memnun oldum neslıhancımAmin canim... Neslihan
ınsallah canımBen anlıyorum Can'ım seni ben de 2 kayıp yaşadım ama artık kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yaşamayan anlamaz
evet basıan gelen anlıyor canım bu durumları ınsallah olursa bende soylemıycem kımseye
benden test istemediler ama perşembe günü erken gel test alabiliriz dediler sanırım o Zaman vercm e2 :) bende kimseyle paylaşmadım burda sizlerle paylaşıyorum herşeyi ve çok rahatlıyorum herkesin sevincine seviniyorum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız hayırlısıyla
Hakkaten nerelerde bu kiz.benide arayan soran yok zaten insan bi haber verir.catlicam valla
Hakkaten nerelerde bu kiz.benide arayan soran yok zaten insan bi haber verir.catlicam valla
Teşekkürler canm. Bakalım bende çok kasmamak istiyorumilk gün sadece dinlendim sonrasında normal hayatıma devam ettim.doktorum normal şartlarda hamile kalanlar ilişkiden sonra 9 ay yatıyolar mı ki sen de yatacaksın demişti. rahme yerleştikten sonrası her hamile nasılsa sende o şekilde davran hasta değilsin diye rahatlatmıştı beni .yani normal uzanın başka bişeye gerek olmuyor
Ayy çok sevindim. İnşallah hep böyle mutlu olursun. Çok dikkat et kendine. Allahım inşallah tutunurlarkizlar bonibonlarimi alip geldim.darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim artik sira sizde insallah
amin canim.bu yolda olan kim varsa rabbim yardimcisi olsun.zaten dinleniyorum sadece.ama cok fazla tuvalet ihtiyacim oluyo.normalmi bu anlamadimTeşekkürler canm. Bakalım bende çok kasmamak istiyorum
Ayy çok sevindim. İnşallah hep böyle mutlu olursun. Çok dikkat et kendine. Allahım inşallah tutunurlar
Cnm bütün gün netim kesikti gremedim aklımda sendeydi umarım bonibonların sıkı sıkı tutunurda brbrmze hayırlı haberlermzi veririz.wc ihtycı hele bde gece uyku bırakmadı bende sürekli batmalar ve wc ihtycı bügünde karnımda bi şişkinlik var bakalım neler görcez sen neler yapıyosunamin canim.bu yolda olan kim varsa rabbim yardimcisi olsun.zaten dinleniyorum sadece.ama cok fazla tuvalet ihtiyacim oluyo.normalmi bu anlamadim
Adet olmaya sevncegmz günlermzde olacakmış:) tedavin güzel geçsin inş.seninde transfer günün çabucak gelsin inş.Evet canim yarin baslicam inşallah bi aksilik cikmazsa.. nasil mutluyum anlatamam bide hamile oldugumu ogrensem ne olur kim bilir :))
Son 1 günün kaldı dimi:) yumurtaların ne alemde aradılar mı seni merak ettmHakkaten nerelerde bu kiz.benide arayan soran yok zaten insan bi haber verir.catlicam valla
Bende canimmemnun oldum neslıhancım
Ayy ne heyecanli simdii ne zaman test yapacaksin.. hayırlı olsun kuzumkizlar bonibonlarimi alip geldim.darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim artik sira sizde insallah
Evet evet hemde nasil :))İnşallah canim sagolasin.. sen ne alemdesinAdet olmaya sevncegmz günlermzde olacakmış:) tedavin güzel geçsin inş.seninde transfer günün çabucak gelsin inş.
Napim gün sayıyorum transferin 3.günü sen başladın mı tedaviyeAyy ne heyecanli simdii ne zaman test yapacaksin.. hayırlı olsun kuzum
Yarin gidecem dr. Bakalım neler olacak.. inşallah tutunur bebisin :)Napim gün sayıyorum transferin 3.günü sen başladın mı tedaviye
insallah canim bebislerimiz simsiki tutunur hepimizin.wallahi canim suan ayaklarimi uzattim tv ye bakiyorum.bu surecte ne yemeliyiz ne yememeliyiz.neler yapmaliyiz bu konuda yardimci olucak birileri varmi aramizda?Cnm bütün gün netim kesikti gremedim aklımda sendeydi umarım bonibonların sıkı sıkı tutunurda brbrmze hayırlı haberlermzi veririz.wc ihtycı hele bde gece uyku bırakmadı bende sürekli batmalar ve wc ihtycı bügünde karnımda bi şişkinlik var bakalım neler görcez sen neler yapıyosun
İnş cnm dualarmz onlar için bizlerle kalsınlar. Yarın iğnelere başlıcaksın o halde hadi kolay gelsin arkadasım gelişmelerden bizi haberdar et hepinizi merak ediyorum inanYarin gidecem dr. Bakalım neler olacak.. inşallah tutunur bebisin :)
ne heyecan kaldi bende ne bisey canim yaa :) 19 aralik test gunum insallahAyy ne heyecanli simdii ne zaman test yapacaksin.. hayırlı olsun kuzum
Sadece Ananas ceviz badem dedi Dr bana ve Gazlı ve kafeinli şeylerden uzak dur dedi kimi yerlerde baharatlı çok tuzlu ekşi seylerde yazıyo sanırım Kabızlık ya da ishal durumumuz Olmamalı dye düşünüyorum doğal beslenmeye mevsiminde seyler yemeye Özen göstericez artıkinsallah canim bebislerimiz simsiki tutunur hepimizin.wallahi canim suan ayaklarimi uzattim tv ye bakiyorum.bu surecte ne yemeliyiz ne yememeliyiz.neler yapmaliyiz bu konuda yardimci olucak birileri varmi aramizda?
Bir kac gun sonra gorurum ben seni :)ne heyecan kaldi bende ne bisey canim yaa :) 19 aralik test gunum insallah
Hemen yazacamİnş cnm dualarmz onlar için bizlerle kalsınlar. Yarın iğnelere başlıcaksın o halde hadi kolay gelsin arkadasım gelişmelerden bizi haberdar et hepinizi merak ediyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?