2015 Aralık tüp bebek

Hadi hayirlisi canim haber ver
1.33 çıkmış canım. Adet görüyorum demek ki. İnsan dusuge üzülüyor da çok zor günlerdi yok devam edecek yok etmeyecek yok dış gebelik
Rabbim herkese hayirlisini versin sana da devamını sağlıkla nasip etsin

Canim benim coook gecmis olsun. Sagligimiz aslinda herseyden onemli ve su an sen sagligina kavusuyosun bundan da onemlisi yok unutma. Simdi kendini hazir hissettiginde ve istediginde tekrar yola cikarsin. Allah hepimizin yaninda olsun ve en hayirlisi neyse onu versin.. sen de uzme canim kendini artik geride kaldi bak cok sukur .. Y yaasemintt

Canım amin insallah iyim şimdi atlattım o işleri. Sen bi daha beta baktirdin mi ne zaman gidiceksin kese icin

Bisi sorcam buarada. Herkes bi meme agrisidir gidio ama bende tik yok yaa memeelrde. Illaki agri mi olmasi sart? Sorun mudur memede bi gassasiyetin olmamasi. Sizde nasil oldu kizlar

Bisi sorcam buarada. Herkes bi meme agrisidir gidio ama bende tik yok yaa memeelrde. Illaki agri mi olmasi sart? Sorun mudur memede bi gassasiyetin olmamasi. Sizde nasil oldu kizlar
Hiç kimse aynı şeyi yaşamaz kimse ile belirtilerini kıyaslama memeyle gebeliğin bi ilgisi yok

Canım sende olacak diye bisey yok. Herkeste farklı farklı belirtiler oluyor ama bence belirti icin henüz erken :) bende hassasiyet keseyi gordükten çok çok sonra basladi. Ve biliymusun ins belirtin olmadan sağlıkla tamamlarsin hamileliğini. Çünkü belirtiler insanı hasta gibi yapıyor.benim şuan 16 hafta ama hala hassasiyet ve bulantılar devam ediyor. Evden dışarı çıkmak istemiyorum düşün

Ayy canim yaa zor tabiama herseye deger:)) hayirlisiyla gelsin bebiskolarrrrt

Kaç kilo aldın bu süreçte ? Bende 17 haftalığımda sanırım 4 kilo falan aldım :s

Kaç kilo aldın bu süreçte ? Bende 17 haftalığımda sanırım 4 kilo falan aldım :s
Ne guzel kıvamında almissin.ben 7 kilo aldım ama bende troid az çalışıyormuş o yüzden bir anda kilo almama sebep olmuş.ilaç içiyorum şimdi.bundan sonra daha sağlıklı kilo alicaksin dedi doktor .cinsiyeti ne kuzunun :)

Ayy canim yaa zor tabiama herseye deger:)) hayirlisiyla gelsin bebiskolarrrrt
Orası öle herşeye değer." hamile kalayim bi kere of demicem" demiştim o yüzden herşeye değer tabi.. Ama işte insaniz düzenin değişince hadi artık bitsin diosun. Ama çok sukur bugünleri yaşıyorum :) ins sende yasican canım benim

AAaaaamin canım ammiiinnnn:))) Dediğin gibi insanız çok doğal bu duygularımız da.. Canım bişi sorcam, sen n esıklıkla duş alıyorsun? Ben de bir duş alma korkusu oluştu ya niyeyse. Bir de özel bölgeme sabun gelecek şampuan gelecek diye duş almak istemiorum resmen:) Duş jeli hiiç kullanmıorum. Bugüm bebek şampuanı aliim diorum duş için. Sen napiosun?

Keseyi gor çiftle bebiskolar ikizlere gelirsin :) haberler sende yavrum sen anlatcaksin
Valla bende duyglar karmakarışık acayip bi haldeyim:) Sende de başta öle oldu mu? Henüz inanamiorum:) Ailelerimize dün söledik. Annemin doğumgünüydü hediye verdik ona:)) Bi taraftan vücudumda hergün enteresan şeler hissediorım. Hangisi normal hangisi sorun olabilir bilemiorum ve tabii kiiii kaygı duyuyorum. 25 Mart ilk kontrol heyecandan ölüyorum:) Böööle uzar gider liste şekerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…