2015 Aralık tüp bebek

Hımm umarım 12 kiloyu aşmadan sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz sonlanır:) erkek olucakmış:) senin bebitonun ne?

Hımm umarım 12 kiloyu aşmadan sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz sonlanır:) erkek olucakmış:) senin bebitonun ne?
İnşallah canım. Ben kendime o konuda güvenmiyorum ama sen ins böle gidersen 12 kg da bitirirsin. Kız benimkide :)

Valla ben transferden sonra 3 gün bisey yapmadim.ama sonrasında 2 günde bir dus aldim. Kaynar su değil,temin yanmicak kadar sıcak suyla yikaniyorum. Bebk şampuani almak,sabun kullanmamak vs abartma bence.kendini bu kadar sıkma,ben doktoruma burdan okuyup sordum sacmalama kızım dedi. O bebek tuttuysa bitmiştir o iş dedi.yapabilecegin tek şey hayırlısı DİE dua etmek.duş almamak,sabun sürmemek vs bunlara girme.bir güzelce banyonu yap mis gibi.

Bende o inanamama durumu hala var :) doğum günü hediyesi guzel olmuş mutlu olmuşlardır. Şuanda hissettiklerini bebiakolarla ilgisi yok yavrum olumlu olumsuz henüz kese oluşuyor. 23/martta benim inşallah guEl haberler geliriz

kızlaaaar!!! hepinize merhaba tekrardan:)şöyle bi baktım da topik almış başını gitmiş. malum negatiften sonra kalbim sizlerle olsa da burası resmen boğuyordu beni.ama 2. tedavi zamanım geldi ve çattı:) dualarınızı eksik etmeyin benden. umarım güzel haberlerle gelirim bende:)

Merhaba Canım cok Mutlu oldum yeni bir süreç başlıyor inş pozitif olacak bu sefer dualarım seninle

elffth3 benm bebiş de pipiliymiş basta kız demişti doktor ama tahmindi sadece. Kesinleşti bu sene erkek senesi gerçekten o kadar cok duyuyorum ki Allah saglık versin öncelikle

ahh kuzum merhaba:) erkek annesi oluyomussun sende.saglikla kucaklariniza alin insallah.rabbim bana da nasip etsin insallah.
Allah razı olsun cnm 2 kayıp yaşayarak geldim bu günlere Allah acısını göstermesin yavruların inş cok güzel haberlerle geleceksin aksini düşünme bile transfer tarihi belli mi hangi aşamadasın

Allah razı olsun cnm 2 kayıp yaşayarak geldim bu günlere Allah acısını göstermesin yavruların inş cok güzel haberlerle geleceksin aksini düşünme bile transfer tarihi belli mi hangi aşamadasın
allahim esirgesin tum minikleri.yok ana tedaviye bugun basladim canim.en az 10 gunum var sanirim:)

elffth3 benm bebiş de pipiliymiş basta kız demişti doktor ama tahmindi sadece. Kesinleşti bu sene erkek senesi gerçekten o kadar cok duyuyorum ki Allah saglık versin öncelikle
Hayırlısı olsun inş :) aynen oğlan senesi:) Allah'ım Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

burlardayım canım .. çok şükür doktora gıttım hersey yolundaydı 1 i kesin olmamakla beraber 2 tane fıstık annesi oluyorumm elffth3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…