2015 Aralık tüp bebek

Kizlar bisi sorcam, progestan igneyi saat kacta oldugun onemli mi? Dr saat icin bisi demedi ama size onerilmis bi saat var mi.

Hamiss herkes başka topige gittiler herhalde. Erken saate yaptirsaydim iyiydi ama ben aks 6 da oluyorum eşim goturuyor

Evet pek kimse kalmadı sen nasılsın bebişler nasıl
İyiyizdir inşallah canim. 9 martta gidicez ense ölçümü yapılacak. Ara ara ağrıların bulantilarim oluo gecio .. Korkulu endiseliyim amma pozitif olmaya çalışıyorum siz nasılsınız canim

İyiyizdir inşallah canim. 9 martta gidicez ense ölçümü yapılacak. Ara ara ağrıların bulantilarim oluo gecio .. Korkulu endiseliyim amma pozitif olmaya çalışıyorum siz nasılsınız canim
Halla halla Dr bana hiç ense ölçümü ya da ikili testlerden bahsetmedi bende haftaya gidicem 15 haftalık oluyorum umarım zamanını geçirtmiyodur

Halla halla Dr bana hiç ense ölçümü ya da ikili testlerden bahsetmedi bende haftaya gidicem 15 haftalık oluyorum umarım zamanını geçirtmiyodur
aaa herkes ıkılı testı yaptı bile benım ıkız oldugu ıcın test dogru sonuc vermıyor dıe test yaptırmıcam ama ense olcumu yapıcak doktor kendı dedı 11-14 haftalarda yapılıyor dıe bılıyorum canım

ay çok sevindim ikizmi aynı anda transferimiz olmuştu hayırlı olsun rabbim sağlık versin

Canim benim ismini hazırladım nasılsın ? Evet ikiz tospiklerim sen neler yaptin
bende dondurulmuşlar için regli olmayı bekliyorum bugun yarın olurum bana da 2 embrıyo transferi yapılacak inş. ikiz olur çok istiyorum.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. sanada,çok mutlu oldum senin adına Allah kolay bir hamilelik yaşatsın sana inş.

hadi bakalım hakkında hayırlısı canım .. İkiz tek sağlıklı olsunlar yeterkii.. inşallah bu kez güzel haberler verirsin inan pozıtıfı gormek ile bitmiyor asıl ozaman baslıyor .. Güzel haberlerını yaz bana da

mutlaka yazarım canım sende kuzulara iyi bak

Merhaba elffth3 nasıl gidiyor? İkili test için gec değil mi 15 hafta sasırdım :/ ben yaptırmadım ama cinsiyettimiz belli oldu gibi senin belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…