• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Cnm napıyosun seni merak ettim hamilelik nasıl gidiyo bebişler nasıl :)
Çok sükur canim iyiyim kizlarim büyüyor teyzesi. Korkular bitmesede çok sükur inşallah kucağınıza aldığımız günlerde gelir. Sen nasılsın napioaun girdinmi detaylı ultrusona

Çok sükur canim iyiyim kizlarim büyüyor teyzesi. Korkular bitmesede çok sükur inşallah kucağınıza aldığımız günlerde gelir. Sen nasılsın napioaun girdinmi detaylı ultrusona
2 gün sonra giricem inş bana kalsa her gün gider görürüm :) gecen hafta yine kanamam vardı geçti plasentam aşağıda benim o Yüzden ara ara olabilirmiş inş yükselip yer değiştirir diye bekliyorum

2 gün sonra giricem inş bana kalsa her gün gider görürüm :) gecen hafta yine kanamam vardı geçti plasentam aşağıda benim o Yüzden ara ara olabilirmiş inş yükselip yer değiştirir diye bekliyorum
İnşallah canım benim. Sağlıklı sihatli haberlerini bana bildir benim daha 3 haftam var detaylı ya . sen bana haber er merak ediyorum. Dün medipolu demedim canim memnun kaldım ama bakalım bi hafta ne daha denicem. İsim konusunda da hiç fikir yurutemedim

İnşallah canım benim. Sağlıklı sihatli haberlerini bana bildir benim daha 3 haftam var detaylı ya . sen bana haber er merak ediyorum. Dün medipolu demedim canim memnun kaldım ama bakalım bi hafta ne daha denicem. İsim konusunda da hiç fikir yurutemedim
Ederim etmem mi :) bende ataşehirde bi kliniğe aldım randevu Dr geç söylemeseydi takip oldugum hastaneden alabilirdim:s iki Kızın olması ne güzel inş benimde bi sonraki sefere iki kızım olur :) kendi ismim diye demiyorum Elif ismi çok Güzeldir:) Elif-Beril Elif-Zeynep , Elif-Ebrar gibi bir Sürü Seçenek :)

Cnm dün girdim ayrıntılıya hiç bi problem hiç bi problem yok çok şükür bebeğim iyi plasentamda biraz yer değiştirmiş sen nasılsın bakalım

Cnm dün girdim ayrıntılıya hiç bi problem hiç bi problem yok çok şükür bebeğim iyi plasentamda biraz yer değiştirmiş sen nasılsın bakalım
Bütün gece acildeydim ağrıdan safra kesemde çok taş birikmiş o ağrı yapiomus :(((( çok üzgün ve kotuyum

Bütün gece acildeydim ağrıdan safra kesemde çok taş birikmiş o ağrı yapiomus :KK43:((( çok üzgün ve kotuyum
Hiç üzülme arkadaşım iltihap yoksa.eğer safrayi tikicak kadar küçükse taşların gebeliğin ilk aylarında ameliyat yapabiliyorlar. Hiç zor bi ameliyatı yok sindirimi zor şeyler yeme bi de olur mu

Hiç üzülme arkadaşım iltihap yoksa.eğer safrayi tikicak kadar küçükse taşların gebeliğin ilk aylarında ameliyat yapabiliyorlar. Hiç zor bi ameliyatı yok sindirimi zor şeyler yeme bi de olur mu
Kanda enfeksiyon çıkıyordu geçen haftadan beri nie olduğunu öğrenme mistik. Salı günü yeni kan sonuclarima gore tedavi onericekler. Kan bebeğine zarar verecek DİE korkuyorum

Kanda enfeksiyon çıkıyordu geçen haftadan beri nie olduğunu öğrenme mistik. Salı günü yeni kan sonuclarima gore tedavi onericekler. Kan bebeğine zarar verecek DİE korkuyorum
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifanı versin bebişlere Allah'ın izniyle bişey olmaz

