• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

image.png
merhabalar arkadaşlar benimde aralık 26 da transferim oldu, bugün jel çok hafif pembe geri geldi, acaba kanama demek mi aranızda böyle olan var mı?
Slm benimde 4 ocakta transferim oldu transfer günü otele geldim kahve rengi az lekem var bu 4 gün sürdü 5. Günden bu güne olmadı leke ben iğne kullanıyorum

Eki Görüntüle 1740389
Slm benimde 4 ocakta transferim oldu transfer günü otele geldim kahve rengi az lekem var bu 4 gün sürdü 5. Günden bu güne olmadı leke ben iğne kullanıyorum
merhabalar arkadaşlar benimde aralık 26 da transferim oldu, bugün jel çok hafif pembe geri geldi, acaba kanama demek mi aranızda böyle olan var mı?
Yerleşme kanamasıdır inşallah bu resim olarak attığım listede 5. Gün yani blatokist transferi sonrası embriyonun gelişimi

Biz de dün keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah Allah herkese nasip etsin
Ayyyy coook heyecanliii canim gozunuz aydinnn :))) en guzel zamanlar baslio artikkk ruya gibii her anin tadini cikart ;))

İyi iyi sevindim canm. Benim 10 gün var. Opudan sonraki üçüncü adetim olacak. Doğum kontrol hapı içiyorum ben de. transfer öncesi benim doktor birçok hastasina veriyormuş. Bakalım bekliyoruz biz de. Transfer tatilin son günlerine kalacak gibi. Seninki 20 si gibi olursa çok süper olur rapor almana gerek kalmaz :) hayırlısı olsun ikimiz için de canım benim
Ay inşallah canım. Ben transfer okula denk gelseydi de rapor almam diyordum. Ama Kalbimiz temizmis iyi denk geliyor. Ben sonucumu öğrenirken sende transfer olacaksın. Hayırlısı canım hepimiz için.bişi sorcam üç adet fazla değil mi niye öyle oldu ki

Kizlar gunaydin. Allaha sukur benim opu da bitti. Saniyesinde nasil uyudum ben de inanamiorum gercektn:) gozumu odada actim cok sukur. Kasik agrim yok denecek kadar az yani regl sancisina benzer sanci ikk ciktigin anlarda vardi sonra agri keaici verdiler ve bitti. Ama kizlar deli gibi şişim yaa normal mi bu? Feci gazim var yani kasik agrisi diil gaz sıkıntisi var. Icerisi gerim derim dergin.. yavasca yuruyenibiyorum. Sıkışık hissediorm kendini baski gibi ayy tam anlatamadim da.. size de ole oldu mu kizlar? Opudan sonra ne hissettiniz ne oldu?
Çok güzel anlattin:) aynen benim de öyle oldu tatlım biraz artacak yarına rahatlarsin merak etme. Kaç yumurta toplandı? Değdi mi korktuguna; )

Ay inşallah canım. Ben transfer okula denk gelseydi de rapor almam diyordum. Ama Kalbimiz temizmis iyi denk geliyor. Ben sonucumu öğrenirken sende transfer olacaksın. Hayırlısı canım hepimiz için.bişi sorcam üç adet fazla değil mi niye öyle oldu ki
Aynen sen sonuç öğrenirken aşağı yukarı transferim yeni yapılmış olacak. Dediğin gibi hayırlısı. Bilmiyorum ki canım. Bana da cok geldi, geçen adetimde sormuştum doktor aynı şeyleri söyledi rahim hazirlansin vücut temizlensin falan filan. Ben de sabirsizlaniyorum artık iyice

Aynen sen sonuç öğrenirken aşağı yukarı transferim yeni yapılmış olacak. Dediğin gibi hayırlısı. Bilmiyorum ki canım. Bana da cok geldi, geçen adetimde sormuştum doktor aynı şeyleri söyledi rahim hazirlansin vücut temizlensin falan filan. Ben de sabirsizlaniyorum artık iyice
Az kalmış canım baya az daha sık disini

Sen öyle olunca vesvese yaptım bende çok mu erken acaba diye. Tutsun da önemli değil canim bu kadar beklemek

Çok güzel anlattin:) aynen benim de öyle oldu tatlım biraz artacak yarına rahatlarsin merak etme. Kaç yumurta toplandı? Değdi mi korktuguna; )
Ayyu insallah canim dedigin gibi olucak.. su toplamasindan korkuyorum cok dehisim bi durum yani ama yrn azalicak insallah dedigin gibi.. yahu benim gibi biri nasi da uyudu inanamiyorum:)) ben o kadar kontrolcuyum ki mantak gibi islem baslicak hala kontrolu elimde tutmak istiyorum. Ne halt yapabiliceksem artik orda;)) inanilmaz sekilde 3 saniyede gityim valla;)) soanlaraartik dicem ben bile bisi yok diosam baskasina hayatta bisi olmaz :)))

