2015 Aralık tüp bebek

aman valla canım bende bi halt anlamıyorum çözemedikleri yerde sebepsiz diyorlar heralde histeroskopiden sonra normal kalma olasılığı var dediler hani demekki bi problem var valla hayırlı sağlıklı olsunda tüple olsun çok zor artık beklemek çevremde herkesin kucağı doldu bi benimki kaldı

bu arada kızlar transfer sürecinde olanlar nasıl geçiriyorsunuz sürekli yatıyormusunuz yürüyüş falan yapıyormusunuz ya ben yattığım yerden kalkmaya bile korkuyordum ilk denememde kolumdan tutup kaldırıyorlardı beni ama hiç biri hiç bi işe yaramadı sizler neler yapıyorsunuz

ben pazartesi gunu transfer oldum ve ogunden beri wc ve arada evin icinde yuruyus haricinde kalkmiyorum sadece dun ignem icin hastaneye giderken disari ciktim. yemegimi bile uzanarak yiyorum ama yarindan itibaren artik yurumeye baslicam.sonucta rahime kan gitmesi lazim.ama hareketlerim yavas ve cok dikkatli.agir agur yuruyorum mesela.tabiki ne kadar dikkat edersek edelim rabbim ol diyecek.o ol demeden kendimizi pamuklara da sarsak maalesef olmayacak.

en çok yatakta dönerken ve kalkarken zorlandım ben ya karın kaslarımız kasılıyor ister istemez off birde iğne vurulmaları var progestan mecbur gidiyosun sağlık ocağına çok zor bir süreç inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz sizde bende isteyen herkeste amin..

evet bende yatakta donerken zorlaniyorum.progestan beni mahvediyo.kalcam berbat durumda oturamiyorum yatamiyorum canim aciyo.allah bizleride anne yapsin artik ne diyim

Ben ilk gün bi kaç saat yattım sadece hep ayaktayım ya da oturuyorum araba kullandım dsarı çıktım hep rutin devam ediyorum ne yaparsak yapalım nasip hersey bz elimizden geleni yapıp bugünlere geldik gerisi Allah'ın takdiri

Valla canim bbiz surekli kullaniyoruz bu igneyi hastanede hic buzamana kadar gobekten yapildigini gormedim
Yanlış yapmışsınız o halde clexane kas değil yağ dokusuna yapılır göbekte en uygun bölge belki şişmanlarda kolda olabilir ama uygulama bölgesi göbektr internetten de kontrol edebilirsn :s

Yanlış yapmışsınız o halde clexane kas değil yağ dokusuna yapılır göbekte en uygun bölge belki şişmanlarda kolda olabilir ama uygulama bölgesi göbektr internetten de kontrol edebilirsn :s
Dogru on bir yildir bukadar hastanede yanlis yapmisiz yani ne diyim.isteyen istedigi yerden yapabilir benimki fikirdi

Orgalutran kullaniyorum ben ama belirgin bi agrim yok bide ben gobekten kendim yapiyorum onu siz kalcadanmi yapiyorsunuz

Ayrica ben gobekten yapilmaz demiyorum.clexena koldan yapildiginda daha az hasar daha az aci verir ondan bi oneriydi.uzun sureli evinde kullanacak hastalara zaten biz donusumlu kol bacak gobek uygulamasini soyluyoruz.neyse isteyen istedigi yerden yapsin canim

Iş öğretiyormuş gbi olmak istemedm özürdlrm yanlış anlaşıldıysam tabiki isteyen istedgi yerden yapsın bzm konumuz zaten bu değil konuya Dönelim :) nasılsın arkadasım günün nasıl geçiyo

[QUgüzelelffth3, post: 44011144, member: 720584"]Ben ilk gün bi kaç saat yattım sadece hep ayaktayım ya da oturuyorum araba kullandım dsarı çıktım hep rutin devam ediyorum ne yaparsak yapalım nasip hersey bz elimizden geleni yapıp bugünlere geldik gerisi Allah'ın takdiri[/QUOTE]
Ne guzel canm rahat davranmissin test günün ne zaman

Ne guzel canm rahat davranmissin test günün ne zaman[/QUOTE]
16sı daha bir hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…