• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

canım peki dr histeroskopiden sonra ara verdirdi mi? Çünkü benim drum sol tüpümün sadece giriş kısmında darlık ya da yapışıklık olabileceğini söyledi. Eğer martta yaptırırsam 3 ay ara mı vermek zorundayım
Canim operasyona göre Degisiyo benim doktorum ameliyata girerken bu ay baslariz demişti çıktıktan sonra martta baslayacagiz dedi içerde göreceğimiz şeye göre degisiyo dedi canim

Ben Cerahi hitereskopi oldum baskentte 720 ye oldum canim neden bukadar istiyolar canim cok fazla canim hitereskopi de ne yapacak ki canim ben baskentte tedavi oluyorum öyle çok beklediğim olmadı tayfun bey deyim ben esra daha Yogun mus herkez onu istediği için öyle kalabalik
Ya ne bileyim ki ne yapacak? ağzını açan 2000 tl den açıyor. Ne yapsam acaba bilemedim ki? Esra nın randevusu 22 ocakta açılıyormuş iyisi mi ikisine de randevu alıp duruma bakayım,histeroskopi derse esrada yaptırayım belki tedavimi de onda olurum. Amannnnnnnnnn şaştım kaldım iki ucu oklu değnek :(

Canim cok mutlu ve heyecanliym Allahim bu duyguyu herkese yasatsin onlari cok seviyorum teyzesi konusuorum onlarla ins benimle olucak ikiside
Ayyyy yerim sizi ben affferin konuşun böle annecikle bebişkocuklarrr aşk dolu sohbet edin:))) Ve benim için, benim gibi yola çıkan ve bekleyen tüm savaşçılar için dua edin olur mu.. Yarın opu var.. Heyecan ve karmakarışık duygularrrdayım.. Opu biticek ve ardından döllenme heyecanı.. Dualarınızı eksik etmeyinnn..

Ayyyy yerim sizi ben affferin konuşun böle annecikle bebişkocuklarrr aşk dolu sohbet edin:))) Ve benim için, benim gibi yola çıkan ve bekleyen tüm savaşçılar için dua edin olur mu.. Yarın opu var.. Heyecan ve karmakarışık duygularrrdayım.. Opu biticek ve ardından döllenme heyecanı.. Dualarınızı eksik etmeyinnn..
Allah gönlüne göre versin canim. Bu tup bebekte hepsinin ayrı bir tadı var. Bence normal gebe kalanlardan daha sansliyuz her halini görüp yaşıyoruz. Tabi neticenin birde pozitif olması gerek

Kızlar yaa ben bu yumurta boyutun fena taktım son gün kala:( En pozitif olmam geeken zamanda modum düştü.. Yumurt ölçülerini hatırlayan başka kızlar da varsa yazar mııı lütfennn

Gunaydin kizlar kesrleri gorduk cok sukur bugun ama biri digerine gore kucuk doktor buyumeyebilir dedi dua edin ins buyur bebislerimm
gözün aydın :) sağlıkla büyüyüp kucağına komşular ins :) ne güzel iki tane. Bende istedim ama tek kese gözüktü. İkincisi zor ,cikmaz artık dedi. Senin değerlerin nasıldi canım?

Kızlar yaa ben bu yumurta boyutun fena taktım son gün kala:KK43: En pozitif olmam geeken zamanda modum düştü.. Yumurt ölçülerini hatırlayan başka kızlar da varsa yazar mııı lütfennn
Bana doktorun hiç boyut soylemedi bende hiç merak etmedim biliyor musun. Takılma arkadaşım. Yeterli olgunluk olmasa toplamazlar zaten.

Kızlar yaa ben bu yumurta boyutun fena taktım son gün kala:KK43: En pozitif olmam geeken zamanda modum düştü.. Yumurt ölçülerini hatırlayan başka kızlar da varsa yazar mııı lütfennn
Cnm benm 16-22 mm arasında idi kontrolde 2 gün sonra opu oldum 9 yumurtadan 5 döllendi 2 transfer edildi ve sanırım 1 tane tuttu kese görmedik henüz. Dondurulmadı hic bunlata cok takılma hepsi kısmet Can'ım tutunacak bir bebişin olsun da boyut falan hep teknik kısmı doktoruna bırak onları bence sen düşünme

Ya ne bileyim ki ne yapacak? ağzını açan 2000 tl den açıyor. Ne yapsam acaba bilemedim ki? Esra nın randevusu 22 ocakta açılıyormuş iyisi mi ikisine de randevu alıp duruma bakayım,histeroskopi derse esrada yaptırayım belki tedavimi de onda olurum. Amannnnnnnnnn şaştım kaldım iki ucu oklu değnek :KK43:
Valla doğru diyosun canim ama sonu çok güzel esra yi kime sorduysam çok olumlu kadının müthiş enerjisi varmış canim tayfun da çok iyi canim benim ilk denemem negatif ti adam da çok kötü oldu ben doktoruma agladim ya hickira hickira agladim o rahatlığı veriyo adam ve araştırıyor canim

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var.tedavide 9.gunum ilk gunden itibaren 300 unite gonalf 75 merionel vuruyodum.bugun yanlislikla esim enjektoru degistirmeyi unutmus ve ben 300 yerine 600 unite enjekte ettim gonalf i.hemen drumuzu aradik herhangi bi sikinti olmayacagini soledi.merioneli yapma dedi yarin kontrolum var.drum fazlasinin zarari olmaz dedi ama protokolum bozuldu bi kere.bu ikinci denemem.tum moralim altust oldu.

