2015 Aralık tüp bebek

ınsallah canım

Teşekkürler canm. Bakalım bende çok kasmamak istiyorum
kizlar bonibonlarimi alip geldim.darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim artik sira sizde insallah
Ayy çok sevindim. İnşallah hep böyle mutlu olursun. Çok dikkat et kendine. Allahım inşallah tutunurlar

Teşekkürler canm. Bakalım bende çok kasmamak istiyorum

Ayy çok sevindim. İnşallah hep böyle mutlu olursun. Çok dikkat et kendine. Allahım inşallah tutunurlar
amin canim.bu yolda olan kim varsa rabbim yardimcisi olsun.zaten dinleniyorum sadece.ama cok fazla tuvalet ihtiyacim oluyo.normalmi bu anlamadim

amin canim.bu yolda olan kim varsa rabbim yardimcisi olsun.zaten dinleniyorum sadece.ama cok fazla tuvalet ihtiyacim oluyo.normalmi bu anlamadim
Cnm bütün gün netim kesikti gremedim aklımda sendeydi umarım bonibonların sıkı sıkı tutunurda brbrmze hayırlı haberlermzi veririz.wc ihtycı hele bde gece uyku bırakmadı bende sürekli batmalar ve wc ihtycı bügünde karnımda bi şişkinlik var bakalım neler görcez sen neler yapıyosun

Evet canim yarin baslicam inşallah bi aksilik cikmazsa.. nasil mutluyum anlatamam bide hamile oldugumu ogrensem ne olur kim bilir :))
Adet olmaya sevncegmz günlermzde olacakmış:) tedavin güzel geçsin inş.seninde transfer günün çabucak gelsin inş.

kizlar bonibonlarimi alip geldim.darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim artik sira sizde insallah
Ayy ne heyecanli simdii ne zaman test yapacaksin.. hayırlı olsun kuzum

insallah canim bebislerimiz simsiki tutunur hepimizin.wallahi canim suan ayaklarimi uzattim tv ye bakiyorum.bu surecte ne yemeliyiz ne yememeliyiz.neler yapmaliyiz bu konuda yardimci olucak birileri varmi aramizda?

Yarin gidecem dr. Bakalım neler olacak.. inşallah tutunur bebisin :)
İnş cnm dualarmz onlar için bizlerle kalsınlar. Yarın iğnelere başlıcaksın o halde hadi kolay gelsin arkadasım gelişmelerden bizi haberdar et hepinizi merak ediyorum inan

insallah canim bebislerimiz simsiki tutunur hepimizin.wallahi canim suan ayaklarimi uzattim tv ye bakiyorum.bu surecte ne yemeliyiz ne yememeliyiz.neler yapmaliyiz bu konuda yardimci olucak birileri varmi aramizda?
Sadece Ananas ceviz badem dedi Dr bana ve Gazlı ve kafeinli şeylerden uzak dur dedi kimi yerlerde baharatlı çok tuzlu ekşi seylerde yazıyo sanırım Kabızlık ya da ishal durumumuz Olmamalı dye düşünüyorum doğal beslenmeye mevsiminde seyler yemeye Özen göstericez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…