2015 Aralık tüp bebek

Yumurta çok toplanmadı. Opudan 5 gün sonra transfer oldu. Transfer zamanı da sıkıntım yoktu hiç. Kan sonuçları temizmiş.

İzliyorlar. Ne zaman olacağı belli değil.. Inşallah bi an önce eve dönerim. Başka şehirdeyim

iyi akşamlar kızlar. İlk kese görmeye gidince normal kan tahlili istiyor mu dr?

Arkadaslar merhaba .benim transferin dun8. Gunuydu dayanamadim test yaptirdim kan testi 10 cikti.bugun tekrar yaptik 16 olmus.asil test gunum persembe .benim gibi degeri dusuk olup artan varmi ((((
Erken yaptırmışsın ama sıkıntı yok her gün değil 2 günde bir iki katı gibi bi Artışa bakılıyor bugün 16 yarın 20 küsür olur yani 2 katı artıştan fazla bile olur o Yüzden normal

Erken yaptırmışsın ama sıkıntı yok her gün değil 2 günde bir iki katı gibi bi Artışa bakılıyor bugün 16 yarın 20 küsür olur yani 2 katı artıştan fazla bile olur o Yüzden normal
Insallah normaldir cnm .persembe gidip yaptircam kesinlesir artik

Kızlar Merhaba, haftaya transferim var bugünden netten 3 erken 3 normal gebelik testi aldım 7. Günden sonra hergün yapıcım :))))

Merhaba arkadaşlar benimde tup bebek denemem negatif malesef ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Hakkinda hayirlisi buymus cnm uzulme diyecem ama biliyorum demeyle olmuyor.rabbim ol der insallah hepimize hazinesinden bol bol evlatlar verir.gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar benimde tup bebek denemem negatif malesef ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Tabiki kolay bir durum değil ben de iki kez yasadım o duyguyu yine test icin gün sayıyorum ama biliyorum Kı RAbbim hayırlısını verecek ama vakfı vardır elbet senin içinde aynı durum bazen fazlaca sabır istiyor bazı seyler Allah hepimiz icinhayirlisini versin inşallah

Kızlar şimdi nette gezerken gördüm doğurganlık aşısı diye birşey çıkmış tüp bebek tedavisinden 1 ay önce başlanıyormuş ve hiç hamile kalamayanlar yada sürekli düşük yapanlarda %70 e kadar hamilelik şansını arttırıyormuş

Sadece ankarada gürgan klinikte yapılıyormuş şuanda sgk anlaşması varmış ve aşı ücreti 400 tl imiş arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…