Aynen öyle. Rapor aldım o dönemde işe de gitmedim. Sadece yolculuk yapmadım dr sakıncası yok dese de ona dikkat ettim.
Sen ne zamandır nerelerdesin ya:) çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ikili test vakti geçti artık bakalım haftaya gidince ne dicek çok merak ediyorum cinsiyeti ne senin bebişin :)Merhabaelffth3 nasıl gidiyor? İkili test için gec değil mi 15 hafta sasırdım :/ ben yaptırmadım ama cinsiyettimiz belli oldu gibi senin belli mi
Ya benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimizSen ne zamandır nerelerdesin ya:) çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ikili test vakti geçti artık bakalım haftaya gidince ne dicek çok merak ediyorum cinsiyeti ne senin bebişin :)
Yarin aricam domtoru canim:)) cumartesi icin saat vericekkk
Ahhh inşallahhhh:)) Fena heyecanlıyım hatta paniğim biraz.. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama karmakarışık duygular içineyim.. Sana da öle olmuş muydu canım??Hayırlı haberlerini bekliyorum
ben gerginlikten baska bırsey yasamıyorum canım ağlıyorum hep olumlu haberlerede :/ nezaman arıcaksın doktoruAhhh inşallahhhh:)) Fena heyecanlıyım hatta paniğim biraz.. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama karmakarışık duygular içineyim.. Sana da öle olmuş muydu canım??
:)) E siz kalabalıksınız bi bedene sığmaya çalışıyosuuz kıyamammm:))) Öğleden sonra aricam tatlım, hemen yazarım sana: İlgin için çooook teşekkürler canım benimmm:)))ben gerginlikten baska bırsey yasamıyorum canım ağlıyorum hep olumlu haberlerede :/ nezaman arıcaksın doktoru
ahhh canım benım çok sevindim Dualarım seninleyarın saat 10:30 :)))) Dualarını eksik etme canımmmkremalicorek
Yok cnm hiç olmadı hiç hamile gibi Değilim ultrasonda görmesem inanmam o derece:) sağlıklı olsunlarda Allahtan gelene mutlu oluruz biz haftaya Salı öğrencim inşYa benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimizsana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde
Selamm bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Sen ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin. En son 4 gün önce gittim söylemedi doktorumYa benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimizsana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde
ahhh canım benım çok sevindim Dualarım seninlehadi bakalım yüzdük yüzdük kuyruguna geldım 12 gün sonraa pozıtıf haberlerle bulusalım [/
Aaaaaamiiinnnnnn:)))
Selam :) ben sordum yoksa söylemeyecekti kesin değil dedi ama büyük ihtimal doğrudur sen sordun mu cnmSelamm bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Sen ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin. En son 4 gün önce gittim söylemedi doktorum
Maşallah ne güzel gecmiş senin. Ben fenaydım tam da geçmedi hala.. Heyecanla bekliyorum cinsiyeti bebişinin:)Yok cnm hiç olmadı hiç hamile gibi Değilim ultrasonda görmesem inanmam o derece:) sağlıklı olsunlarda Allahtan gelene mutlu oluruz biz haftaya Salı öğrencim inş
Yeni öğrendim erkekmiş:) kıpır kıpır zor gördük:)Maşallah ne güzel gecmiş senin. Ben fenaydım tam da geçmedi hala.. Heyecanla bekliyorum cinsiyeti bebişinin:)
Hadi gözünn aydın tahmin ettim ama yazmadım erkek diye hissettim bebeğini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu :)Yeni öğrendim erkekmiş:) kıpır kıpır zor gördük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?