2015 Aralık tüp bebek

Gercekten miiii . Ahh bebislerimiz icon herseye deger tabi ama bole bisi gormedim ben anammm.. dedim bana mi ters etki etti acaba ama goruorm ki cok yaygin canim..
yok yavrum cok yaglı bır ılac topluyor kıpkırmızı tas gıbı oluyor popuunn koloknya ıle bol bol ovv..

İkili test istemedim doktorum detaylı baktı ense kalınlığı burun kemiği normal dedi cok şükür zaten aldırmayı da düşünmem Allah'ın izniyle sağlıklı olur inş
surec ıtıbarı ıle merak ettım bende 9 martta ense ölçümü yapılcakta inşallah Rabbım sağlıklı sıhatlı güzel haberlerını verırı. yavrum uzun ömürlü olur

surec ıtıbarı ıle merak ettım bende 9 martta ense ölçümü yapılcakta inşallah Rabbım sağlıklı sıhatlı güzel haberlerını verırı. yavrum uzun ömürlü olur
İnş Cnm Allah bebişlerini sna bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş

Ahhh sormaaaa heyecann gitgide artioooo. Bugüne kadar daha bir cooldum. Normaldi heyecanım ama bugun bi başka kalktımmm:)) Küt küt atio kalbimmmm:)) Peki transferden sonra iğneyi nası yaptırdın canım? Bana 4 gün istirahat dedi evden çıkmican dedi. E nası yaptırcam iğnemi acabaaa kremalicorek

yok yahu neden 4 gün cıkmıcakmıssın kı .. ben sana sölım ben transferden sora ıse bıle gıttım bunun bı faydası yok dedı doktorum oncelıkle bılgın olsun tutucaksa tutuyor kı... yınede ıcın rahat etmıcekse bı eczacı ile anlasabılırsın yada bırı senı araba ıle gotursun canım. ben 3 aydır oluyorum ıgneyı ve araba ıle 10 dk mesafeye gıdıyorum . hastaneye gıdıp gelmende bı sıkıntı yok ama ... bunu doktorunla konusunca emın ol oda bu soledıgımı sölıcektır..

Olabilir canım zaten zaten cumartesi transferden sonra konuşucaz ayrıntıları. Ama geçen cuma son kontrole gittiğimde 3 4 gün evde istirahat edicen dedi. Ama ayrıntıyı bilmiyorum öğrenicem transferden sonra. Eczacıyla anlaşmak mantıklı gerçekten süper fikir:) Sen hep güzel akıllar veriyorsun bana:))

istirahatten kasıtları evde full yatmak yürümemek hareket etmemek değil :)

ben 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. ilk üçünde okadar hata ettimki 15 gün yattım ameliyatlı gibi :)
son tedavimde her gün 15 20 dk yürüdük eşimle ve ilk pozitifimi aldım çok şükür.

mümkün olduğunca rahat olun

Ahhhh ben de görücem pozitifi inşallahhhh :))) Doğru diosn canım mutlaka yürüyüş diyor birçok kişi. Bne de evde mutlaka yürüyüş yapıcam. Bakalım doktorum ne dicek, zaten sorucak okadar çook sorum var ki doktora.. Ama hasta gibi yatmak çok hatalı bence de haklısın canım

Aynen devamlı yatınca rahim kendini tehdit altında hissediyormuş ve kasılıyormuş. Ben sadece iş yapmadım iki hafta

Gün içinde yattın uzandın oturdun ve yürüyüş mü yaptın yani genel rutin olarak? Ev işi yapmadan dışarı çıkarak ve çok yorulmadan geçirdin. Doğru anladım dimi:) kremalicorek

Gün içinde yattın uzandın oturdun ve yürüyüş mü yaptın yani genel rutin olarak? Ev işi yapmadan dışarı çıkarak ve çok yorulmadan geçirdin. Doğru anladım dimi:) kremalicorek
Aynen öyle. Rapor aldım o dönemde işe de gitmedim. Sadece yolculuk yapmadım dr sakıncası yok dese de ona dikkat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…