- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canikom napiim ben de estrafeme devam. Cuma günü kontrol var Allahın izniyle. Meraklar içindeyim:) Deli gibi googledan adetin bilmem kaçıncı günü rahim kalınlığı kaç olur diye arayıp duruyorum ama tabii ki buamıyorum:) Kontrol freak olarak herşeye hakim olucam ya kontrole gittiğimde bilmem lazım ne kadar gelişmiş olması gerektiğini:) Anlican bir bilinmezdeyim canım, Allahın izniyle inşallah olması gerektiği kadar oluştur.. Ortalama 20 gün fln sürüyor dimi tatlım sen öle demiştin sanki? Siz napiosunuzz bakalıımmmm asıl haberler sizde:))) kremalicorek
Canim taze nar suyu iç hergun.. Gittiğinde 8mm olursa süper olurr.. Googledan bulamaSin çünkü her kadının farklı bitanem. Bizde haberler yarın akşam dua et bitanemmCanikom napiim ben de estrafeme devam. Cuma günü kontrol var Allahın izniyle. Meraklar içindeyim:) Deli gibi googledan adetin bilmem kaçıncı günü rahim kalınlığı kaç olur diye arayıp duruyorum ama tabii ki buamıyorum:) Kontrol freak olarak herşeye hakim olucam ya kontrole gittiğimde bilmem lazım ne kadar gelişmiş olması gerektiğini:) Anlican bir bilinmezdeyim canım, Allahın izniyle inşallah olması gerektiği kadar oluştur.. Ortalama 20 gün fln sürüyor dimi tatlım sen öle demiştin sanki? Siz napiosunuzz bakalıımmmm asıl haberler sizde:))) kremalicorek
Ayyy kuzum etmez miyiimmm her gece ediyorum hepimiz için senin için ekstra dua edicem bugünn:)) Ben de nar suyu içiyordum ama nedense emin olamadım ve çok düzenli yapmadım İçime sinmedi bi şekilde niyeyse. Fazla kalınlaşma yaptığını okudum bazı yerlerde ve ona da tedirgin oldum. Ama doktoruma sorucam iç derse devam edicem. Sen de içmiş miydin tatlım?Canim taze nar suyu iç hergun.. Gittiğinde 8mm olursa süper olurr.. Googledan bulamaSin çünkü her kadının farklı bitanem. Bizde haberler yarın akşam dua et bitanemm
Akşam tekrar başlıyorum hemennnnBen tedaviden sonra bile içtim canim doktorum biliyordu
Gittik canim dün ellerinden öperler kalp atışlarını dinledikten biri amuda kalkıyordu :) sen nasilsinkremalicorek canim naptiiinnn ses vernasil bakalim tontiskolarrrr :))
Ayyy kiyamamm yaa dunya tatlilariki maasallahhh sizeee:)))) cok sevindim canim hep bole keyifli ve saglikli gecsin tum kontroller:)) ben de iyiyim canim heyecanliyim yrn ilk kontrol bakalim durum nedirr. Yeni raund basliyor:)) guzel olucak herseyyyGittik canim dün ellerinden öperler kalp atışlarını dinledikten biri amuda kalkıyordu :) sen nasilsin
Hadi Bismillah canim. İnşallah ideale ulaşmış olurda beklemeyiz çok hayırlısı ile inşallah tabi. Hemen yaz bana dualarım seninleAyyy kiyamamm yaa dunya tatlilariki maasallahhh sizeee:)))) cok sevindim canim hep bole keyifli ve saglikli gecsin tum kontroller:)) ben de iyiyim canim heyecanliyim yrn ilk kontrol bakalim durum nedirr. Yeni raund basliyor:)) guzel olucak herseyyy
Canimm cok tesekkurlerr:)) haftaya transfer var Allhin izniyle:))) doktor iyi buldu onumuzdeki hafta hergun igne be iki hapim var. Cuma aricam ve buyuk gunnn :))) dualarini eksik etmeee cokk heyecanliyimm :))) bu hafat ne yiyim ne iciim sekerim? Dr ye sordum cig et salam fln haricne istersen ye dedi ama tabi sebze faydali desi. Nar suyu ok ztn. Baska bisi onerir misin canim??Hadi Bismillah canim. İnşallah ideale ulaşmış olurda beklemeyiz çok hayırlısı ile inşallah tabi. Hemen yaz bana dualarım seninle
Ahh canim çok sevindim kaç mm sordunmu ? Burdaki aya ertelenmesine ayrı sevindim valla ne yalan solim. İğne ne verdi canim . evet ananasa başla ve kabak çekirdeğine tutunmayı kolaylaştırıyor yanı olucaksa oluyor elbet ama faydalı şeyler ananasi kesiyor yoğurda katip yedim.Canimm cok tesekkurlerr:)) haftaya transfer var Allhin izniyle:))) doktor iyi buldu onumuzdeki hafta hergun igne be iki hapim var. Cuma aricam ve buyuk gunnn :))) dualarini eksik etmeee cokk heyecanliyimm :))) bu hafat ne yiyim ne iciim sekerim? Dr ye sordum cig et salam fln haricne istersen ye dedi ama tabi sebze faydali desi. Nar suyu ok ztn. Baska bisi onerir misin canim??
