• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ne guzel kıvamında almissin.ben 7 kilo aldım ama bende troid az çalışıyormuş o yüzden bir anda kilo almama sebep olmuş.ilaç içiyorum şimdi.bundan sonra daha sağlıklı kilo alicaksin dedi doktor .cinsiyeti ne kuzunun :)
Hımm umarım 12 kiloyu aşmadan sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz sonlanır:) erkek olucakmış:) senin bebitonun ne?

AAaaaamin canım ammiiinnnn:))) Dediğin gibi insanız çok doğal bu duygularımız da.. Canım bişi sorcam, sen n esıklıkla duş alıyorsun? Ben de bir duş alma korkusu oluştu ya niyeyse. Bir de özel bölgeme sabun gelecek şampuan gelecek diye duş almak istemiorum resmen:) Duş jeli hiiç kullanmıorum. Bugüm bebek şampuanı aliim diorum duş için. Sen napiosun?
Valla ben transferden sonra 3 gün bisey yapmadim.ama sonrasında 2 günde bir dus aldim. Kaynar su değil,temin yanmicak kadar sıcak suyla yikaniyorum. Bebk şampuani almak,sabun kullanmamak vs abartma bence.kendini bu kadar sıkma,ben doktoruma burdan okuyup sordum sacmalama kızım dedi. O bebek tuttuysa bitmiştir o iş dedi.yapabilecegin tek şey hayırlısı DİE dua etmek.duş almamak,sabun sürmemek vs bunlara girme.bir güzelce banyonu yap mis gibi.

Valla bende duyglar karmakarışık acayip bi haldeyim:) Sende de başta öle oldu mu? Henüz inanamiorum:) Ailelerimize dün söledik. Annemin doğumgünüydü hediye verdik ona:)) Bi taraftan vücudumda hergün enteresan şeler hissediorım. Hangisi normal hangisi sorun olabilir bilemiorum ve tabii kiiii kaygı duyuyorum. 25 Mart ilk kontrol heyecandan ölüyorum:) Böööle uzar gider liste şekerim:))
Bende o inanamama durumu hala var :) doğum günü hediyesi guzel olmuş mutlu olmuşlardır. Şuanda hissettiklerini bebiakolarla ilgisi yok yavrum olumlu olumsuz henüz kese oluşuyor. 23/martta benim inşallah guEl haberler geliriz

kızlaaaar!!! hepinize merhaba tekrardan:)şöyle bi baktım da topik almış başını gitmiş. malum negatiften sonra kalbim sizlerle olsa da burası resmen boğuyordu beni.ama 2. tedavi zamanım geldi ve çattı:) dualarınızı eksik etmeyin benden. umarım güzel haberlerle gelirim bende:)

kızlaaaar!!! hepinize merhaba tekrardan:)şöyle bi baktım da topik almış başını gitmiş. malum negatiften sonra kalbim sizlerle olsa da burası resmen boğuyordu beni.ama 2. tedavi zamanım geldi ve çattı:) dualarınızı eksik etmeyin benden. umarım güzel haberlerle gelirim bende:)
Merhaba Canım cok Mutlu oldum yeni bir süreç başlıyor inş pozitif olacak bu sefer dualarım seninle ;)

elffth3 elffth3 benm bebiş de pipiliymiş basta kız demişti doktor ama tahmindi sadece. Kesinleşti bu sene erkek senesi gerçekten o kadar cok duyuyorum ki Allah saglık versin öncelikle ;)

ahh kuzum merhaba:) erkek annesi oluyomussun sende.saglikla kucaklariniza alin insallah.rabbim bana da nasip etsin insallah.
Allah razı olsun cnm 2 kayıp yaşayarak geldim bu günlere Allah acısını göstermesin yavruların inş cok güzel haberlerle geleceksin aksini düşünme bile ;) transfer tarihi belli mi hangi aşamadasın

Allah razı olsun cnm 2 kayıp yaşayarak geldim bu günlere Allah acısını göstermesin yavruların inş cok güzel haberlerle geleceksin aksini düşünme bile :KK66: transfer tarihi belli mi hangi aşamadasın
allahim esirgesin tum minikleri.yok ana tedaviye bugun basladim canim.en az 10 gunum var sanirim:)

elffth3 elffth3 benm bebiş de pipiliymiş basta kız demişti doktor ama tahmindi sadece. Kesinleşti bu sene erkek senesi gerçekten o kadar cok duyuyorum ki Allah saglık versin öncelikle :KK66:
Hayırlısı olsun inş :) aynen oğlan senesi:) Allah'ım Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

burlardayım canım .. çok şükür doktora gıttım hersey yolundaydı 1 i kesin olmamakla beraber 2 tane fıstık annesi oluyorumm :KK75::KK71::KK71: elffth3 elffth3

Back