Bizimki Kemal Baran olacak sanırımSiz ne karar verdiniz cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki Kemal Baran olacak sanırımSiz ne karar verdiniz cnm
Kızım olursa Dora veya Dünya'yı çok istiyorum. Yağmur ismi de çok güzel bence. Bir de Zeynep, GülceSaymakla bitmiyor ama içime sinmio bunlar erkek daha kolay
Hayırlı olsun cnm günlerin nasıl geçiyoBizimki Kemal Baran olacak sanırım
Hadi hayırlı olsun cnm inş hayırlı haberlerini ver dondurulmuşla mı baslıyosun yoksa baştan mı ?Kızlar naparsiniz
Ben ikinci tedavime başladım bugün. Umut ediyorum ki Mayıs 15 gibi güzel haberler veririm size
Dua edin olur mu bana...
Dondurulmuş canım. İlki de mecburen dondurulmuş olmuştu . Ama düşüktü. İnşallah güzel olur bu kez her şeyHadi hayırlı olsun cnm inş hayırlı haberlerini ver dondurulmuşla mı baslıyosun yoksa baştan mı ?
Inş cnm Allah'ım gönlündekini hayırlı eyleyip nasip etsin inş gelişmelerden bizi haberdar et en azından dondurulmuşun var baştan onca ilacı almıcaksın hem çok ara vermende gerekmiyo böyle olunca dimi?Dondurulmuş canım. İlki de mecburen dondurulmuş olmuştu . Ama düşüktü. İnşallah güzel olur bu kez her şey
Yok canım gerekmiyor çok şükür. Dusukten sonra bi adet gördüm ikinciye başladım. Buda allah korusun olumsuz olursa başlayabilirim hemen. SagolasinInş cnm Allah'ım gönlündekini hayırlı eyleyip nasip etsin inş gelişmelerden bizi haberdar et en azından dondurulmuşun var baştan onca ilacı almıcaksın hem çok ara vermende gerekmiyo böyle olunca dimi?
Allah yardımcın olsun Canım.. İns bu sefer güzel sonuçlar alırsin ,dualarım seninleYok canım gerekmiyor çok şükür. Dusukten sonra bi adet gördüm ikinciye başladım. Buda allah korusun olumsuz olursa başlayabilirim hemen. Sagolasin
İnşallah arkadaşım sağolasın :)Allah yardımcın olsun Canım.. İns bu sefer güzel sonuçlar alırsin ,dualarım seninle
Cidden nereye kayboldu o
Betası güzel gidiyor en son usg ye girecekti. Haber ederim dedi. Nerdeyse 1 aydır ses yok ve sürekli yazan bi arkadastiCidden nereye kayboldu o
Haklısın en son orda kaldı bebeğiyle ilgileniyodur nete girmiyordur belki iyi Düşünelim iyi olsunBetası güzel gidiyor en son usg ye girecekti. Haber ederim dedi. Nerdeyse 1 aydır ses yok ve sürekli yazan bi arkadasti
Troid etkilemez canım. Bende liseden beri var. Kontrol altına çabuk girer. Safrays ve proteine çok dikkat et sadece. Tabi digerlerine de... çok geçmiş olsun annesi. Kendine de bebislerine de iyi bak. Umarım kontrolunuz iyi geçer. L ls81 e özel mesaj da atıyorum donmuyo ( üzülüyorum yaacan'lar diğer topikleerde kayboluyorum benı etıketlesenız donuyorum buarada kötü düşünmek istemıyorum amma L ls81 haber verırdı dıe dusunuyorum ıyı kotu anlayamadım... Cuma gunu detaylıya gıorıcem teyzoskolar dua edın bıze olurmu prenseslerım sağlık sıhatlı hayırlı vakıtle gelırler. 3 gundur agrım var kasık bel nedense ...
bu arada ben ımtıhandan gecıyorum kızlar sağlıkla ılgılı safra kesesınden sora çuruk diş cıktı şimdide idrarda proeınmı ne cıkmıs tekrar verıcem tetenoz asısı oldum kan ıstedı sağlık ocagı t4 um troıtım dusuk muk cok kadın dogum doktorum dhaılıyeye gıt dedı sımdı bırde troıd cıktı anlamaıyorumda ınsallah bebeklerım etkılenmez sizler neler yapıyorusunuz sımıdden opuyprum
sen ne durumödasın yasemıncım. inşallah yarın gıdıcem dahılıyeye bakalım ne dıcek. safra kesem ıcın sabret dogum sonrası amleıyat kesın dedıler
Tabi safranin başka gideri yok. Onun ameliyatını da oldum.kolay. İkinci tedavime başladım canım. Yarın estrofem e başlayalı 1 hafta olacak. Hemde kontrolüm varsen ne durumödasın yasemıncım. inşallah yarın gıdıcem dahılıyeye bakalım ne dıcek. safra kesem ıcın sabret dogum sonrası amleıyat kesın dedıler
dah atarsnfer olmadın yanı ? nereye gıdıyordun sen inşallah bu sefer hersey yolunda gıder bıtanem kendını sıkma sakın. benım 2 pzotıtıf tedavı kaybımdan sonra bu 3 oldu. Allahtan biz kımseye sölemedık tedvaımızı kafamız cok rahattı. dualarım senınle sende bıze etTabi safranin başka gideri yok. Onun ameliyatını da oldum.kolay. İkinci tedavime başladım canım. Yarın estrofem e başlayalı 1 hafta olacak. Hemde kontrolüm var
Sagolasin canim. Tabi ederim dua. Yok transfer olmadı Mayıs 3-4 gibi olur diye tahmin ediyorum tatlımdah atarsnfer olmadın yanı ? nereye gıdıyordun sen inşallah bu sefer hersey yolunda gıder bıtanem kendını sıkma sakın. benım 2 pzotıtıf tedavı kaybımdan sonra bu 3 oldu. Allahtan biz kımseye sölemedık tedvaımızı kafamız cok rahattı. dualarım senınle sende bıze et