• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Merhaba elffth3 elffth3 nasıl gidiyor? İkili test için gec değil mi 15 hafta sasırdım :/ ben yaptırmadım ama cinsiyettimiz belli oldu gibi senin belli mi :KK66:
Sen ne zamandır nerelerdesin ya:) çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ikili test vakti geçti artık bakalım haftaya gidince ne dicek çok merak ediyorum cinsiyeti ne senin bebişin :)

Sen ne zamandır nerelerdesin ya:) çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ikili test vakti geçti artık bakalım haftaya gidince ne dicek çok merak ediyorum cinsiyeti ne senin bebişin :)
Ya benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimiz ;) sana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde

Ahhh inşallahhhh:)) Fena heyecanlıyım hatta paniğim biraz.. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama karmakarışık duygular içineyim.. Sana da öle olmuş muydu canım??
ben gerginlikten baska bırsey yasamıyorum canım ağlıyorum hep olumlu haberlerede :/ nezaman arıcaksın doktoru

ben gerginlikten baska bırsey yasamıyorum canım ağlıyorum hep olumlu haberlerede :/ nezaman arıcaksın doktoru
:)) E siz kalabalıksınız bi bedene sığmaya çalışıyosuuz kıyamammm:))) Öğleden sonra aricam tatlım, hemen yazarım sana: İlgin için çooook teşekkürler canım benimmm:)))

Ya benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimiz :KK66: sana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde
Yok cnm hiç olmadı hiç hamile gibi Değilim ultrasonda görmesem inanmam o derece:) sağlıklı olsunlarda Allahtan gelene mutlu oluruz biz haftaya Salı öğrencim inş

Ya benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimiz :KK66: sana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde
Selamm bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Sen ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin. En son 4 gün önce gittim söylemedi doktorum

Selamm bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Sen ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin. En son 4 gün önce gittim söylemedi doktorum
Selam :) ben sordum yoksa söylemeyecekti kesin değil dedi ama büyük ihtimal doğrudur sen sordun mu cnm

Yok cnm hiç olmadı hiç hamile gibi Değilim ultrasonda görmesem inanmam o derece:) sağlıklı olsunlarda Allahtan gelene mutlu oluruz biz haftaya Salı öğrencim inş
Maşallah ne güzel gecmiş senin. Ben fenaydım tam da geçmedi hala.. Heyecanla bekliyorum cinsiyeti bebişinin:)

Back