2015 Aralık tüp bebek

sor canım sen.burdaki herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalısır

Tesekkur ederim :) ben 26 yaşındayım ve FSH degerim 12 kusur çıktı adetin 3. günü cumartesi gunu vajinal muayene ile yumurta sayımın ve kalitemin az oldugunu ogrendim doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek dedi bende araştırmaya basladim. Oncelikle ben 1 yıllık evliyim devlet desteği alamayacagim. Fakat üniversite has yaptırma şansım varmı ? Bide ilaç raporu için de 3 yıl şartı isteniyor mu ? Çok kafam karisik şubatta istanbula gidince bir kaç doktora daha görünmeyi düşünüyorum hepsi aynı şeyi söylerse tüp bebek yaptiricaz. Maddi olarak her kadar paranın olması lazım mesela ? Esimde hiç bir sorun yok....

Cnm merhaba hosgeldin ilaç için 3 yıl şartı aranıyor malesef bizim de 1,5 yıl oldu evleneli aşılama da yaptırmadık hiç o yüzden herşeyi biz karşılıyoruz ekstra birşey çıkmazsa şimdilik 6 bin gibi bir maliyet görünüyor tedavi ilaçlar dahil ama ekstralar çıkarsa yükselebilirmiş özelde yaptırıyoruz biz

Peki üniversite hastaneleri de para olarak aynı miktar mi ? Bana 10 bin ayarla ancak yeter falan dediler. Bide süreç ne kadar zaman sürüyor acaba ? Bu arada hosbuldum :) sen kaç yaşındasin sizin sorun neydi ?

canım öncelikle sana tavsiyem bi AMH hormuna baktır.bende senin gibi öğrendim sorunumu.benim eşimdede hiç bir sorun yok.doktor bendede ultrasonda farkedince direk o hormonu istedi ve cok düşük cıktı.hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendirdi.bizim gibilerde aşılamanın malesef faydası olmuyor.3 yıllık evli olmadıgın için malesef rapor hakkını kullanamasın.illa o sartı arıyor.

canım hayırlı olsuun kurtuldun şimdi beklemede :) inşallah pozitif haberlerini de alırız mutluluğu paylaşırız burda stres yapma hiçbirşeyi takmamaya çalış yapabildiğin kadar
insallah canim.elimden geldigince rahat olmaya caliscam ama bakalim gelecek gunler neler gosterecek :)

Canım doktorum c.tesi ultrasonla bakınca amh yaptırsan da kotu gelecek boşuna moralini bozma yaptırma dedi. Acaba ultrasonla test farklılık gösterebiliyor mu ?

B
kalitelerini transfer günü söylediler bana her gün çıkarıp bakmıyoruz sağlıklı değil yumurtalar için dediler

Peki üniversite hastaneleri de para olarak aynı miktar mi ? Bana 10 bin ayarla ancak yeter falan dediler. Bide süreç ne kadar zaman sürüyor acaba ? Bu arada hosbuldum :) sen kaç yaşındasin sizin sorun neydi ?
Devlete de sorduk biz raporsuz 5bin gibi bir fiyat çıkarmışlardı yakındı yani birbirine. Dediğim gibi ekstralar fiyatı arttırır dondurma yaptırırsan ya da genetik inceleme vs. Önce istenen testleri tamamlarsın sonra Hastalandığında başlıyor süreç kontrolde uygun olursa şartlar tedavi başlıyor 20 günde de tamamlanıyor tahminen ortalama

Ben 25 yasındayım sperm prb bizde ben aslında 2 kere hamile kaldım ama kaybettim aynı seyleri yaşamak istemediğimizden en doğrusu tüp bebek dedi doktor inş aynı seyleri yaşamadan bir bebeğimiz olur

ayy ağzından bal damlıyo:))ne güzel olurlarrr
Neden Olmasın Allah'ım ol desin yeterki erken test yaptırmasak mı moralimiz bozulmasın hç ama araştırmalarıma göre 5.gün transferlerin 7-8 gün 3.gün transferlerin 8-9 gün ve sonrası belli oluyomuş hemen hemen tabi son güne kadar belli olmayanlarda var moral bozmak yok

Canım doktorum c.tesi ultrasonla bakınca amh yaptırsan da kotu gelecek boşuna moralini bozma yaptırma dedi. Acaba ultrasonla test farklılık gösterebiliyor mu ?
ozaman bencede vakit kaybetmeden düşünmeye basla canım tüp bebeği.bizim durumumuzda kendiğinden hamile kalınsa bile malesef kalitesiz olduğu için düşükle sonuclanabiliyo.devletle özel arasında fiyat farkı arasında pek bişey değişmiyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…