• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar hepinizi burda görmek ne güzel neler yapıyosunuz bakim bebişler ne alemde

elffth3 elffth3 Bizimki iyi teyzesi Allaha şükür, büyüyor. Yarıya geldik hamilelikte. Biraz karnım fazla büyük gibi bi onu düşünüyorum :) hareketlerini hissetmeye başladım bir de, ayyy ne kadar acayip bir şeymiş, ilk başlarda ürkmedim değil :)
Sen nasılsın, oğluşun nasıl? İsme karar vermiş miydiniz siz?

bende bugun doktora gıdıcem canım. detaylı ultruson ıcın yönlendırme yapıcak 2 hafta sonrası ıcın. tanlız ben bebıs harkelterını sadece pır pır ıcımden hıssedıyor gıbıyım ode bebekmı emın değilim nezamn hıssedıcem :( esım dınlemeye claısyor ama malesef bugun doktoruma sorucam.

Kızlar sonucum negatif. Hemen adet olsam da baslasam dondurulmuş tedavime
Hadi yaaaa, ben de bir heveslenmiştim açıkçası görünce, ama her işte bir hayır vardır, dur bakalım. İnşallah bu dondurulmuş tedavin başarıyla sonuçlanacak ;) stres yapmamaya çalış da bir an önce reglin başlasın ve sonra tedavin inşallah ;)

Hadi yaaaa, ben de bir heveslenmiştim açıkçası görünce, ama her işte bir hayır vardır, dur bakalım. İnşallah bu dondurulmuş tedavin başarıyla sonuçlanacak :KK66: stres yapmamaya çalış da bir an önce reglin başlasın ve sonra tedavin inşallah :KK66:
İnşallah canım sağolasın. Üzülme dim çok şükür tedaviye odaklanmıştımm sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

elffth3 elffth3 Bizimki iyi teyzesi Allaha şükür, büyüyor. Yarıya geldik hamilelikte. Biraz karnım fazla büyük gibi bi onu düşünüyorum :) hareketlerini hissetmeye başladım bir de, ayyy ne kadar acayip bir şeymiş, ilk başlarda ürkmedim değil :)
Sen nasılsın, oğluşun nasıl? İsme karar vermiş miydiniz siz?
Çok şükür bizde iyiyiz bende 2 haftadır hareketlerini hssediyorum :) karnım hafif bi Göbek gibi :) Fatih Alparslan olucak adı inş

bende bugun doktora gıdıcem canım. detaylı ultruson ıcın yönlendırme yapıcak 2 hafta sonrası ıcın. tanlız ben bebıs harkelterını sadece pır pır ıcımden hıssedıyor gıbıyım ode bebekmı emın değilim nezamn hıssedıcem :KK43: esım dınlemeye claısyor ama malesef bugun doktoruma sorucam.
19. Haftadan sonra 20 gibi hissetmeye başladım bende normal cnm

19. Haftadan sonra 20 gibi hissetmeye başladım bende normal cnm
doktor banada göbeğin var senın 21 haftan bıtsın dedi hissedersin dedi. şimdi 2 hafta sonra detaylıya gırıcem. doktorum safra kesem taşı için ilaç kullan dedi , dişimin dolgusu düşmüştü yaptır dedi. kızlarımın biri ayakalrını alnına deydirmiştii deli kızım benım

doktor banada göbeğin var senın 21 haftan bıtsın dedi hissedersin dedi. şimdi 2 hafta sonra detaylıya gırıcem. doktorum safra kesem taşı için ilaç kullan dedi , dişimin dolgusu düşmüştü yaptır dedi. kızlarımın biri ayakalrını alnına deydirmiştii deli kızım benım
Senin kızlarını yesinler :) bende ikinci hamileliğimde tabi Allah nasip ederse iki kızım olsun çok isterim

Ben biri şüheda düşünüyorum ama ikinci bulamadım hiç ama hiç aklıma yatan bisi yok kızlar yardımcı olursanız sevibirim

Ben biri şüheda düşünüyorum ama ikinci bulamadım hiç ama hiç aklıma yatan bisi yok kızlar yardımcı olursanız sevibirim
Elif olsun :) benim ismim Elif ve elifler genelde Şanslı ve uysal olurlar yani bence ben genelde öyle gördüm gibi :) Şahika Şeyma Şule buse gülendam Kardelen hale seda kız ismi saymakla bitmez:)

Elif olsun :) benim ismim Elif ve elifler genelde Şanslı ve uysal olurlar yani bence ben genelde öyle gördüm gibi :) Şahika Şeyma Şule buse gülendam Kardelen hale seda kız ismi saymakla bitmez:)
Saymakla bitmiyor ama içime sinmio bunlar erkek daha kolay

Back