Cnm napıyosun nasılsın?bebişler nasıl büyüttüler mi karnını annesi:) :anneadayı:

Canim perşembe kontrol detaylı için 2 hafta sonrasına randevu verecekler. Çok tombul hamile kaldığım için anlamiom ama büyüdü karnim sen nasilsin
Çok şükür iyiyim cnm bende cuma ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken bi baktırırım tabi plasentam ne alemde maksat oğlanı görmeye bahanem olsun:) onun dışında 20. Haftadan sonra karnım artık büyüyo hızlı bi şekilde

Kızlar selamlar. Adetim geçti 2 gün. Ki ben hep bir hafta önce adet olurum. 9 gün geçmiş oluyo. Test yapıyorum 3 gundur şu hassas olanlardan.silik çıktı 3 tanesi. Hatta dorduncuyu suya tuttum acaba gölge mi diye hiic belirmedi bile. Tüp bebek ttansferimin 4. Günü aynı testten yaptırmıştım yani adete 7 gün kala bundan az koyu çıkmıştı. O zaman betam da 17 çıkmıştı. Yarın hemen kan vericem ama korkuyorum. Bu beta 17 den düşük herhalde öyleyse degerim de çok düşük. Bu kez de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirim.:( dua edin lütfen. Teste güveniyorum inanılmaz hassas. Yada adet yaklasinca beta 5 e yakın çıkıyo bu test ondan boyke görünüyo. Bilemedim yahu:(

Kızlar selamlar. Adetim geçti 2 gün. Ki ben hep bir hafta önce adet olurum. 9 gün geçmiş oluyo. Test yapıyorum 3 gundur şu hassas olanlardan.silik çıktı 3 tanesi. Hatta dorduncuyu suya tuttum acaba gölge mi diye hiic belirmedi bile. Tüp bebek ttansferimin 4. Günü aynı testten yaptırmıştım yani adete 7 gün kala bundan az koyu çıkmıştı. O zaman betam da 17 çıkmıştı. Yarın hemen kan vericem ama korkuyorum. Bu beta 17 den düşük herhalde öyleyse degerim de çok düşük. Bu kez de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirim.:KK43: dua edin lütfen. Teste güveniyorum inanılmaz hassas. Yada adet yaklasinca beta 5 e yakın çıkıyo bu test ondan boyke görünüyo. Bilemedim yahu:KK43:
Cnm tam anlamadım sen transfer mi oldun kaçıncı günün ?

Yok canım bu ay dondurulmuş tedavisine baslicaktik :) Afedersiniz bu ay çocuk çocuk diye tutturmadan beraber olduk:))uzun zamandır anlamiyormusuz bişey :oops:yarın doktora gidicem bakalım nolmus
Ayy inş ya çok sevindim şimdiden eğer öyleyse:) yarın bizede haber et cnm merak ederim :))

Kızlar selamlar. Adetim geçti 2 gün. Ki ben hep bir hafta önce adet olurum. 9 gün geçmiş oluyo. Test yapıyorum 3 gundur şu hassas olanlardan.silik çıktı 3 tanesi. Hatta dorduncuyu suya tuttum acaba gölge mi diye hiic belirmedi bile. Tüp bebek ttansferimin 4. Günü aynı testten yaptırmıştım yani adete 7 gün kala bundan az koyu çıkmıştı. O zaman betam da 17 çıkmıştı. Yarın hemen kan vericem ama korkuyorum. Bu beta 17 den düşük herhalde öyleyse degerim de çok düşük. Bu kez de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirim.:KK43: dua edin lütfen. Teste güveniyorum inanılmaz hassas. Yada adet yaklasinca beta 5 e yakın çıkıyo bu test ondan boyke görünüyo. Bilemedim yahu:KK43:
İnş hayırlı güzel haberlerle gelirsin cnm cok takılma bence bu Çizgi olaylarına gec döllenme olmustur daha yeni yükseliyordur bir sürü sebep olabilir pozitif düşün hersey kısmet ;)

Back