- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Hayır canim normal doktor muanesi gibi 5 dk Anlamıyorsun bile ki ekranda yavrularını gösteriyorlar transfer ederken. Hiç korkma hiç hemde en kolayiKizlar transfer agrili bi islem mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canim normal doktor muanesi gibi 5 dk Anlamıyorsun bile ki ekranda yavrularını gösteriyorlar transfer ederken. Hiç korkma hiç hemde en kolayiKizlar transfer agrili bi islem mi?
Âmin cnm inş :) hepimiz Sağlıcakla kucağımıza alalım inşHadi gözünn aydın tahmin ettim ama yazmadım erkek diye hissettim bebeğini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu :)
:))) heyecan doruktaaa canimHayır canim normal doktor muanesi gibi 5 dk Anlamıyorsun bile ki ekranda yavrularını gösteriyorlar transfer ederken. Hiç korkma hiç hemde en kolayi
Dualarım seninle canim tospiklerini alda gel :*:))) heyecan doruktaaa canim
Ne zaman canım transfer. Bende öyleydim sonra amaan bu muydu dedim. Hatta inanamiyorsun bile insan bi şüphe duyuyor.:))) heyecan doruktaaa canim
Geldiimmmmmm :))) anca geldik evee canim:)) aldim tospiklerimiiii buz bebislerimiii:)))) coook yogunlukmvardi bi de bi turlu idrara sıkısmadim baya bekledim ama bitti isteee inanamiorm:))))Kizzzz nerelerdesib aldin bebitolarima pabucumuzu dama attin
Canim bugun o,du transf yeni geldik eve:) ben de seni dusunuodm nasil die yazicaktim sana.. nasilsin tatlim toparladin dimiNe zaman canım transfer. Bende öyleydim sonra amaan bu muydu dedim. Hatta inanamiyorsun bile insan bi şüphe duyuyor.
Hadi bakalım 10 gün çabucak geçsin inşallah canim. İki transferi dimiEn zoru orda beklemekti bir de tam iceri biraktigi anda nefesini tutucan dedi off o cok zor geldi ben hic nefes tutamam cunku. Ama bitti isteee burdayizz allahin izniyle:)) bakalim nelr bekliyor beni onumuzdeki gunlerde
Ayin 10nunda test gunum sekerim yaa 12 gun verdiii. Genelde 10 gun hep ama benimki pek temkinli. 3 gun ful yatak verdi sadece lavaboya kalkican dedi. Herkes farkli iste ne diim ne dese yapucam artikk:)) evt canimm 2 tospikkk. Senin sonrasinda ne verdi? Bana estrofem devam progestan devam bi clinon jelHadi bakalım 10 gün çabucak geçsin inşallah canim. İki transferi dimi
Canim her doktor 12 dio ama kanda çıkıyor 10/gün DİE dedim ... Karar senin ik başta 12 gün beklerim diosun 4 günden sora zaman gecmicek zaten yaparsın :)))) benim estrofem dekort coraspin göbek iğne progeston iğne fobilol verdi canimAyin 10nunda test gunum sekerim yaa 12 gun verdiii. Genelde 10 gun hep ama benimki pek temkinli. 3 gun ful yatak verdi sadece lavaboya kalkican dedi. Herkes farkli iste ne diim ne dese yapucam artikk:)) evt canimm 2 tospikkk. Senin sonrasinda ne verdi? Bana estrofem devam progestan devam bi clinon jel
Annadim tatlim. Evt ben beklicem diorm 12 gune kadar ama cook zor tain ediorm:)) dur bakalim insallah sabrederim. Ben de folbiol kulla odun ztn aynen devam. Bebiskolari anneciklerine tutunmus bi annecik olarak desene sekerim sen neler hissettin transferden sonra? Anladini tutunduklarini ya da yerlesme kanamasi olduu? Ki senin idrarda cikmamisti aslindaCanim her doktor 12 dio ama kanda çıkıyor 10/gün DİE dedim ... Karar senin ik başta 12 gün beklerim diosun 4 günden sora zaman gecmicek zaten yaparsın :)))) benim estrofem dekort coraspin göbek iğne progeston iğne fobilol verdi canim
