• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Evdeyim cbm. Burada bebeğin toplu iğne ucu kadar olmuş hayırlı olsun :KK48:
:))) cok tatlisin sen ama.. bugun uzuuun bi gundu anca girdim. Cok sukur iyi bi sekilde bitti.. ve geldi catti.. yarin bu saatlerde muhtemelen final noktasina varmis olucaz.. unarim umarim bagiraaarakk haberi vericem size.. ama biliorum ki ne olursa olsun benim icin iyi olan olucak.. hep cok inandim bundan sonra da ole olycak.. uzuuun bu gece bizi bekler sanirsammm:)) esim bugun test yapalim dedi yok dedim:) azmettim dayandim son gece de gecer artik bi sekil:)

L ls81 beni sormadim DİE sana çok kizdim sabahhhh ... Drymlh Drymlh canlar şimdi çıktım sayılır çok sükur tospiklerim ölçümleri iyi sağlıkları yerinde kıpır kipirlardi .. Doktor cinsiyet tahmin etmek istedi bende sağlıklı oluşumlarda 2 hafta sora söyleyin dedim :)) büyümüşlerdir ya çok sükur rabbime

L ls81 beni sormadim DİE sana çok kizdim sabahhhh ... Drymlh Drymlh canlar şimdi çıktım sayılır çok sükur tospiklerim ölçümleri iyi sağlıkları yerinde kıpır kipirlardi .. Doktor cinsiyet tahmin etmek istedi bende sağlıklı oluşumlarda 2 hafta sora söyleyin dedim :)) büyümüşlerdir ya çok sükur rabbime
Maşallah Can'ım cok sevindim iyi olmalarına tabi önce sağlık ama Nasıl merak etmedin yaa :)) Allah gönlüne göre versin inşallah ben de pazartesi görcm heyecanla bekliyorum

Maşallah Can'ım cok sevindim iyi olmalarına tabi önce sağlık ama Nasıl merak etmedin yaa :)) Allah gönlüne göre versin inşallah ben de pazartesi görcm heyecanla bekliyorum
Canim 2 kayıptan sonra canı üstünde olsunda yeter diyosun.. Hayırlısı inşallah bi kız bi erkek olursa tadından yenmez :))

Ahhh canim benimmmm cok haklisin!! Ama affet beni bugun cok zor bi hun olucakti benim icin ve inan yarindan baska bisi dusunemiorum.. ama coook coook haklisin simdi girerken dank etti benim de kafamaa hemen sorucaktim sana ama coktan serzeniste bulunmus guzel annecik :) coook sevindim tatlim gozun aydinnnn ben diodum hersey yolunda olucak dieee.. tekrar lusura bakma canim, can derdine dustum..

Ahhh canim benimmmm cok haklisin!! Ama affet beni bugun cok zor bi hun olucakti benim icin ve inan yarindan baska bisi dusunemiorum.. ama coook coook haklisin simdi girerken dank etti benim de kafamaa hemen sorucaktim sana ama coktan serzeniste bulunmus guzel annecik :) coook sevindim tatlim gozun aydinnnn ben diodum hersey yolunda olucak dieee.. tekrar lusura bakma canim, can derdine dustum..
Neyseeeeee suanda trip atacak derece yuksek olan hormonlarımı senın ıcın dızgınleyemem :))

Neyseeeeee suanda trip atacak derece yuksek olan hormonlarımı senın ıcın dızgınleyemem :))
At canım atttt tripin kralını attt en büyük hakkkınnnnn:)) Kanımı verdim.. Heyecandan ölür müyüm bilmem.. Yüreğim ağzımda.. Yaşanılan onca süreç hiiiiç de zor diilmiş dün gecenin ve şu anın dışında..

At canım atttt tripin kralını attt en büyük hakkkınnnnn:)) Kanımı verdim.. Heyecandan ölür müyüm bilmem.. Yüreğim ağzımda.. Yaşanılan onca süreç hiiiiç de zor diilmiş dün gecenin ve şu anın dışında..
Haydi Bismillah sonuç nezaman cikicak

Ayy bu kız beni dogurtucakkk nerdesin L ls81 ulen bi gir haber ver biseler yaz merak ediom herhalde senin gibi gamsız deguluk biz :KK53::KK53:

Vay yavrum o ne oyle hayırlı uğurlu olsun canım benim. Çok sevindim. İkiz geliyor haaa :)
Ahh canımmmm çoooook teşekkür ederimmm:)))) İnanamiorum havalardayım rüyadayım gerçek olamaz gibiii:)) Allahımaaaa binlerce kez şükrediyorummm:)))

@Is81 bir
Ahh canımmmm çoooook teşekkür ederimmm:)))) İnanamiorum havalardayım rüyadayım gerçek olamaz gibiii:)) Allahımaaaa binlerce kez şükrediyorummm:)))
Canım iki gün sonra yaptir. Kontrolleri yaptir dedikleri gibi direk kalp dinlemeye gitme. Öncesinde keseyi de görmeye git değerin çok yüksek zaten 3 5 güne görünür

Anammm ikisinde tutmusssss maşallah suphanallah çok sevindim canim hadi gözün aydın .. Sabredenletden devris muradına erermiss ikizlerime arkidislerine geliiii:21::KK73::KK73:
Canımmmmmm:))) Çoooook teşekkür ederimmmmm:))) İnanamiorum yaaaaa gerçek diil gibiii olamazzz gibiiiii yaniii yer yüzünden ayrıldımmmm.. İkiz de olabilir ama kesin diil dedi. 15 gün sonr görücez dedi:)) Allahım sağlıklı olsun daaaa daha ne istiim ben. Desteğin için çok teşekkürelr canımm çoook:))))))

@Is81 bir

Canım iki gün sonra yaptir. Kontrolleri yaptir dedikleri gibi direk kalp dinlemeye gitme. Öncesinde keseyi de görmeye git değerin çok yüksek zaten 3 5 güne görünür
15 güne kese için çağırmadı mı zaten? Ay o an uçuyodum o yüzden annamamış olabilirim ama kese için 15 gün sandım

Back