7.7 mm dedi canim. Haftaya kadar 8i gecer die dusunuyorum. 7 olmasi lazim demisti. Bin sukur :) mutlakayicem ananas ve cekirdek. Kac dilim ananas tatlim ve ne kadar cekirdek? Yogurtla mi yemek iyi peki? Cunku ben cok severim ananas bole dilim dilim de yerimAhh canim çok sevindim kaç mm sordunmu ? Burdaki aya ertelenmesine ayrı sevindim valla ne yalan solim. İğne ne verdi canim . evet ananasa başla ve kabak çekirdeğine tutunmayı kolaylaştırıyor yanı olucaksa oluyor elbet ama faydalı şeyler ananasi kesiyor yoğurda katip yedim.
Seninki 10u bile bulur canim öle düşünme ki 7den sora zaten transfer oluyor gönlünü ferah tut benimki çok geç kalıplaşmıştır senin masalların var .. Yoo yogurtsuzda yiyebilirsiniz ama nacizane bikere benim için yoğurtlu dene enfes :)) kavakta bi avus ye hergun. Sen nerde yaptiriodun trasnferi9 mm eniyi oran dio bicok yerde ama benimki o kadar olmicak muhtemelen. Sence az mi canim? Dr hazir bulmasa yapmazdi elbette transferi cok guveniorm bwn doktoruma ama ne biliim iste..
Ayy cok tatlisin cani sen yaa ne guzel anlatiosun tatlitatli icimi seri letiosun gercekten cok tesekkur ederim:))) tamam sana sozzz hemen denicem yrn ve yazicam sanaa sekerim:) cani benim doktorumun ozel merkezi var fulyada istanbulda ve florancela calisio. Asilama da orda olmustu opu da. Islemler orda yani tatlimSeninki 10u bile bulur canim öle düşünme ki 7den sora zaten transfer oluyor gönlünü ferah tut benimki çok geç kalıplaşmıştır senin masalların var .. Yoo yogurtsuzda yiyebilirsiniz ama nacizane bikere benim için yoğurtlu dene enfes :)) kavakta bi avus ye hergun. Sen nerde yaptiriodun trasnferi
Anladim canim ozaman cumayi iple cekicez.. bu arada cok Ya Musavvir tesbihide cek.. ki atlamayayim sende cok tatlisin karsilikli yaneee canisi.. insallah sevincli haberlerinle daha da tatli olcex yaa bal kaymakli tospiklerin le ..Ayy cok tatlisin cani sen yaa ne guzel anlatiosun tatlitatli icimi seri letiosun gercekten cok tesekkur ederim:))) tamam sana sozzz hemen denicem yrn ve yazicam sanaa sekerim:) cani benim doktorumun ozel merkezi var fulyada istanbulda ve florancela calisio. Asilama da orda olmustu opu da. Islemler orda yani tatlim
Aaaamin kuzun amiiinnn :))Anladim canim ozaman cumayi iple cekicez.. bu arada cok Ya Musavvir tesbihide cek.. ki atlamayayim sende cok tatlisin karsilikli yaneee canisi.. insallah sevincli haberlerinle daha da tatli olcex yaa bal kaymakli tospiklerin le ..
Napiim canimcoook yogun bi haftaslnuydu calistim ve surekli ordan oraya kosturdum. Simdi geldim eve ananasimi yiciiim:)) siz napiosnz bakalimmm