benim ilk 4 gün agrıdan öldüm diğer 4 gün sıfır ağrı tutmadı dedim ki idrar testimde sağolsun koskoca tek çizgi idi.... tutunması değilde tutunduktan sonrasına odaklıydım kayıplarımdan sonra... 2 taneydı ama bırtanesı tutunur dıe bakıyordum arkadasımında öyle ıdı... Şimdi malesef 9 martı beklıyorum ense ölçümü içim tedırgın vesvese dolu duygusalım ağlıyorum habıre.. bakma sana moral verıyorum kuzum keyıfsızım aslında.. Gunler gecmıyor banada.. hayırlısı ıle sağlıklı haberlerını alsam yavvrularımın ozamn oh dıcem galıba hala hamıle odlugumu söleyemıyorum bıle..Annadim tatlim. Evt ben beklicem diorm 12 gune kadar ama cook zor tain ediorm:)) dur bakalim insallah sabrederim. Ben de folbiol kulla odun ztn aynen devam. Bebiskolari anneciklerine tutunmus bi annecik olarak desene sekerim sen neler hissettin transferden sonra? Anladini tutunduklarini ya da yerlesme kanamasi olduu? Ki senin idrarda cikmamisti aslinda
Nie bu kadar tedirginsin tatlim? Keyfin yok? Bi sorun yok diili? Daha once yasadigin uzuntulerden oturu mu ole hissediosun? Eger oyleyse unut artik o gubleri geride kaldi. Bebekleein sana simmmsiki baglandilar ve sapasaglam buyuyecekler hep bunu dusun. Ben kalbimin icinden hissediorm senible ilgili hersey cok saglikli gidicek gercekten ama bu stresler bitmez eminim ben de ole olycam.. annenler soledin mi tatlim yoksa hala bilmio mu kimse hile olduunubenim ilk 4 gün agrıdan öldüm diğer 4 gün sıfır ağrı tutmadı dedim ki idrar testimde sağolsun koskoca tek çizgi idi.... tutunması değilde tutunduktan sonrasına odaklıydım kayıplarımdan sonra... 2 taneydı ama bırtanesı tutunur dıe bakıyordum arkadasımında öyle ıdı... Şimdi malesef 9 martı beklıyorum ense ölçümü içim tedırgın vesvese dolu duygusalım ağlıyorum habıre.. bakma sana moral verıyorum kuzum keyıfsızım aslında.. Gunler gecmıyor banada.. hayırlısı ıle sağlıklı haberlerını alsam yavvrularımın ozamn oh dıcem galıba hala hamıle odlugumu söleyemıyorum bıle..
yok aıleler biliyor canım yakın cevremden bahsedıyorum.. inşallah sağlıklıdırlar bend eoyle olmalı rıııcn dua edıyorumNie bu kadar tedirginsin tatlim? Keyfin yok? Bi sorun yok diili? Daha once yasadigin uzuntulerden oturu mu ole hissediosun? Eger oyleyse unut artik o gubleri geride kaldi. Bebekleein sana simmmsiki baglandilar ve sapasaglam buyuyecekler hep bunu dusun. Ben kalbimin icinden hissediorm senible ilgili hersey cok saglikli gidicek gercekten ama bu stresler bitmez eminim ben de ole olycam.. annenler soledin mi tatlim yoksa hala bilmio mu kimse hile olduunu
Sen 9 martta ben 10 martta sahaneeee haberler alicazzz insallllaahhhhyok aıleler biliyor canım yakın cevremden bahsedıyorum.. inşallah sağlıklıdırlar bend eoyle olmalı rıııcn dua edıyorum
inşallah gel sende 9 mart yap şunuSen 9 martta ben 10 martta sahaneeee haberler alicazzz insallllaahhhh
O gune kadar dayanbilirsen bi gun daha beklerim kizzinşallah gel sende 9 mart yap şunu
valla bilmem bennn ben bı oncekınde 9 gun kan vermıstım 101 cıkmıstı degerımO gune kadar dayanbilirsen bi gun daha beklerim kizz