Hımm umarım 12 kiloyu aşmadan sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz sonlanır:) erkek olucakmış:) senin bebitonun ne?Ne guzel kıvamında almissin.ben 7 kilo aldım ama bende troid az çalışıyormuş o yüzden bir anda kilo almama sebep olmuş.ilaç içiyorum şimdi.bundan sonra daha sağlıklı kilo alicaksin dedi doktor .cinsiyeti ne kuzunun :)
İnşallah canım. Ben kendime o konuda güvenmiyorum ama sen ins böle gidersen 12 kg da bitirirsin. Kız benimkide :)Hımm umarım 12 kiloyu aşmadan sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz sonlanır:) erkek olucakmış:) senin bebitonun ne?
Valla ben transferden sonra 3 gün bisey yapmadim.ama sonrasında 2 günde bir dus aldim. Kaynar su değil,temin yanmicak kadar sıcak suyla yikaniyorum. Bebk şampuani almak,sabun kullanmamak vs abartma bence.kendini bu kadar sıkma,ben doktoruma burdan okuyup sordum sacmalama kızım dedi. O bebek tuttuysa bitmiştir o iş dedi.yapabilecegin tek şey hayırlısı DİE dua etmek.duş almamak,sabun sürmemek vs bunlara girme.bir güzelce banyonu yap mis gibi.AAaaaamin canım ammiiinnnn:))) Dediğin gibi insanız çok doğal bu duygularımız da.. Canım bişi sorcam, sen n esıklıkla duş alıyorsun? Ben de bir duş alma korkusu oluştu ya niyeyse. Bir de özel bölgeme sabun gelecek şampuan gelecek diye duş almak istemiorum resmen:) Duş jeli hiiç kullanmıorum. Bugüm bebek şampuanı aliim diorum duş için. Sen napiosun?
Bende o inanamama durumu hala var :) doğum günü hediyesi guzel olmuş mutlu olmuşlardır. Şuanda hissettiklerini bebiakolarla ilgisi yok yavrum olumlu olumsuz henüz kese oluşuyor. 23/martta benim inşallah guEl haberler gelirizValla bende duyglar karmakarışık acayip bi haldeyim:) Sende de başta öle oldu mu? Henüz inanamiorum:) Ailelerimize dün söledik. Annemin doğumgünüydü hediye verdik ona:)) Bi taraftan vücudumda hergün enteresan şeler hissediorım. Hangisi normal hangisi sorun olabilir bilemiorum ve tabii kiiii kaygı duyuyorum. 25 Mart ilk kontrol heyecandan ölüyorum:) Böööle uzar gider liste şekerim:))
Cok fenayim canim gozumu acamiorm bulantidan. Oyuzfen gublerdir hic girmedim
Bugün mü Ayrıntılı ultrasona gidicektin ?:) hayırlı haberlerle gel inş
Yok tatlım cuma günü gidicem inşallah:) Valla bulantı ve inanılmaz halsizlik bi yandan, cumanın stresi bi yandan.. Bakalım neler olucak..Bugün mü Ayrıntılı ultrasona gidicektin ?:) hayırlı haberlerle gel inş
Merhaba Canım cok Mutlu oldum yeni bir süreç başlıyor inş pozitif olacak bu sefer dualarım seninlekızlaaaar!!! hepinize merhaba tekrardan:)şöyle bi baktım da topik almış başını gitmiş. malum negatiften sonra kalbim sizlerle olsa da burası resmen boğuyordu beni.ama 2. tedavi zamanım geldi ve çattı:) dualarınızı eksik etmeyin benden. umarım güzel haberlerle gelirim bende:)
ahh kuzum merhaba:) erkek annesi oluyomussun sende.saglikla kucaklariniza alin insallah.rabbim bana da nasip etsin insallah.Merhaba Canım cok Mutlu oldum yeni bir süreç başlıyor inş pozitif olacak bu sefer dualarım seninle
Allah razı olsun cnm 2 kayıp yaşayarak geldim bu günlere Allah acısını göstermesin yavruların inş cok güzel haberlerle geleceksin aksini düşünme bileahh kuzum merhaba:) erkek annesi oluyomussun sende.saglikla kucaklariniza alin insallah.rabbim bana da nasip etsin insallah.
allahim esirgesin tum minikleri.yok ana tedaviye bugun basladim canim.en az 10 gunum var sanirim:)Allah razı olsun cnm 2 kayıp yaşayarak geldim bu günlere Allah acısını göstermesin yavruların inş cok güzel haberlerle geleceksin aksini düşünme biletransfer tarihi belli mi hangi aşamadasın
Hadi hayırlı haberler inşallah cnm bekliyoruzallahim esirgesin tum minikleri.yok ana tedaviye bugun basladim canim.en az 10 gunum var sanirim:)
Hayırlısı olsun inş :) aynen oğlan senesi:) Allah'ım Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeelffth3 benm bebiş de pipiliymiş basta kız demişti doktor ama tahmindi sadece. Kesinleşti bu sene erkek senesi gerçekten o kadar cok duyuyorum ki Allah saglık versin öncelikle
Hayırlı olsuun bu kdr erkek arasında nadide çiçekler olacaklar kızların inş hayırlı olsun sağlıkla iyi ck şükürerkek senesi diyenlere innat 2 kız doğurucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?