Bana doktorun hiç boyut soylemedi bende hiç merak etmedim biliyor musun. Takılma arkadaşım. Yeterli olgunluk olmasa toplamazlar zaten.
Ahh inşallah arkadaşım.. Benim de doktorum özel olarak sölemedi hemşireye yazdırırken duyuyorum ben de. Bu kadar yumurta içinde bitek 18den büyükleri söleyince takıldım iştee:( Hep çoook pozitifim ama artık opu öncesi die mi hormonlar allak bullak oldu o yüzden mi bilmiorum karaları bağladım resmen hiç normal diil :( Çook teşekkürler tatlım inşallah herşey yolunda gidicek.

Cnm benm 16-22 mm arasında idi kontrolde 2 gün sonra opu oldum 9 yumurtadan 5 döllendi 2 transfer edildi ve sanırım 1 tane tuttu kese görmedik henüz. Dondurulmadı hic bunlata cok takılma hepsi kısmet Can'ım tutunacak bir bebişin olsun da boyut falan hep teknik kısmı doktoruna bırak onları bence sen düşünme
Teşekkürler canım benim.. Dediğin gibi teknik işler bunlar çok haklısın.. Sanırım gerçektn artık hormonlardan bünye sapıttı.. Dün çatlatma iğnelerimi yaptım 2 tane bi sağdan bi soldan. Bugün artık iyice kasıklar ve karın altım fenaaa.. Yarın llahın izniyle herşey iyi gidicek ve bebişlerim döllenicek diye inanıyorum.. Çook teşekkürler cvplar için kızlar.. İçim rahatlio burda bişiler okuyunca

Teşekkürler canım benim.. Dediğin gibi teknik işler bunlar çok haklısın.. Sanırım gerçektn artık hormonlardan bünye sapıttı.. Dün çatlatma iğnelerimi yaptım 2 tane bi sağdan bi soldan. Bugün artık iyice kasıklar ve karın altım fenaaa.. Yarın llahın izniyle herşey iyi gidicek ve bebişlerim döllenicek diye inanıyorum.. Çook teşekkürler cvplar için kızlar.. İçim rahatlio burda bişiler okuyunca
İnşallah Cnm Allah gönlüne göre versin bunlar güzel süreçler aslında tadını çıkar hersey yoluna giriyor ;)

Canim keseyi görmek için ne zaman gideceksin ?

Kızlar biliyorsunuz benim yarın test günümdü ayın 9u yani 30 aralıkta transferim olmuştu dayanamayıp kan verdim ve sonucum 0,50 çıktı yani hamile değilim üzüldün mü derseniz nedense üzülmemiş gibiyim ya şoktayım şuanda ama şunun bilincindeyim ben hep hayırlısını diledim rabbimden demek ki bizim için hayırlısı şuan değilmiş hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi sonuç bekleyenlerde inşallah pozitif sonuçla yüzleriniz güler :KK200:

Ahh inşallah arkadaşım.. Benim de doktorum özel olarak sölemedi hemşireye yazdırırken duyuyorum ben de. Bu kadar yumurta içinde bitek 18den büyükleri söleyince takıldım iştee:KK43: Hep çoook pozitifim ama artık opu öncesi die mi hormonlar allak bullak oldu o yüzden mi bilmiorum karaları bağladım resmen hiç normal diil :KK43: Çook teşekkürler tatlım inşallah herşey yolunda gidicek.
Bende opu öncesi ve sonrası değişik ruh halindeydim. Bi ara bebeği istiyorsun ama saplantı yaptın kendine dedim. Gerçekten istiyor musun dedim kendime. Ama progesteron e2 tavan yapmıştı. Hatta iyi ki ertelendi transferim. Şimdi çok iyim elhamdulillah. Takılma güzel olacak her şey

Kızlar biliyorsunuz benim yarın test günümdü ayın 9u yani 30 aralıkta transferim olmuştu dayanamayıp kan verdim ve sonucum 0,50 çıktı yani hamile değilim üzüldün mü derseniz nedense üzülmemiş gibiyim ya şoktayım şuanda ama şunun bilincindeyim ben hep hayırlısını diledim rabbimden demek ki bizim için hayırlısı şuan değilmiş hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi sonuç bekleyenlerde inşallah pozitif sonuçla yüzleriniz güler :KK200:
Canım benim Hayirlisı olsun.her işte bir hayir vardır.ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum.inşallah sende vakti geldiğinde sağlıkla sıhhatle alacaksın bebeğini kucağına.Yeterki Allah can sağlığı versin.benim test günüm yarın. Bende hazırladım kendim olumsuz sonucada hayırlısı olsun diyorum.

Sağlık olsun canım. Güzellik de geç olsa da en güzeli nden olsun. Benim de transferi m olmadı ama nasılsa umutsuzum:( şimdiden. Alismisim sanırım. Dondurulmuş embriyo varsa başla hemen

Back