Yok cnm kendine göre belirle ve hep o saatte yapKizlar bisi sorcam, progestan igneyi saat kacta oldugun onemli mi? Dr saat icin bisi demedi ama size onerilmis bi saat var mi.
Evet pek kimse kalmadı sen nasılsın bebişler nasılHamiss herkes başka topige gittiler herhalde. Erken saate yaptirsaydim iyiydi ama ben aks 6 da oluyorum eşim goturuyor
İyiyizdir inşallah canim. 9 martta gidicez ense ölçümü yapılacak. Ara ara ağrıların bulantilarim oluo gecio .. Korkulu endiseliyim amma pozitif olmaya çalışıyorum siz nasılsınız canimEvet pek kimse kalmadı sen nasılsın bebişler nasıl
Tamam canım çok teşekkürler:)Yok cnm kendine göre belirle ve hep o saatte yap
Nie erken saatte daha iyi canim?Hamiss herkes başka topige gittiler herhalde. Erken saate yaptirsaydim iyiydi ama ben aks 6 da oluyorum eşim goturuyor
Halla halla Dr bana hiç ense ölçümü ya da ikili testlerden bahsetmedi bende haftaya gidicem 15 haftalık oluyorum umarım zamanını geçirtmiyodurİyiyizdir inşallah canim. 9 martta gidicez ense ölçümü yapılacak. Ara ara ağrıların bulantilarim oluo gecio .. Korkulu endiseliyim amma pozitif olmaya çalışıyorum siz nasılsınız canim
aaa herkes ıkılı testı yaptı bile benım ıkız oldugu ıcın test dogru sonuc vermıyor dıe test yaptırmıcam ama ense olcumu yapıcak doktor kendı dedı 11-14 haftalarda yapılıyor dıe bılıyorum canımHalla halla Dr bana hiç ense ölçümü ya da ikili testlerden bahsetmedi bende haftaya gidicem 15 haftalık oluyorum umarım zamanını geçirtmiyodur
ay çok sevindim ikizmi aynı anda transferimiz olmuştu hayırlı olsun rabbim sağlık versinaaa herkes ıkılı testı yaptı bile benım ıkız oldugu ıcın test dogru sonuc vermıyor dıe test yaptırmıcam ama ense olcumu yapıcak doktor kendı dedı 11-14 haftalarda yapılıyor dıe bılıyorum canım
Canim benim ismini hazırladım nasılsın ? Evet ikiz tospiklerim sen neler yaptinay çok sevindim ikizmi aynı anda transferimiz olmuştu hayırlı olsun rabbim sağlık versin
bende dondurulmuşlar için regli olmayı bekliyorum bugun yarın olurum bana da 2 embrıyo transferi yapılacak inş. ikiz olur çok istiyorum.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. sanada,çok mutlu oldum senin adına Allah kolay bir hamilelik yaşatsın sana inş.Canim benim ismini hazırladım nasılsın ? Evet ikiz tospiklerim sen neler yaptin
hadi bakalım hakkında hayırlısı canım .. İkiz tek sağlıklı olsunlar yeterkii.. inşallah bu kez güzel haberler verirsin inan pozıtıfı gormek ile bitmiyor asıl ozaman baslıyor .. Güzel haberlerını yaz bana dabende dondurulmuşlar için regli olmayı bekliyorum bugun yarın olurum bana da 2 embrıyo transferi yapılacak inş. ikiz olur çok istiyorum.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. sanada,çok mutlu oldum senin adına Allah kolay bir hamilelik yaşatsın sana inş.
mutlaka yazarım canım sende kuzulara iyi bakhadi bakalım hakkında hayırlısı canım .. İkiz tek sağlıklı olsunlar yeterkii.. inşallah bu kez güzel haberler verirsin inan pozıtıfı gormek ile bitmiyor asıl ozaman baslıyor .. Güzel haberlerını yaz bana da
ağzından bal damlıyor inşallah tüm isteyenlerede bizede nasip etsin amin :)
Ayyyy bal damlio agzindan kuzum ballll :))) ben de umutlutum hesey guzel olucakk insallahh:)) bu arada progestan igne cok agrio yapiooo yaa oturamiorum ustune vallahii:)) sana da oldu mu seker?
MerhabaHalla halla Dr bana hiç ense ölçümü ya da ikili testlerden bahsetmedi bende haftaya gidicem 15 haftalık oluyorum umarım zamanını geçirtmiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?