2015 Aralık tüp bebek

İlk tedavim yumurta olmadığı için iptal edilmişti. 1 ay kullandım 36 yumurtam toplandı canım sanada şifa olur ins
Bende folikul kisti var tarımsal verdi doktor ama bazen adetle gitmeyebilir buna adetten sonra başlasam sorun olurmu henüz tedavi tarihi belli değil yada belli olunca mı başlayayım peki yanında başka birşey kullandinizmi

Ben gün beklemedim adet öncesi başladım. Bana bir ay kullanmak denk geldi. Tedaviye başlamıştım. Sizde kullanın bir ay sonra 15 gün ara verildi yine başlarsınız.

Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan varmı ?? Sabah 4 ten beri ayaktayim mal gibi oldum burnum tıkalı boğazların açıyor belim sırtın agriyor ?. Eczanede okyanus suyu alsam gecirirmi burun tikanikligimi

Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan varmı ?? Sabah 4 ten beri ayaktayim mal gibi oldum burnum tıkalı boğazların açıyor belim sırtın agriyor ?. Eczanede okyanus suyu alsam gecirirmi burun tikanikligimi
Burun tıkanıklığı bende de var ama hastalık gibi dgl hamilelikte normal yazıyordu. Ağrım yok grip falan mı olacaksın acaba canım dikkat et bol c vitamini al. Okyanus suyunu da hic denemedim bilmiyorum

Burun tıkanıklığı bende de var ama hastalık gibi dgl hamilelikte normal yazıyordu. Ağrım yok grip falan mı olacaksın acaba canım dikkat et bol c vitamini al. Okyanus suyunu da hic denemedim bilmiyorum
Sağol canım öğleden sora doktoru arayıp sorucam. Benimde burnum tıkalı olduğu için gece uyuyamadigimiz gibi agzim açık kalıyor ya bogazim mikrop alio belkide. Nefes alamadım 4den beri ayaktayim

Sağol canım öğleden sora doktoru arayıp sorucam. Benimde burnum tıkalı olduğu için gece uyuyamadigimiz gibi agzim açık kalıyor ya bogazim mikrop alio belkide. Nefes alamadım 4den beri ayaktayim
Evet evet benm bogazım da kuruyor burundan nefes alamayınca. Arada bir yudum su alıyorum o biraz rahatlatıyor

Benimde haftalardır burun tıkanıklığım var ara ara ama normalmiş hormonlar burun içi etleri şişirdiği için tıkanıklık olabilirmiş

Keske bi mesaj atsaydi

Merhabalar arkadaşım benim 2 seferdir rahim duvarı inceliği nedeniyle transferim iptal oldu geçen ay histereskopi oldum ve bu ay her zamankinden daha az geldi adetim seninde dondurulmuş transeferin oldu adetlerin genelde nasıl ben sanki adetim az gelince kalınlaşmıcakmış gibi düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur.Yarın kontrole gidicem biraz moral olsun die sana sormak istedim arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…