• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Arkadaslar merhaba .benim transferin dun8. Gunuydu dayanamadim test yaptirdim kan testi 10 cikti.bugun tekrar yaptik 16 olmus.asil test gunum persembe .benim gibi degeri dusuk olup artan varmi :(((((

Canım senjn kaçıncı gün transferi. Hiç canını sıkma idrarda gözükmediğini bildiğim çok kişi var. İçini ferah tut,ins bebeğin seninledir :KK39:
Allahimmmm kacinciyi yazıyorum 10gunum koskoca tek cizgiydicizgiydi ve kan verdim de 311/idi..... Geberticem sizi işlemeye meraklisinizda neden iki dakka kanvermiyorsunuzzzzzz :KK11:

Arkadaslar merhaba .benim transferin dun8. Gunuydu dayanamadim test yaptirdim kan testi 10 cikti.bugun tekrar yaptik 16 olmus.asil test gunum persembe .benim gibi degeri dusuk olup artan varmi :KK43:((((
canım önemli olan rakam dedil rakam kadından kadına değişir. Önemli olan kan değerinin artışıdır.buda sende mevcut ve gayet iyi ..

Arkadaslar merhaba .benim transferin dun8. Gunuydu dayanamadim test yaptirdim kan testi 10 cikti.bugun tekrar yaptik 16 olmus.asil test gunum persembe .benim gibi degeri dusuk olup artan varmi :KK43:((((
Canm kan değeri artısı en az %60 olmalıymış senin de tam olarak öyle artmış inş daha da katlanır az olması sağlıksız gebelik anlamına gelmez

Canım çok geçmiş olsun acisina dayanmusindir ama allah korusun çok riskli. Doktorun olabilme ihtimalini degerlendirmedi mi hiç. Nasıl transfer yaptı. Bnm şikayet az olmasına rağmen riske atamicam dedi
Transfer den önce birşeyim yoktu ki benim. Transferden 5 gün sonra oldu bu olay

Transfer den önce birşeyim yoktu ki benim. Transferden 5 gün sonra oldu bu olay
Ohss opudan 1 hafta içinde çıkıyor transfer yapıldıysa. Beta hcg nin ve catlatma ignesinin etkisiyle artıyor. Benim doktorum gaz sancım olunca birde çok yumurta olunca erteledi hemen. Ve catlatma ignem ovitrelle ydi. Onu yapmadım çok düşük dozla uyguladı transfer de ertelendi dolayısıyla

:nazar::nazar:
Canım ben dondurulmuş tedavisindeyim, Çarşamba kontrol var. Haftaya da transfer olacak inşallah. Ama gününü bilmiyorum.
Benimde dondurulmuş transferi Can'ım bir hafta sonra yanı kontrolden bir hafta sonra transfere çağırıyorlar blast transferi gerçi benim bol bol şans. Rabbim hayırlısını verdin inşallah

:nazar::nazar:
Benimde dondurulmuş transferi Can'ım bir hafta sonra yanı kontrolden bir hafta sonra transfere çağırıyorlar blast transferi gerçi benim bol bol şans. Rabbim hayırlısını verdin inşallah
Ayy gerçekten mi, benim de blast canım. Çok mutlu oldum şimdi. Yakın takibimdesin, lutfen haber ver; ) nezaman yapturacaksin testi?

Bence üzülmemelisin test gününe kadar bekletmelerinin sebebini sordum ben Dr A özellikle gününden önce yapılan testlerin çok sağlıklı olmadığını bthcg nın yeterli düzeye gelmediği o yüzden 14. Gunu beklediklerini söyledi o yüzden sıkma canını üzme bebisi ☺️
Cok tesekkur ederim insallah öyledir. Umudumuz devam ediyor

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım.

Ben ohss oldum. Geçen çarşamba dan beri hastanede yatıyorum. Şişim. Akciğer den de su alındı. Korkulacak birşey değişmiş. Başına gelen olmasın inşallah.

Bebek belli değil. Inşallah benimlesin. Banada dua ederseniz sevinirim
Ahh canımm çoook geçmiş olsunnn.. Bebişin sana sımmmsıkı sarılmıştır seni hiiiç merak etme ve hep onun sana sarıldığını düşün hayal et v eyaşa bu duyguyu.. Dualarımız seninle tatlım.. Ne zaman çıkıcan hastaneden?

Ayy gerçekten mi, benim de blast canım. Çok mutlu oldum şimdi. Yakın takibimdesin, lutfen haber ver; ) nezaman yapturacaksin testi?
Mutlaka haber veririm cnm inşallah depresif bir sonuç Alman 18 ocak test günüm heyecanla bekliyorum benim daha önce de denemelerim vardı ama bu çok farklı hissettiklerim tamamen farklı umutluyum inşallah ☺️☺️

Canım benim bildiğim 5in üstü hamilelik göstergesi. Üstelik artmış da:) Bence üzüleceğine sevinmelisin şu andaa hamilesin bence:) Ama doktoruna sor mutlaka tabii ne dicek

Back