• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar naparsiniz
Ben ikinci tedavime başladım bugün. Umut ediyorum ki Mayıs 15 gibi güzel haberler veririm size;)
Dua edin olur mu bana...

Kızlar naparsiniz
Ben ikinci tedavime başladım bugün. Umut ediyorum ki Mayıs 15 gibi güzel haberler veririm size:KK66:
Dua edin olur mu bana...
Hadi hayırlı olsun cnm inş hayırlı haberlerini ver dondurulmuşla mı baslıyosun yoksa baştan mı ?

Dondurulmuş canım. İlki de mecburen dondurulmuş olmuştu . Ama düşüktü. İnşallah güzel olur bu kez her şey
Inş cnm Allah'ım gönlündekini hayırlı eyleyip nasip etsin inş gelişmelerden bizi haberdar et en azından dondurulmuşun var baştan onca ilacı almıcaksın hem çok ara vermende gerekmiyo böyle olunca dimi?

Inş cnm Allah'ım gönlündekini hayırlı eyleyip nasip etsin inş gelişmelerden bizi haberdar et en azından dondurulmuşun var baştan onca ilacı almıcaksın hem çok ara vermende gerekmiyo böyle olunca dimi?
Yok canım gerekmiyor çok şükür. Dusukten sonra bi adet gördüm ikinciye başladım. Buda allah korusun olumsuz olursa başlayabilirim hemen. Sagolasin

can'lar diğer topikleerde kayboluyorum :KK47: benı etıketlesenız donuyorum buarada kötü düşünmek istemıyorum amma L ls81 haber verırdı dıe dusunuyorum ıyı kotu anlayamadım... Cuma gunu detaylıya gıorıcem teyzoskolar dua edın bıze olurmu prenseslerım sağlık sıhatlı hayırlı vakıtle gelırler. 3 gundur agrım var kasık bel nedense ...

bu arada ben ımtıhandan gecıyorum kızlar sağlıkla ılgılı safra kesesınden sora çuruk diş cıktı şimdide idrarda proeınmı ne cıkmıs tekrar verıcem tetenoz asısı oldum kan ıstedı sağlık ocagı t4 um troıtım dusuk muk cok kadın dogum doktorum dhaılıyeye gıt dedı sımdı bırde troıd cıktı anlamaıyorumda ınsallah bebeklerım etkılenmez :( sizler neler yapıyorusunuz sımıdden opuyprum:KK19:

can'lar diğer topikleerde kayboluyorum :KK47: benı etıketlesenız donuyorum buarada kötü düşünmek istemıyorum amma L ls81 haber verırdı dıe dusunuyorum ıyı kotu anlayamadım... Cuma gunu detaylıya gıorıcem teyzoskolar dua edın bıze olurmu prenseslerım sağlık sıhatlı hayırlı vakıtle gelırler. 3 gundur agrım var kasık bel nedense ...

bu arada ben ımtıhandan gecıyorum kızlar sağlıkla ılgılı safra kesesınden sora çuruk diş cıktı şimdide idrarda proeınmı ne cıkmıs tekrar verıcem tetenoz asısı oldum kan ıstedı sağlık ocagı t4 um troıtım dusuk muk cok kadın dogum doktorum dhaılıyeye gıt dedı sımdı bırde troıd cıktı anlamaıyorumda ınsallah bebeklerım etkılenmez :KK43: sizler neler yapıyorusunuz sımıdden opuyprum:KK19:
Troid etkilemez canım. Bende liseden beri var. Kontrol altına çabuk girer. Safrays ve proteine çok dikkat et sadece. Tabi digerlerine de... çok geçmiş olsun annesi. Kendine de bebislerine de iyi bak. Umarım kontrolunuz iyi geçer. L ls81 e özel mesaj da atıyorum donmuyo :(( üzülüyorum yaa

Troid etkilemez canım. Bende liseden beri var. Kontrol altına çabuk girer. Safrays ve proteine çok dikkat et sadece. Tabi digerlerine de... çok geçmiş olsun annesi. Kendine de bebislerine de iyi bak. Umarım kontrolunuz iyi geçer. L ls81 e özel mesaj da atıyorum donmuyo :KK43:( üzülüyorum yaa
sen ne durumödasın yasemıncım. inşallah yarın gıdıcem dahılıyeye bakalım ne dıcek. safra kesem ıcın sabret dogum sonrası amleıyat kesın dedıler

sen ne durumödasın yasemıncım. inşallah yarın gıdıcem dahılıyeye bakalım ne dıcek. safra kesem ıcın sabret dogum sonrası amleıyat kesın dedıler
Tabi safranin başka gideri yok. Onun ameliyatını da oldum.kolay. İkinci tedavime başladım canım. Yarın estrofem e başlayalı 1 hafta olacak. Hemde kontrolüm var

Tabi safranin başka gideri yok. Onun ameliyatını da oldum.kolay. İkinci tedavime başladım canım. Yarın estrofem e başlayalı 1 hafta olacak. Hemde kontrolüm var
dah atarsnfer olmadın yanı ? nereye gıdıyordun sen inşallah bu sefer hersey yolunda gıder bıtanem kendını sıkma sakın. benım 2 pzotıtıf tedavı kaybımdan sonra bu 3 oldu. Allahtan biz kımseye sölemedık tedvaımızı kafamız cok rahattı. dualarım senınle sende bıze et

dah atarsnfer olmadın yanı ? nereye gıdıyordun sen inşallah bu sefer hersey yolunda gıder bıtanem kendını sıkma sakın. benım 2 pzotıtıf tedavı kaybımdan sonra bu 3 oldu. Allahtan biz kımseye sölemedık tedvaımızı kafamız cok rahattı. dualarım senınle sende bıze et
Sagolasin canim. Tabi ederim dua. Yok transfer olmadı Mayıs 3-4 gibi olur diye tahmin ediyorum tatlım

Back