- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Allah allah çok yaygın değil heralde duyma mistik. Araştırmaya değer tatlım SağolKızlar şimdi nette gezerken gördüm doğurganlık aşısı diye birşey çıkmış tüp bebek tedavisinden 1 ay önce başlanıyormuş ve hiç hamile kalamayanlar yada sürekli düşük yapanlarda %70 e kadar hamilelik şansını arttırıyormuş
Benim doktorum istememişti canımiyi akşamlar kızlar. İlk kese görmeye gidince normal kan tahlili istiyor mu dr?
Slm benim de 9. Günüm bel ve kasık Ağrı'sı göğüslerde acı var ama bunlar ilaçların etkisi de olabilirmiş benim ki 5. Gün transferi test günün 18 ocak ya sizin Nasıl acaba kaçıncı gün transferi iğnelerle aranız nasılmerhaba kızlar benimde transferimin bugün 8. günü ben hiçbir belirti yaşamıyorum. sadece çok uyukluyorum çok esniyorum. o da uykusuz kaldığım içinsiz ne gibi belirtiler yaşadınız 8. günden sonra
benim 3. gün embriyosu tatlım 2 tane transfer edildi.biri çok iyi biri de iyi kalitede. benim ki 17 ocak canım senin ki neden 18 ocak benim ki 5 ocakta transfer edildi. göğüslerde benimde acı var ama kasık ağrısı bel ağrısı olmuyo çok hafif oluyo o da ilaçlardandır diye önemsemiyorum pek. ben kan sulandırı iğne kullanıyorum çok yakıyo. progestanı rahimden fitil olarak alıyorum
Slm benim de 9. Günüm bel ve kasık Ağrı'sı göğüslerde acı var ama bunlar ilaçların etkisi de olabilirmiş benim ki 5. Gün transferi test günün 18 ocak ya sizin Nasıl acaba kaçıncı gün transferi iğnelerle aranız nasıl
Canim kotu dusunme yat dinlen. Doktorunu aradinmi belki gel diyecek .uzulme lutfen bebisini etkileme Rabbim hayirlisini versin .yaz bize durumunu aklim sende kalirKızlar çok kötüyümm
bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızısildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak
aradım yarın kese için randevum vardı zaten kanaman cogalırsa ara dedi. lütfen dua edermisiniz benim için..Canim kotu dusunme yat dinlen. Doktorunu aradinmi belki gel diyecek .uzulme lutfen bebisini etkileme Rabbim hayirlisini versin .yaz bize durumunu aklim sende kalir
Cnm benm de oldu daha erken dönemde ablamda da olmuştu simdi kızı var maşallah kendini strese sokma yarın doktorun bakar kötü düşünmeKızlar çok kötüyümm
bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızısildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak
Merhaba Cnm inan hic duymadım ya ben normal istiyordum kötü olur öyle bse varsaKızlar tüp bebek yapanlar normal doğum yapamıyo sezaryen oluyorlar dye duydum bi yerden riske etmiyorlarmış doğru mu ya? Bu konuda hiç bi fikrim yoktu
Hakkında hayırlısı Canım inş dogru zamanda olur bebeğin Allah en doğrusunu bilir sabretmek lazımMerhaba arkadaşlar benimde tup bebek denemem negatif malesef ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Kalbini ferah tut arkadaşım. Benim ablam sa 3 ay yaşadı bu durumu. Her şey yolunda gitti. Dua Et bişi olmaz allahın izniyle. Ne durumda kanaman?Kızlar çok kötüyümm
Canim sakinn moralini oyle bozma sakinnn. Doktorunu aradin mi ne dedi?? Cok sik duyuyorum ben bole durumlari. Sana istirahat verecek ve hersey gecicek insallah sakin kotu dusunup bebislerini terketmeKızlar çok kötüyümm
canim benim dualarimdasin insallah bebisin seninle birliktearadım yarın kese için randevum vardı zaten kanaman cogalırsa ara dedi. lütfen dua edermisiniz benim için..
Hiç öyle düşünme lütfen, rabbim herseyin hayırlısını versin. Hepimiz anne olacağız. Iyi dusun iyi olsun. Insallah yarın iyi haber alırsın canım...Sildikce kahve tortusu gibi gelip. Agrim olmazsa JEL dicem ama ağrı korkutuyor. Ağrı kesici alipta bise yokmuş gibi davranmak istemiyorum. Yarına kadar inşallah cogalmaz yavruların benimle kalır benim iki kaybim oldu bu kez negatif dusubmicrm dedim ama ne yapsam olmuyor(( artık kabullenmeliyim anne olamiyacagimi DİE düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?