- 12 Mayıs 2015
- 768
- 1.089
- 113
Öyle mi ilk defa duydum ne anlamda zayıf yani rahimle alakalı bir durum mu çoğul gebelik riskli olur diye miamin canım amin :) yok 8 tane vardı ama benim bünyem çok zayıf 2 tane transferi uygun görmedi doktorumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi ilk defa duydum ne anlamda zayıf yani rahimle alakalı bir durum mu çoğul gebelik riskli olur diye miamin canım amin :) yok 8 tane vardı ama benim bünyem çok zayıf 2 tane transferi uygun görmedi doktorumuz
:))) cok tatlisin sen ama.. bugun uzuuun bi gundu anca girdim. Cok sukur iyi bi sekilde bitti.. ve geldi catti.. yarin bu saatlerde muhtemelen final noktasina varmis olucaz.. unarim umarim bagiraaarakk haberi vericem size.. ama biliorum ki ne olursa olsun benim icin iyi olan olucak.. hep cok inandim bundan sonra da ole olycak.. uzuuun bu gece bizi bekler sanirsammm:)) esim bugun test yapalim dedi yok dedim:) azmettim dayandim son gece de gecer artik bi sekil:)Evdeyim cbm. Burada bebeğin toplu iğne ucu kadar olmuş hayırlı olsun
Hayirli olsunnnn :)) gunlerini huzur dolu gecir ve muhtesemmm sonuca kavus insallahhhh :)))kızlaaar nasılsınızz ???? 4 martta 1 tane 4.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. 16mart test günüm :)
Maşallah Can'ım cok sevindim iyi olmalarına tabi önce sağlık ama Nasıl merak etmedin yaa :)) Allah gönlüne göre versin inşallah ben de pazartesi görcm heyecanla bekliyorum
Canim 2 kayıptan sonra canı üstünde olsunda yeter diyosun.. Hayırlısı inşallah bi kız bi erkek olursa tadından yenmez :))Maşallah Can'ım cok sevindim iyi olmalarına tabi önce sağlık ama Nasıl merak etmedin yaa :)) Allah gönlüne göre versin inşallah ben de pazartesi görcm heyecanla bekliyorum
Ahhh canim benimmmm cok haklisin!! Ama affet beni bugun cok zor bi hun olucakti benim icin ve inan yarindan baska bisi dusunemiorum.. ama coook coook haklisin simdi girerken dank etti benim de kafamaa hemen sorucaktim sana ama coktan serzeniste bulunmus guzel annecik :) coook sevindim tatlim gozun aydinnnn ben diodum hersey yolunda olucak dieee.. tekrar lusura bakma canim, can derdine dustum..
Neyseeeeee suanda trip atacak derece yuksek olan hormonlarımı senın ıcın dızgınleyemem :))Ahhh canim benimmmm cok haklisin!! Ama affet beni bugun cok zor bi hun olucakti benim icin ve inan yarindan baska bisi dusunemiorum.. ama coook coook haklisin simdi girerken dank etti benim de kafamaa hemen sorucaktim sana ama coktan serzeniste bulunmus guzel annecik :) coook sevindim tatlim gozun aydinnnn ben diodum hersey yolunda olucak dieee.. tekrar lusura bakma canim, can derdine dustum..
At canım atttt tripin kralını attt en büyük hakkkınnnnn:)) Kanımı verdim.. Heyecandan ölür müyüm bilmem.. Yüreğim ağzımda.. Yaşanılan onca süreç hiiiiç de zor diilmiş dün gecenin ve şu anın dışında..Neyseeeeee suanda trip atacak derece yuksek olan hormonlarımı senın ıcın dızgınleyemem :))
Haydi Bismillah sonuç nezaman cikicakAt canım atttt tripin kralını attt en büyük hakkkınnnnn:)) Kanımı verdim.. Heyecandan ölür müyüm bilmem.. Yüreğim ağzımda.. Yaşanılan onca süreç hiiiiç de zor diilmiş dün gecenin ve şu anın dışında..
Vay yavrum o ne oyle hayırlı uğurlu olsun canım benim. Çok sevindim. İkiz geliyor haaa :)1545 değeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anammm ikisinde tutmusssss maşallah suphanallah çok sevindim canim hadi gözün aydın .. Sabredenletden devris muradına erermiss ikizlerime arkidislerine geliiii1545 değeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahh canımmmm çoooook teşekkür ederimmm:)))) İnanamiorum havalardayım rüyadayım gerçek olamaz gibiii:)) Allahımaaaa binlerce kez şükrediyorummm:)))Vay yavrum o ne oyle hayırlı uğurlu olsun canım benim. Çok sevindim. İkiz geliyor haaa :)
Canım iki gün sonra yaptir. Kontrolleri yaptir dedikleri gibi direk kalp dinlemeye gitme. Öncesinde keseyi de görmeye git değerin çok yüksek zaten 3 5 güne görünürAhh canımmmm çoooook teşekkür ederimmm:)))) İnanamiorum havalardayım rüyadayım gerçek olamaz gibiii:)) Allahımaaaa binlerce kez şükrediyorummm:)))
Canımmmmmm:))) Çoooook teşekkür ederimmmmm:))) İnanamiorum yaaaaa gerçek diil gibiii olamazzz gibiiiii yaniii yer yüzünden ayrıldımmmm.. İkiz de olabilir ama kesin diil dedi. 15 gün sonr görücez dedi:)) Allahım sağlıklı olsun daaaa daha ne istiim ben. Desteğin için çok teşekkürelr canımm çoook:))))))Anammm ikisinde tutmusssss maşallah suphanallah çok sevindim canim hadi gözün aydın .. Sabredenletden devris muradına erermiss ikizlerime arkidislerine geliiii
15 güne kese için çağırmadı mı zaten? Ay o an uçuyodum o yüzden annamamış olabilirim ama kese için 15 gün sandım@Is81 bir
Canım iki gün sonra yaptir. Kontrolleri yaptir dedikleri gibi direk kalp dinlemeye gitme. Öncesinde keseyi de görmeye git değerin çok yüksek zaten 3 5 güne görünür