çok teşekkürlerrrr:)))hayirli olsun :) gözünüzaydın
Coook tesekkur ederim tatlim:))) daha yolun cok basindayim saskinim.. degerim guzel cok sukur ama hala bence hicbisey net diil.. Allahim hepimize yardim etsin yaninda olsun ve hepimiz icin guzellikler versin dogru zamanda:)) dedigin gibi duam guzel haberlerle devam etmesi..
eeeee sımdı baslıyor asıl serüvenn. pozıtıfı gordun cok sukurr ınsallah kucagınadaa alırsın.. ama sinir oluyorum sana bu ara 3 saatte bır yazıyorsun ya kıl oldum ıyıce sanaCoook tesekkur ederim tatlim:))) daha yolun cok basindayim saskinim.. degerim guzel cok sukur ama hala bence hicbisey net diil.. Allahim hepimize yardim etsin yaninda olsun ve hepimiz icin guzellikler versin dogru zamanda:)) dedigin gibi duam guzel haberlerle devam etmesi..
Oyyy kil olma banaa bu aralar is de cook yogun kafam da bi milyonnn maruz gorunuz:)) simdi de uyicammm hahaa yaya yaya bi hal oldummmeeeee sımdı baslıyor asıl serüvenn. pozıtıfı gordun cok sukurr ınsallah kucagınadaa alırsın.. ama sinir oluyorum sana bu ara 3 saatte bır yazıyorsun ya kıl oldum ıyıce sana
Aaa evtt dogru diosun:)) gercekten totem tuttu iyi ki varsin:) ama benim kafam bu gebelik hesabina basmio yahu. Ne sacma biset sonr regl tarihibi baz almak annamiorum. Doktoruma uzun uzun mantigini annatiricam :) bu arada ben de hicbiii belirti olmadi ve hala da yok sekerim. Bugun sadece fazla heyecandan ve ayakta gezinmekten olabilir simdi kasiklarim hafif sizlio bazen ama o kadar yanibu ara da totem yıne tutttuiyiki varım
Mantığı su yavrum, her kadının yumurtlama tarihi farklıdır. Kimi adetin 10 günü kimi 20/günü kimi 5 günü yumurtlar. Ve kimse hangi gün yumurtladığı bilmez. Takip altında değilse... Bunu sabit tarihe belirlemek için son adet tarihin gebeliğin ilk günü kabul edilir.. Bu sayaede 40 haftalık hesaplama bu şekilde yapılır. Zaten ulturosana girince bebeğin gerçek zamanı belli oluyor 6 haftalık yok 11 haftalık gibi. Bebek bazen önden gidio bazen geriden. Ortalama tarih almak için son adet tarihin bu yüzden geçerli... Umarim anlatabilmisimdir.. Belirti kişiden kişiye degisio benimde son 4 gün tik yoktu... Zaten belirti biz arıyoruz ilaçlar etkili .. Vs vs .. Kocana. Nasıl soledim sonucu anlat bakalimAaa evtt dogru diosun:)) gercekten totem tuttu iyi ki varsin:) ama benim kafam bu gebelik hesabina basmio yahu. Ne sacma biset sonr regl tarihibi baz almak annamiorum. Doktoruma uzun uzun mantigini annatiricam :) bu arada ben de hicbiii belirti olmadi ve hala da yok sekerim. Bugun sadece fazla heyecandan ve ayakta gezinmekten olabilir simdi kasiklarim hafif sizlio bazen ama o kadar yani
Cok iyi annadim ortmenim:)) valla hep aklimdaydi sypriz olmicak diee cunku olmuyo haliyle. Ben de bugun alnucu aldigimda ciktisini aldim ustune renkli kalemlerle babacim hadi ac kollarini ben geliorum yazdim fotosunu cektim yollarim:)) suprizimsi bisiler oldu en azindan akmasa damlar :)) sen ne yapmistin bakiimMantığı su yavrum, her kadının yumurtlama tarihi farklıdır. Kimi adetin 10 günü kimi 20/günü kimi 5 günü yumurtlar. Ve kimse hangi gün yumurtladığı bilmez. Takip altında değilse... Bunu sabit tarihe belirlemek için son adet tarihin gebeliğin ilk günü kabul edilir.. Bu sayaede 40 haftalık hesaplama bu şekilde yapılır. Zaten ulturosana girince bebeğin gerçek zamanı belli oluyor 6 haftalık yok 11 haftalık gibi. Bebek bazen önden gidio bazen geriden. Ortalama tarih almak için son adet tarihin bu yüzden geçerli... Umarim anlatabilmisimdir.. Belirti kişiden kişiye degisio benimde son 4 gün tik yoktu... Zaten belirti biz arıyoruz ilaçlar etkili .. Vs vs .. Kocana. Nasıl soledim sonucu anlat bakalim
