• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Arkadaşlar bugun transferimin 9.günü bi kac gündür adet olacakmış gibi karnımda sancılar oluyor normal mi bunu yasayanlar var mı

Aşırı şişkinlik ve gaz vardi canım adet olana kadar geçmedi bunlar. Bunlar dışında 3-4 gün mide bulantısı vardı günün herhangi bir saatinde pat diye dakikalarca bulaniyordu. Kusma yoktu çok şükür. Doktoruma danismistim kusma olursa acile git demişti. Bol su iç demişti bir de. Yapilacak başka birşey yok vücut suyu atıyor zamanla demişti. Adet ile bütün şikayetler geçti canım. Az şişkinlik devam etti biraz okadar.
Saol tatlim.. benim doktorum artarsa suyu cekicez dedi. Insallah gerek kalmaz. Bol bol su icip yatiorum. Yrn da ise gitmicem ama sali gitmem gerekio. Insallah azalir ama bana da regl olunca sakinlesir vucut gibi gelio.

Ben de de var evet canim. 1 hafta sürdü ama ertesi gün büyük ölçüde rahatliyo.
Benim de bugun bi tik daha iyi sanki ama buyuk olcude rahatlama yok henuz.. bakalim yrn ne olucak.. arkasi yarin dizi gibiyiz her gun ayri macera:)) sonumuz guzel olu ak insallah tek onemli olan o :)))

8
Benim de bugun bi tik daha iyi sanki ama buyuk olcude rahatlama yok henuz.. bakalim yrn ne olucak.. arkasi yarin dizi gibiyiz her gun ayri macera:)) sonumuz guzel olu ak insallah tek onemli olan o :)))
Aynen canim geçiyor günler bir şekilde nasılsa. Ben o zaman çok uzulmustum eetelendigine de şimdi iyi ki olmuş diyorum

Saol tatlim.. benim doktorum artarsa suyu cekicez dedi. Insallah gerek kalmaz. Bol bol su icip yatiorum. Yrn da ise gitmicem ama sali gitmem gerekio. Insallah azalir ama bana da regl olunca sakinlesir vucut gibi gelio.
Rica ederim canım benm. Azalır azalır Allah in izniyle. Gerekmez çekmeye falan. Dinlen bol bol. Adet ile de iyice rahatlarsin

8

Aynen canim geçiyor günler bir şekilde nasılsa. Ben o zaman çok uzulmustum eetelendigine de şimdi iyi ki olmuş diyorum
Kessinlikleee iyi ki de ertelenmis. Bak simdi vucudun hazir en onelisi bu. O kadar surecler yasiorz gec olsun ertelensin ama sonucta olmasi gerektigi gibi olsun hersey. Coook guzel olucak senin icin de insallah. Dogru zamam simdi

Kimseden neden cevap gelmiyor muhabbet surekli bir kaç kişi etrafinda dönüyor. Bir seyler soruyoruz kimse oralı olmuyor. Hep belirli kisiler bir birlerinin sorularına cevap veriyor.

Kimseden neden cevap gelmiyor muhabbet surekli bir kaç kişi etrafinda dönüyor. Bir seyler soruyoruz kimse oralı olmuyor. Hep belirli kisiler bir birlerinin sorularına cevap veriyor.
Ben sorunu gördüm ancak transferim henüz yapılmadığı için bilemiyorum transferden sonra nasıl oluyor diye. Senin sorundan sonra yazanların da ayrıca transferi henüz yapilmadi. Kimse dikkat etmemiştir üstelik. Görüp de deneyimi olan yazar sanırım arkadaşım

Ben sorunu gördüm ancak transferim henüz yapılmadığı için bilemiyorum transferden sonra nasıl oluyor diye. Senin sorundan sonra yazanların da ayrıca transferi henüz yapilmadi. Kimse dikkat etmemiştir üstelik. Görüp de deneyimi olan yazar sanırım arkadaşım
Canım sadece bugun icin yazmadım ki genelde boyle oluyor. Tabi ki bilgisi olmayan cevap veremez. Ben bu foruma bayadir uyeyim genel gözlemim bu. Neyse allah hepimizin kucagını doldursun insallah...

Kızlar Slm benim 3 gündür idrar yaptıktan sonra yanma yok ama batma var genital bölgemde dün akşamdan beride bel ve kasık Ağrı'sı var böyle bit durum yaşayan oldunu acaba lütfen varsa nedir yazabilir mi

Kızlar Slm benim 3 gündür idrar yaptıktan sonra yanma yok ama batma var genital bölgemde dün akşamdan beride bel ve kasık Ağrı'sı var böyle bit durum yaşayan oldunu acaba lütfen varsa nedir yazabilir mi
Hangi asamadasin canım. Ben de opu dan sonra olmuştu

Günaydın Cnm yeni gördüm mesajlarını bu aralar pek yazmıyor kimseler sana öyle denk gelmiş yoksa her yazan arkadasa cevap verilir mutlaka :) bende oldu adet sancısı ilk günlerden başladı adet günümde arttı hatta. Hala da devam ediyor normal bi durum cok şiddetli olmadıkça. İnş hamilesindir Cnm

İdrar olayını yaşamadım ama kasık bel ve bacak agrısı cok fazlaydı bende

Back