• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

I
Günaydın Cnm yeni gördüm mesajlarını bu aralar pek yazmıyor kimseler sana öyle denk gelmiş yoksa her yazan arkadasa cevap verilir mutlaka :) bende oldu adet sancısı ilk günlerden başladı adet günümde arttı hatta. Hala da devam ediyor normal bi durum cok şiddetli olmadıkça. İnş hamilesindir Cnm
Insallah cok tesekkur ederim. Insallah su an bekleyen herkes hamiledir

Saol tatlim.. benim doktorum artarsa suyu cekicez dedi. Insallah gerek kalmaz. Bol bol su icip yatiorum. Yrn da ise gitmicem ama sali gitmem gerekio. Insallah azalir ama bana da regl olunca sakinlesir vucut gibi gelio.

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım.

Ben ohss oldum. Geçen çarşamba dan beri hastanede yatıyorum. Şişim. Akciğer den de su alındı. Korkulacak birşey değişmiş. Başına gelen olmasın inşallah.

Bebek belli değil. Inşallah benimlesin. Banada dua ederseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım.

Ben ohss oldum. Geçen çarşamba dan beri hastanede yatıyorum. Şişim. Akciğer den de su alındı. Korkulacak birşey değişmiş. Başına gelen olmasın inşallah.

Bebek belli değil. Inşallah benimlesin. Banada dua ederseniz sevinirim
Canım çok geçmiş olsun acisina dayanmusindir ama allah korusun çok riskli. Doktorun olabilme ihtimalini degerlendirmedi mi hiç. Nasıl transfer yaptı. Bnm şikayet az olmasına rağmen riske atamicam dedi

Kasık bel ve bacak ağrısı regl Dönemi'nin ağrısı gibimi peki sizin nasıldı
Evet adet oldum gibi hissettim kanda pozitif gördüğüm halde sancılar acaba mı diye düşündürdü ama çok şükür olmadım adet. Cok benziyor adet ağrısına ayırırmısınız etmek zor

Evet adet oldum gibi hissettim kanda pozitif gördüğüm halde sancılar acaba mı diye düşündürdü ama çok şükür olmadım adet. Cok benziyor adet ağrısına ayırırmısınız etmek zor
Teşekkür ederim bu idrar teste yaptırdım hatta idrar yolu enfeksiyonu mu diye ama değilmiş karnımın içi dolu gibi hissediyorum kasıklarım ağır geliyor sanki inşallah bebislerdendir

Teşekkür ederim bu idrar teste yaptırdım hatta idrar yolu enfeksiyonu mu diye ama değilmiş karnımın içi dolu gibi hissediyorum kasıklarım ağır geliyor sanki inşallah bebislerdendir
Arkadaşim ne kadar oldu opu ve transfere? Belki ondandir.

Dayanamadım yaptım ama tek çizgi :KK42:
Bence üzülmemelisin test gününe kadar bekletmelerinin sebebini sordum ben Dr A özellikle gününden önce yapılan testlerin çok sağlıklı olmadığını bthcg nın yeterli düzeye gelmediği o yüzden 14. Gunu beklediklerini söyledi o yüzden sıkma canını üzme bebisi ☺️

Back