Ayyu insallah canim dedigin gibi olucak.. su toplamasindan korkuyorum cok dehisim bi durum yani ama yrn azalicak insallah dedigin gibi.. yahu benim gibi biri nasi da uyudu inanamiyorum:)) ben o kadar kontrolcuyum ki mantak gibi islem baslicak hala kontrolu elimde tutmak istiyorum. Ne halt yapabiliceksem artik orda:KK66:) inanilmaz sekilde 3 saniyede gityim valla:KK66:) soanlaraartik dicem ben bile bisi yok diosam baskasina hayatta bisi olmaz :)))
Bende ayni senin gibi diyordum uyutamicaklqr diye bekliyodum. Canım transfer yapılmazsa su toplama olmuyo. Çünkü bu sancılar bir süre devam ediyo. Transfer olmazsa rahatliyorsun. Söylediler mi kaç yumurta toplandigini

Yerleşme kanamasıdır inşallah bu resim olarak attığım listede 5. Gün yani blatokist transferi sonrası embriyonun gelişimi
benim transfer 26 Aralıkta oldu canım. İnşallah öyledir. Bugün adet tarihim. Tekrar tuvalete gidince bişey yoktu ama.

Bende ayni senin gibi diyordum uyutamicaklqr diye bekliyodum. Canım transfer yapılmazsa su toplama olmuyo. Çünkü bu sancılar bir süre devam ediyo. Transfer olmazsa rahatliyorsun. Söylediler mi kaç yumurta toplandigini
Transfer olmicak ztn tatlim. Vucudumu dinlendirdikten sonra transfer yapilacak. 39 tane toplandi canim

Transfer olmicak ztn tatlim. Vucudumu dinlendirdikten sonra transfer yapilacak. 39 tane toplandi canim
Hey maşallah annesi okadar yumurta ya sancı olmasın da ne yapsın. Benim de öyle oldu ya nasıl rahatladım şükür. O şişkinlik sancı hiç bişey kalmadı. Pkos var mıydı sende de?

Sen öyle olunca vesvese yaptım bende çok mu erken acaba diye. Tutsun da önemli değil canim bu kadar beklemek
Yok canım benim yapma vesvese. Herkesin vücudu farklı belki de ohss olmuştum doktor iyice geçmesini bekledi bilemiyorum ama sıkıntı yapma seninki uygunmuş ki transfere bu ay yapılacak. Dediğin gibi tutsun da bir iki ayin lafı olmaz aramızda: )

Hey maşallah annesi okadar yumurta ya sancı olmasın da ne yapsın. Benim de öyle oldu ya nasıl rahatladım şükür. O şişkinlik sancı hiç bişey kalmadı. Pkos var mıydı sende de?
:)))) ayy cok tatlisinn. Offf hem de ne pko tatlim ne pko. Coook inatci kendisi coooook. ayyy ivimi rahatlattin insallah canim yaaben de rahatlicam. Senin ne kadar surdu? Sen de mi pkosun

Yok canım benim yapma vesvese. Herkesin vücudu farklı belki de ohss olmuştum doktor iyice geçmesini bekledi bilemiyorum ama sıkıntı yapma seninki uygunmuş ki transfere bu ay yapılacak. Dediğin gibi tutsun da bir iki ayin lafı olmaz aramızda: )
Canim senin ohss belirtilerin neydi? Ne yaptin tedavi icin ne kadar surdu?

Canim senin ohss belirtilerin neydi? Ne yaptin tedavi icin ne kadar surdu?
Aşırı şişkinlik ve gaz vardi canım adet olana kadar geçmedi bunlar. Bunlar dışında 3-4 gün mide bulantısı vardı günün herhangi bir saatinde pat diye dakikalarca bulaniyordu. Kusma yoktu çok şükür. Doktoruma danismistim kusma olursa acile git demişti. Bol su iç demişti bir de. Yapilacak başka birşey yok vücut suyu atıyor zamanla demişti. Adet ile bütün şikayetler geçti canım. Az şişkinlik devam etti biraz okadar.

:)))) ayy cok tatlisinn. Offf hem de ne pko tatlim ne pko. Coook inatci kendisi coooook. ayyy ivimi rahatlattin insallah canim yaaben de rahatlicam. Senin ne kadar surdu? Sen de mi pkosun
Ben de de var evet canim. 1 hafta sürdü ama ertesi gün büyük ölçüde rahatliyo.

Back