• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

6 haftayı doldurdun 6+1 yani 7.haftasın doğru gidiyo cnm bende 7+3 üm aramızda çok az var kalp atışlarını duydun mı
Yok canım, yeni bir doktora başlayacağım, haftaya cumartesi randevum, sen duydun mu? Bu arada benim şimdiden 4-5 aylık gibi bir göbeğim oldu, bu kullandığım crinone jel den mi çözemedim :KK43: 2 kilo da almışım, extra fazla da yemiyorum hatta dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime, ekmek pilav vs. zaten yemezdim anlamadım nereden alıyorum bu kiloyu, göbeğim şimdiden belli ve işyerindekiler anlayacaklar bu gidişle, ben mümkün olduğunca geç söyleyecektim halbuki. Senin durumlar nasıl merak ettim canım ya.

Yok canım, yeni bir doktora başlayacağım, haftaya cumartesi randevum, sen duydun mu? Bu arada benim şimdiden 4-5 aylık gibi bir göbeğim oldu, bu kullandığım crinone jel den mi çözemedim :KK43: 2 kilo da almışım, extra fazla da yemiyorum hatta dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime, ekmek pilav vs. zaten yemezdim anlamadım nereden alıyorum bu kiloyu, göbeğim şimdiden belli ve işyerindekiler anlayacaklar bu gidişle, ben mümkün olduğunca geç söyleyecektim halbuki. Senin durumlar nasıl merak ettim canım ya.
karın şişkinliğim çok şükür geçti o evreyi bende yaşadım berbattı ama geçicek normale dönüceksin cnm ben kalp atışını duydum çok şükür sende duyarsın haftaya kadar hem bebek büyümüşte olur az çok görürsün.bende 2 kilo almışım ilaçlardan heralde yoksa abartı yemiyorum bende ama yapcak bişey yok umarım 9ayda 12 kiloyu geçmeyiz

karın şişkinliğim çok şükür geçti o evreyi bende yaşadım berbattı ama geçicek normale dönüceksin cnm ben kalp atışını duydum çok şükür sende duyarsın haftaya kadar hem bebek büyümüşte olur az çok görürsün.bende 2 kilo almışım ilaçlardan heralde yoksa abartı yemiyorum bende ama yapcak bişey yok umarım 9ayda 12 kiloyu geçmeyiz
Doğal demek ki. Çok sağol canım, rahatladım biraz :) Geçmeyiz inşallah, ama bu ivmeyle devam edersem yuvarlayarak evden çıkartmak zorunda kalırlar beni :KK70:

ilk 3 ay içerisinde 3 kilo civarında almak normalmiş öyle okudum cnm o yüzden gayet normaliz sıkıntı yok 1 kilo daha alabiliriz:)tabi 1 ay içinde benim için

Kızlar yarın test günüm çok heyecanlıyım rüyalarıma giriyor artık test yaptırmısım rüyamda 10 çıkmış değerim artık kafayı yedim sanırım Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Gunaydin kizlar kesrleri gorduk cok sukur bugun ama biri digerine gore kucuk doktor buyumeyebilir dedi dua edin ins buyur bebislerimm
Gözün aydın canim. Masaallah erken görmüştün kese leri :nazar:
Rabbim ikisini de kucağına almayi nasip etsin inşaallah :KK46:

Arkadaşlar slm. Sormak istediğim bir şey var. Ben martta tüp bebek için adanaya gidip tedaviye başlayacağım inşallah. Yanlız buradaki drum bana tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım falan dedi,kafam karıştı. Sizler histeroskopi yaptırdınız mı?

