Canim benim kendini dinlememeye calis biseylerle oyalar yatarken yarin ola hayrola.yarin benim icin de donum noktasi .icinde firtinalar kopuyor iyi dusunelim iyi olsun. Offf offf.Rabbim hepimizin dualarini kabul etsinSildikce kahve tortusu gibi gelip. Agrim olmazsa JEL dicem ama ağrı korkutuyor. Ağrı kesici alipta bise yokmuş gibi davranmak istemiyorum. Yarına kadar inşallah cogalmaz yavruların benimle kalır benim iki kaybim oldu bu kez negatif dusubmicrm dedim ama ne yapsam olmuyor(( artık kabullenmeliyim anne olamiyacagimi DİE düşünüyorum
Kizlar bol bol dua edelim .Rabbim ol derse olacak inandik guvendik insallah iyi olacak hepimiz icin
Çok enterasan tatlım 4 ocak transfer tarihi 18 ocak test gunu senin ise bir gün geç transfer bir gün erken testbenim 3. gün embriyosu tatlım 2 tane transfer edildi.biri çok iyi biri de iyi kalitede. benim ki 17 ocak canım senin ki neden 18 ocak benim ki 5 ocakta transfer edildi. göğüslerde benimde acı var ama kasık ağrısı bel ağrısı olmuyo çok hafif oluyo o da ilaçlardandır diye önemsemiyorum pek. ben kan sulandırı iğne kullanıyorum çok yakıyo. progestanı rahimden fitil olarak alıyorum
Rabbim korktuğuna uğratmasın Can'ım inşallah hiç bir sorun çıkmazKızlar çok kötüyümm
bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızısildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak
Kızlar çok kötüyümm
bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızısildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak
Sen o bebislere tutun sıkıca bişey olmayacak Rabbimin izniyleSildikce kahve tortusu gibi gelip. Agrim olmazsa JEL dicem ama ağrı korkutuyor. Ağrı kesici alipta bise yokmuş gibi davranmak istemiyorum. Yarına kadar inşallah cogalmaz yavruların benimle kalır benim iki kaybim oldu bu kez negatif dusubmicrm dedim ama ne yapsam olmuyor(( artık kabullenmeliyim anne olamiyacagimi DİE düşünüyorum
Canim ayni seyi bende yasiyorum test sonucum dusuk yarin tekrar yaptircam.senin kac cikmisti.kimyasal gebelik yasamakdan korkuyorum yineArkadaşım aklına kötü bişey getirme dinlen. Hatırlar mısın bilmiyorum ama test günü sonucum çok düşük çıkmıştı ve ilk sen beni sakinleştirmiştin. Şimdi sıra bende.. o düşük sonuçtan sonra 2 gün adet oldum sandım.ped kullandım düşün,ilaçlarımı bıraktım. Ama bugün çok şükür kese gördüm. O günlerde aklımda olan tek şey şuydu, üzüleceksem yarın üzülürüm bugunden kendimi yıpratmicam dedim ve olumlu düşündüm hep. Lütfen sakin ol, biz üzerimize düşeni yapalım,gerisi olacağına varıyor.
Canım 10.gün 7 çıkmıştı, 4güm sonra 88 sonra normal ikiye katladı. Sonuçta keseyi gördük şükür inş devamı da gelir.Canim ayni seyi bende yasiyorum test sonucum dusuk yarin tekrar yaptircam.senin kac cikmisti.kimyasal gebelik yasamakdan korkuyorum yine
ProGestanı Fitil mi iğne mi kullanıyosun?aradım yarın kese için randevum vardı zaten kanaman cogalırsa ara dedi. lütfen dua edermisiniz benim için..
Saçmalama ben ara ara kanama yaşayıp duruyorum bebekte gayet iyi onla alakalı olcak diye bsey yokSildikce kahve tortusu gibi gelip. Agrim olmazsa JEL dicem ama ağrı korkutuyor. Ağrı kesici alipta bise yokmuş gibi davranmak istemiyorum. Yarına kadar inşallah cogalmaz yavruların benimle kalır benim iki kaybim oldu bu kez negatif dusubmicrm dedim ama ne yapsam olmuyor(( artık kabullenmeliyim anne olamiyacagimi DİE düşünüyorum
canım korkma aynı şey bende de var. Bende gecenin bi yarısı doktorumu aradim korkuyla.bana dediği " şakır şakır kanayana kadar ve dayanılmaz derecede kaşık ağrısı cekene kadar sakin korkma " dedi. Sen kullaniyormusun bilmiyorum ama ben Progestan ve prognexy DİE bi iğne kullanıyorum. Bu ilaçların yan etkisiymis. Çok yakin arkadasimda aynısı çekti. Ben bugün 4 kez çamaşır değiştirdim ve hala devam ediyo.korkma içini ferah tutmaya çalış iyi ol ki bebeğin iyi olsunKızlar çok kötüyümm
İğne kullanıyorum transfer öncesinde başladı doktorumProGestanı Fitil mi iğne mi kullanıyosun?
Hiç şüphesiz ki. Öyle tabi Sabir acıymis meyvesi tatlı. İnşallah o tatlı meyveyi bizde tadariz allahın izniyle...Hakkında hayırlısı Canım inş dogru zamanda olur bebeğin Allah en doğrusunu bilir sabretmek lazım
Sen baslican mi arkadaşım bir daha hemen? Dondurulmuş var mıydıHiç şüphesiz ki. Öyle tabi Sabir acıymis meyvesi tatlı. İnşallah o tatlı meyveyi bizde tadariz allahın izniyle...
Masallah masallah nazar degmesin .insallah benimde katlar.benim 8. Gun 10 cikti 9. Gun 16 olmus dahada baktirmadim yarin 12. Gun ve cok endiseliyim.Canım 10.gün 7 çıkmıştı, 4güm sonra 88 sonra normal ikiye katladı. Sonuçta keseyi gördük şükür inş devamı da gelir.
Canim su an yapman gereken son sey bunlari dusunup soylemek. Elbette coook haklisin cok zor bisi yasiosun su anda..boyle hissetmemelisin diyemez kimse sana..korkuyosun su an ve son derece normal. Duygularinu yenemezsin ama dusuncelerini kontrol edebilirsin. Elbette ki anne olucak Allahin izniyle.hepimiz olucaz. Dualarim senle canim.. yarin hemen haber ver bizeSildikce kahve tortusu gibi gelip. Agrim olmazsa JEL dicem ama ağrı korkutuyor. Ağrı kesici alipta bise yokmuş gibi davranmak istemiyorum. Yarına kadar inşallah cogalmaz yavruların benimle kalır benim iki kaybim oldu bu kez negatif dusubmicrm dedim ama ne yapsam olmuyor(( artık kabullenmeliyim anne olamiyacagimi DİE düşünüyorum
Cokguzel habrrler vericen bize insallah..Dualarimizi seninleYarın test günüm kızlar iyi dileklerinizi bekliyorum...
Ben hemen başlamicam ya biraz bedenen ve ruhen dinlenmek istiyorum yaza dondurulmusumu denerim nasip olursa.sen napak sin sende var mı dondurulmusSen baslican mi arkadaşım bir daha hemen? Dondurulmuş var mıydı
Ayetel kursi okurmusunuz banaCokguzel habrrler vericen bize insallah..Dualarimizi seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?