- 7 Ocak 2016
- 201
- 111
- 18
- 42
Tabiki cnm okurum ben.sende elini gobegine koy ve bol bol Ya Mübdi cek .bebegin dusmemesi icin bu Allahin izniyle meleklere emanet olsunlarAyetel kursi okurmusunuz bana (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki cnm okurum ben.sende elini gobegine koy ve bol bol Ya Mübdi cek .bebegin dusmemesi icin bu Allahin izniyle meleklere emanet olsunlarAyetel kursi okurmusunuz bana (
Canım ben zaten dondurulmuş tedavisindeyim ama geçen ay ertelenmisti. Hiç transfer deneyimim yok yani. Kismetse haftaya cuma olacakBen hemen başlamicam ya biraz bedenen ve ruhen dinlenmek istiyorum yaza dondurulmusumu denerim nasip olursa.sen napak sin sende var mı dondurulmus
Hadi insallah canım Dualarım seninle. Meleğini kavusursun hayirlisiyla inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum :)Canım ben zaten dondurulmuş tedavisindeyim ama geçen ay ertelenmisti. Hiç transfer deneyimim yok yani. Kismetse haftaya cuma olacak
Ayyyy hadi bakalıımm Allah beraberinde olsunnn ver bize şahane haberi :)Gunaydin guzel annisler.ben birazdan test icin hastaneye gidecem.bana dua edin.hakkimizda hayirlisi olsun kader arkadaslarim
Ben tam 10 gün sonra oldum arkadaşım. Çok sanciliydi amakızlar bi de bişi soucam. Opudan sonra ne zaman regl oldunuz? Benim opu 9 ocakta oldu doktorum ayın 20'si gibi olucan dedi. Yaklaşık 10 gün demek ki. Size de öle oldu mu? gecikme yaşayan oldu mu?
Bekliyoruz canım haberlerini.Gunaydin guzel annisler.ben birazdan test icin hastaneye gidecem.bana dua edin.hakkimizda hayirlisi olsun kader arkadaslarim
ahh artık alıştık sancılara canım benim .. olup rahatlamak istiyorum sancısı gözümde diil şu an ama tabii ozmn öyle demeyebilirim :)Ben tam 10 gün sonra oldum arkadaşım. Çok sanciliydi ama
Bende aynı öyle diyordum. Ama müthiş rahatlama oluyor haklısın o konudaahh artık alıştık sancılara canım benim .. olup rahatlamak istiyorum sancısı gözümde diil şu an ama tabii ozmn öyle demeyebilirim :)
Kaçıncı gündü tatlım?Kızlar merhabalar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir değer dediler. Siz ne diyorsunuz bana yorum yapın lütfen
5in üstünde olunca pozitif bu şekilde olup yükselen duydum Can'ım inşallah senin de yükselir hakkında hayırlısı olsunKızlar merhabalar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir değer dediler. Siz ne diyorsunuz bana yorum yapın lütfen
Drymlh 'in dediği gibi ben de sonradan yükselenleri duymuştum. Umarım iyi haberlerini alırız. 2 gün sonrasına mı istediler ikinci kan testini?Kızlar merhabalar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir değer dediler. Siz ne diyorsunuz bana yorum yapın lütfen
12. Gun canımKaçıncı gündü tatlım?
Evet c.tesi gidecegim tekrarDrymlh 'in dediği gibi ben de sonradan yükselenleri duymuştum. Umarım iyi haberlerini alırız. 2 gün sonrasına mı istediler ikinci kan testini?
Hadi yükselecek inşallahEvet c.tesi gidecegim tekrar