- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
inşallah canım dualarım sizinle sizde eksik etmeyın ... yerim ben onları canlarım benım yaaaaaaaaaaaHayırlı olsuun bu kdr erkek arasında nadide çiçekler olacaklar kızların inş hayırlı olsun sağlıkla iyi ck şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım dualarım sizinle sizde eksik etmeyın ... yerim ben onları canlarım benım yaaaaaaaaaaaHayırlı olsuun bu kdr erkek arasında nadide çiçekler olacaklar kızların inş hayırlı olsun sağlıkla iyi ck şükür
1i kesin olmamakla beraber derken? Bi kız bi erkek mi :)burlardayım canım .. çok şükür doktora gıttım hersey yolundaydı 1 i kesin olmamakla beraber 2 tane fıstık annesi oluyorumm elffth3
2 kız fakat biri kesin değil dedi canimcim.. Su ara isim ariyom ama bulamiooooorum1i kesin olmamakla beraber derken? Bi kız bi erkek mi :)
Merhaba ısırgan otu tohumu kullanmasının benimde yumurtalarım zayıf dedi doktor bir negatif im var sizde ise yaradı mıYok canim kullanmadum
İlk tedavim yumurta olmadığı için iptal edilmişti. 1 ay kullandım 36 yumurtam toplandı canım sanada şifa olur insMerhaba ısırgan otu tohumu kullanmasının benimde yumurtalarım zayıf dedi doktor bir negatif im var sizde ise yaradı mı
Bende folikul kisti var tarımsal verdi doktor ama bazen adetle gitmeyebilir buna adetten sonra başlasam sorun olurmu henüz tedavi tarihi belli değil yada belli olunca mı başlayayım peki yanında başka birşey kullandinizmiİlk tedavim yumurta olmadığı için iptal edilmişti. 1 ay kullandım 36 yumurtam toplandı canım sanada şifa olur ins
Burun tıkanıklığı bende de var ama hastalık gibi dgl hamilelikte normal yazıyordu. Ağrım yok grip falan mı olacaksın acaba canım dikkat et bol c vitamini al. Okyanus suyunu da hic denemedim bilmiyorumKızlar burun tıkanıklığı yaşayan varmı ?? Sabah 4 ten beri ayaktayim mal gibi oldum burnum tıkalı boğazların açıyor belim sırtın agriyor ?. Eczanede okyanus suyu alsam gecirirmi burun tikanikligimi
Sağol canım öğleden sora doktoru arayıp sorucam. Benimde burnum tıkalı olduğu için gece uyuyamadigimiz gibi agzim açık kalıyor ya bogazim mikrop alio belkide. Nefes alamadım 4den beri ayaktayimBurun tıkanıklığı bende de var ama hastalık gibi dgl hamilelikte normal yazıyordu. Ağrım yok grip falan mı olacaksın acaba canım dikkat et bol c vitamini al. Okyanus suyunu da hic denemedim bilmiyorum
Evet evet benm bogazım da kuruyor burundan nefes alamayınca. Arada bir yudum su alıyorum o biraz rahatlatıyorSağol canım öğleden sora doktoru arayıp sorucam. Benimde burnum tıkalı olduğu için gece uyuyamadigimiz gibi agzim açık kalıyor ya bogazim mikrop alio belkide. Nefes alamadım 4den beri ayaktayim
Gittin mi canım doktoraCok fenayim canim gozumu acamiorm bulantidan. Oyuzfen gublerdir hic girmedim
Inanilmaz halsizim ve tum gun bulantim var. Cuma gidicem
Benimde haftalardır burun tıkanıklığım var ara ara ama normalmiş hormonlar burun içi etleri şişirdiği için tıkanıklık olabilirmişKızlar burun tıkanıklığı yaşayan varmı ?? Sabah 4 ten beri ayaktayim mal gibi oldum burnum tıkalı boğazların açıyor belim sırtın agriyor ?. Eczanede okyanus suyu alsam gecirirmi burun tikanikligimi
Allah korusun da benim de aklıma öyle geldibi sorun mu var ?
UMARIM YOKTUR BENDE COK GIRMEIYORUM BU ARA AMA BI KAÇ KERE YAZDIM HALA CEVAP YOKAllah korusun da benim de aklıma öyle geldi
Keske bi mesaj atsaydi