Arkadaşlar slm. Sormak istediğim bir şey var. Ben martta tüp bebek için adanaya gidip tedaviye başlayacağım inşallah. Yanlız buradaki drum bana tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım falan dedi,kafam karıştı. Sizler histeroskopi yaptırdınız mı?
Slm canim ben ilk hsg yaptırmıştım geçen ayda hitereskopi oldum bende polip vardı o alındı canim bende martta tedaviye başlıyorum üç ay dinlenme verdi doktorum canim adanada kimi dusunuyosun canim

Slm canim ben ilk hsg yaptırmıştım geçen ayda hitereskopi oldum bende polip vardı o alındı canim bende martta tedaviye başlıyorum üç ay dinlenme verdi doktorum canim adanada kimi dusunuyosun canim
Canım Acıbadem volkan bey ilk tercihim olacak,esra hanıma randevu almak bile çoook zorken gaziantepten adanaya git gel yapmak zor olacak zaten benim için bir de saatlerce beklemek beni sinir küpü yapar,zaten takibimi buradaki dr uma yaptıracağım büyük ihtimal.Canım sen başkentte histeroskopi yapılmıştın değil mi? Kafamı karıştıran bir şey var,burada dr bütün masraflar dahil 2500 tl dedi histeroskopiye :(

Canim ben yaptırım. Adana acıbademde tüp yapıldı. Yine aynı tüp doktorum histereskopi ve rahim yaralama yaptı. Başka doktora yaptirmaktansa tüp doktoruna yaptirmak daha mantikli çünkü gözle birebir kendisi degerlendiriyor.Fiyatı da 1800 tl

Canim ben yaptırım. Adana acıbademde tüp yapıldı. Yine aynı tüp doktorum histereskopi ve rahim yaralama yaptı. Başka doktora yaptirmaktansa tüp doktoruna yaptirmak daha mantikli çünkü gözle birebir kendisi degerlendiriyor.Fiyatı da 1800 tl
canım peki dr histeroskopiden sonra ara verdirdi mi? Çünkü benim drum sol tüpümün sadece giriş kısmında darlık ya da yapışıklık olabileceğini söyledi. Eğer martta yaptırırsam 3 ay ara mı vermek zorundayım

canım bu arada hamile olmana çok sevindim ama işlerden dolayı pek giremiyorum sayfaya. 2 tanedir inşallahhhhhh!!! kese görmeye ne zaman gideceksin

canım peki dr histeroskopiden sonra ara verdirdi mi? Çünkü benim drum sol tüpümün sadece giriş kısmında darlık ya da yapışıklık olabileceğini söyledi. Eğer martta yaptırırsam 3 ay ara mı vermek zorundayım
hüsteroskopıden sonra illa 3 ay beklemen gerekmıyor canım normal yoll aolabılme ıhtımalı ıcın 3 ay dıor doktorlar

2016 tüp bebek fiyatları belli oldu mu acaba? Ne kadar oldu

canım bu arada hamile olmana çok sevindim ama işlerden dolayı pek giremiyorum sayfaya. 2 tanedir inşallahhhhhh!!! kese görmeye ne zaman gideceksin
Allah razi olsun canım Rabbim h3pimize hayirlisiyla nasip etsin inşaallah. 18 inde kese görmeye gidecegiz nasipse.
Histeroskopi yapıldı hemen sonrasındaki ay tüp yapıldı canim. Hatta doktor daha önce görüşmeye gittigimde hangi ay tüp düşünüyorsan bi önceki ay histereskopi yapmaliyiz ki ise yarasın demişti.

Canım Acıbadem volkan bey ilk tercihim olacak,esra hanıma randevu almak bile çoook zorken gaziantepten adanaya git gel yapmak zor olacak zaten benim için bir de saatlerce beklemek beni sinir küpü yapar,zaten takibimi buradaki dr uma yaptıracağım büyük ihtimal.Canım sen başkentte histeroskopi yapılmıştın değil mi? Kafamı karıştıran bir şey var,burada dr bütün masraflar dahil 2500 tl dedi histeroskopiye :KK43:
Ben Cerahi hitereskopi oldum baskentte 720 ye oldum canim neden bukadar istiyolar canim cok fazla canim hitereskopi de ne yapacak ki canim ben baskentte tedavi oluyorum öyle çok beklediğim olmadı tayfun bey deyim ben esra daha Yogun mus herkez onu istediği için öyle kalabalik

Back