Yumurta çok toplanmadı. Opudan 5 gün sonra transfer oldu. Transfer zamanı da sıkıntım yoktu hiç. Kan sonuçları temizmiş.Ohss opudan 1 hafta içinde çıkıyor transfer yapıldıysa. Beta hcg nin ve catlatma ignesinin etkisiyle artıyor. Benim doktorum gaz sancım olunca birde çok yumurta olunca erteledi hemen. Ve catlatma ignem ovitrelle ydi. Onu yapmadım çok düşük dozla uyguladı transfer de ertelendi dolayısıyla
İzliyorlar. Ne zaman olacağı belli değil.. Inşallah bi an önce eve dönerim. Başka şehirdeyimAhh canımm çoook geçmiş olsunnn.. Bebişin sana sımmmsıkı sarılmıştır seni hiiiç merak etme ve hep onun sana sarıldığını düşün hayal et v eyaşa bu duyguyu.. Dualarımız seninle tatlım.. Ne zaman çıkıcan hastaneden?
Doktorum 12. Gun harici yapilan testleri gecerli saymiyoCanım benim bildiğim 5in üstü hamilelik göstergesi. Üstelik artmış da:) Bence üzüleceğine sevinmelisin şu andaa hamilesin bence:) Ama doktoruna sor mutlaka tabii ne dicek
Allah beraberinde olsun canim.. bir an once sagligina kavusup bu gunleri geride birakican insallahİzliyorlar. Ne zaman olacağı belli değil.. Inşallah bi an önce eve dönerim. Başka şehirdeyim
Cnm bn kese gördüm kan verdim aynı gün bi kaç test istedi doktorumiyi akşamlar kızlar. İlk kese görmeye gidince normal kan tahlili istiyor mu dr?
Erken yaptırmışsın ama sıkıntı yok her gün değil 2 günde bir iki katı gibi bi Artışa bakılıyor bugün 16 yarın 20 küsür olur yani 2 katı artıştan fazla bile olur o Yüzden normalArkadaslar merhaba .benim transferin dun8. Gunuydu dayanamadim test yaptirdim kan testi 10 cikti.bugun tekrar yaptik 16 olmus.asil test gunum persembe .benim gibi degeri dusuk olup artan varmi((((
Benden istemedi gerçi benim daha önce yapılmış kan tahlillerim vardıiyi akşamlar kızlar. İlk kese görmeye gidince normal kan tahlili istiyor mu dr?
Insallah normaldir cnm .persembe gidip yaptircam kesinlesir artikErken yaptırmışsın ama sıkıntı yok her gün değil 2 günde bir iki katı gibi bi Artışa bakılıyor bugün 16 yarın 20 küsür olur yani 2 katı artıştan fazla bile olur o Yüzden normal
Hadi bakalım hayırlı olsunKızlar Merhaba, haftaya transferim var bugünden netten 3 erken 3 normal gebelik testi aldım 7. Günden sonra hergün yapıcım :))))
Hakkinda hayirlisi buymus cnm uzulme diyecem ama biliyorum demeyle olmuyor.rabbim ol der insallah hepimize hazinesinden bol bol evlatlar verir.gecmis olsunMerhaba arkadaşlar benimde tup bebek denemem negatif malesef ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Saol canım. Allah razı olsun.inşallah bizimde yüzümüz güler bir gün. Rabbim hayirlisini versin.Hakkinda hayirlisi buymus cnm uzulme diyecem ama biliyorum demeyle olmuyor.rabbim ol der insallah hepimize hazinesinden bol bol evlatlar verir.gecmis olsun
Tabiki kolay bir durum değil ben de iki kez yasadım o duyguyu yine test icin gün sayıyorum ama biliyorum Kı RAbbim hayırlısını verecek ama vakfı vardır elbet senin içinde aynı durum bazen fazlaca sabır istiyor bazı seyler Allah hepimiz icinhayirlisini versin inşallahMerhaba arkadaşlar benimde tup bebek denemem negatif malesef ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Amin amin aminSaol canım. Allah razı olsun.inşallah bizimde yüzümüz güler bir gün. Rabbim hayirlisini versin.
ehhehehee çok haklisin :)/çok güzel dedin vallaAllahimmmm kacinciyi yazıyorum 10gunum koskoca tek cizgiydicizgiydi ve kan verdim de 311/idi..... Geberticem sizi işlemeye meraklisinizda neden iki dakka kanvermiyorsunuzzzzzz
Hakkında hayırlısı olsun canım bende geçen hafta cuma aldım negatif sonucumuMerhaba arkadaşlar benimde tup bebek denemem negatif malesef ki. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?