Sonucunu ve yazılanları şimdi okudum ve senin adına çok sevindim tebrik ederim :) artık hamilesin ilk günler inanması biraz zor oluyo :)) Allah'ım Sağlıcakla geçirmeyi nasip etsin bu 9 Ay'ı kendine çok dkkat et olur mu ben çok hareketliydim haftalarca kanamam oldu :/ artık kese heycanı kalp atışı heycanı Gelişiyo mu heycanı bu hiç bitmicek :) bizim gibi gün saymayanlar garip geliyo artıkCok iyi annadim ortmenim:)) valla hep aklimdaydi sypriz olmicak diee cunku olmuyo haliyle. Ben de bugun alnucu aldigimda ciktisini aldim ustune renkli kalemlerle babacim hadi ac kollarini ben geliorum yazdim fotosunu cektim yollarim:)) suprizimsi bisiler oldu en azindan akmasa damlar :)) sen ne yapmistin bakiim
Cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin:)) Amiin hepimz ivin hersey yolunda gitsin isallahhh.. Haklisin canim su an enteresan duygular icindeyim. Cok yormuyorum kendimi ev isi de yapmiorum. Yururken yavas yuruyorum ama yine de hayat akio bi sekilde ama dediin gibi dikkat lazim. Benim onceligim beslenme ve egzersiz su anda cunku cook pis beslenen ve hic spor yapmayan biri oldumu solemek isterim utanarak:)) abur cubur ennn sevdigim sey kizartma fln bayilirrm:)) sen simdi iyi msn canim hersey yolu da mi?Sonucunu ve yazılanları şimdi okudum ve senin adına çok sevindim tebrik ederim :) artık hamilesin ilk günler inanması biraz zor oluyo :)) Allah'ım Sağlıcakla geçirmeyi nasip etsin bu 9 Ay'ı kendine çok dkkat et olur mu ben çok hareketliydim haftalarca kanamam oldu :/ artık kese heycanı kalp atışı heycanı Gelişiyo mu heycanı bu hiç bitmicek :) bizim gibi gün saymayanlar garip geliyo artık
Dün geceden beri komadayim migren atakların basladiHhuuuhhuuuu kaybolma sirasi sana mi gectiiii :)))kremalicorek
Ah be canim yapma yaa daha da mi siddetlendi.. ban chines oil denen bisi var bilio musun? Cin yagi. Aktarlarda satilio. Nane ozu var biliosn nane bas agrisi ve her tur agri icin birabir. Onu kullannani mutlakaa oneriormDün geceden beri komadayim migren atakların basladi
Daha iyiyim canimGunaydin kizlar cok guzel bir gun olsun ve hep guzel haberler alalim:) tatlim nasil oldun ? Biraz gecti mi migreninkremalicorek
Düşüğün devamı olabilir canım ama reglin ne zaman? Doktoruna mutlaka sor bence canımKızlar selamlar bişi sorcam. Ben düşük yaptım ya
Beta en son 27 çıktı. Cuma günü. Pts salı gibi de leke başladı. Yalnız bugün yogun bir kanama başladi. Bu dusugun devamı mi normal adet mi ki
Düşük olunca regli de sasiyo tya canım. Doktoru aradım beta yapmadan bilemeyiz dedi kan vermeye gidicem şimdiDüşüğün devamı olabilir canım ama reglin ne zaman? Doktoruna mutlaka sor bence canım
Hadi hayirlisi canim haber verDüşük olunca regli de sasiyo tya canım. Doktoru aradım beta yapmadan bilemeyiz dedi kan vermeye gidicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?