelim :) nasılsın arkadasım günün nasıl geçiyo
Gecmiyo valla canim malesef.oyle bos bos yatmakta cok sikici zatenAy kızlar bırakın kol göbek işini 12 günü nasıl gecircez onu konuşalım
Ben şimdiden moralim yuksek olsun diye selindrella diye komedi bir kitap var ikincisi çıkmış onu aldım onu okicam ve bu defa sadece ilk gün oturmama kalkmama dikkat edicem sonrası da normal sağlık ocağına yürüyerek gidecem evde de rahat rahat takilcam diye dusunuyorum
Bende kas iğnesidr demedim zaten :) aslında uygulama yeri göbektr prospektüse bakabiliriz arkadaşlarda bu konu fazla mı uzadı ne:))Clexane kas iğnesi değil, kolun arka kısmına yapılıyor veya göbekten'de yapabilirsiniz.
Bzdede aynı kasıklarımda devamlı bi Ağrı ilaçlardan heralde :s bu ilk günün dimi:) hadi hayrolsun hepimiz için çok heyecanlıyımAynen kimin doktoru nerden soylediyse ordan yapsin kimseyi yanlis yonlendirmeyelim bari.valla annemdeyim yatiyorum simdilik 3 gun enazindan yatma karari aldim ama son bi saattir karnim cok agriyo.ne agrisidir simdi bu bilemedim yani
Aynen ilk gunum.ilk gunim gecmek bilmiyo diger gunler nasil gecicek bilmem vallaBzdede aynı kasıklarımda devamlı bi Ağrı ilaçlardan heralde :s bu ilk günün dimi:) hadi hayrolsun hepimiz için çok heyecanlıyım
Ay çok kıskandım keski benimde iki günüm kalmış olsa benm transferim senden iki gün sonra ama test günüm haftaya ÇarşambaArkadaslar ben yaptırdım. Aralık 2 de ıkı a kalite embriyo transferim yapıldı. iki gun sonra test yaptırcam sabırsızlıktan oluyorum..Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun en önce senin sonuç gelecek o Zaman iyi haberlerini alırız inşallah herkesinArkadaslar ben yaptırdım. Aralık 2 de ıkı a kalite embriyo transferim yapıldı. iki gun sonra test yaptırcam sabırsızlıktan oluyorum..Allah yardımcımız olsun
Hadi canim insallah ilk guzel sonuc veren sen olursun canim.hayirlisiyla guzel haberler gelmeye baslasin bakalimArkadaslar ben yaptırdım. Aralık 2 de ıkı a kalite embriyo transferim yapıldı. iki gun sonra test yaptırcam sabırsızlıktan oluyorum..Allah yardımcımız olsun
Ankara genart canim benimkideantalyadayım canım ben, antalya tüp bebek sen?
Yok bende gobekten yapiyorum canim suan iyiyum psikolojik sanirim bugun ewdeyim biraz kendimi dinledim sanirim senin kacinci gunun ne asamadasinOrgalutran kullaniyorum ben ama belirgin bi agrim yok bide ben gobekten kendim yapiyorum onu siz kalcadanmi yapiyorsunuz
Benimde 16 sı aramızda bi gün var umarım hayırlı sonuçlanır gerçi ben 14. De bi kan testi yaptırim dyorum :sMerhaba kızlar bende 3.deneme 5.gunumdeyim test günüm 17 si sadece ilk gün yattim sonra dikkat etmeye çalışarak normal hayatıma döndüm biraz tedirgin biraz heyecanlı gün sayıyorum Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cıkarmasın inşallah hepimiz burdan güzel haberler verelim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız aynen bende 14.de yani 9.gün bir tahlil yaptırıcam hakkımızda hayırlısı canim bana 2 embriyo transfer edildi medipol de yaptırdım ya senBenimde 16 sı aramızda bi gün var umarım hayırlı sonuçlanır gerçi ben 14. De bi kan testi yaptırim dyorum :s
canim paylastigin tablo icin tesekkurler.benim bonibonlar bugunlerde yerlesti yerlesti desene:) artik oturup beklicezGunaydin kizlaaarrr... Ekte 3. Gun transferinin gelisimini gosteren bi tablo var. 5. Gun transfer yaptiranlarda tablodaki 3.gunu ilk gun sayarak gelisimi takip edebilirler.
tosun788 tatlim fakulte 15 gun istiyo cunku zatrn deger varsa cok yuksek cikacak ve bi daha tahlil yapmak gerekmeyecek. Ben 10. Gun test yaptirmistim 0.1 degerini alinca aradim degerim bu cikti ben ilaclari birakiyorum dedim. Onlarda aynini yaptirdilar zaten... İnsallah sende deger cikar da 10.- 12.-15. Gunlerde verirsin yine kan artisini izleriz...
Belirtilere aldirmayin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?