• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ben kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ama hiç birinin 18'e ulaşmadığına eminim. Bildiğim kadarıyla 18 mm gibi bir şart yok canım. Takılma hiç boyuta :KK66: Benden 5 toplanmıştı, 4ü döllenmişti. 2 tanesi transfer edildi, kalan 2si ise yaşamadı.
Canimm cok tesekkurlerrr bilgi icin benim 2 tanesi 18in uatunde ama digerlerini bilmiorm. Opuya son gun kala takildi kafama aksam aksam :( artik hersey Allahin dedihi gibi olucak insallahhhh yolunda gidicek ve dolleniceklerr aminnn :)

Sagolasin canim inşallah. Estrofem i ne kadar kullandin transferden önce ve adetin kaçıncı günü transferin yapıldı?
Adetimin 3.günü estoferme başladım rahim kalınliğım gayet iyiydi.transferden 1 hafta önce 10 cm di ama sonra kaça çikti bilmiyorum.adetin 17. Günüde transferim oldu.cumartesi günü test günüm ayni zamanda da adet günüm.

Adetimin 3.günü estoferme başladım rahim kalınliğım gayet iyiydi.transferden 1 hafta önce 10 cm di ama sonra kaça çikti bilmiyorum.adetin 17. Günüde transferim oldu.cumartesi günü test günüm ayni zamanda da adet günüm.
Canım her şey hayırla sonuclansin inşallah bir şey kalmamış. Bebeklerin senle kalsın inşallah

Gunaydin kizlaarrrr harika bir gun olsun bize guzellikler ve en once saglik getirsinnn
sen de sakin uzme kendini S sslyha iki bebisin de sapasaglam.tutunucaklar sana hep bunu dusun ve onlardan once sen simmmsiki saril onlara

Gunaydin kizlar kesrleri gorduk cok sukur bugun ama biri digerine gore kucuk doktor buyumeyebilir dedi dua edin ins buyur bebislerimm
Hayırlı olsun Canım inşallah 2. Bebiş de büyür sat neydi aenin şuan kaç haftalıksın tam olarak ben daha gitmedim görünmez diye erteliyorum kese görmeyi karından mı baktılar?

Gunaydin kizlaarrrr harika bir gun olsun bize guzellikler ve en once saglik getirsinnn
sen de sakin uzme kendini S sslyha iki bebisin de sapasaglam.tutunucaklar sana hep bunu dusun ve onlardan once sen simmmsiki saril onlara
Canim cok mutlu ve heyecanliym Allahim bu duyguyu herkese yasatsin onlari cok seviyorum teyzesi konusuorum onlarla ins benimle olucak ikiside

Hayırlı olsun Canım inşallah 2. Bebiş de büyür sat neydi aenin şuan kaç haftalıksın tam olarak ben daha gitmedim görünmez diye erteliyorum kese görmeyi karından mı baktılar?
Saol canimm seninde belli olmustur benden once cikmisti senin sonucun canim Karindan baktilar canim 1 aralikti 5 haftayi doldurduk hayirlisiyla haftaya kalpnatisi icin gitcez ins

Günaydın canım, benim hamilelik takvimi önden gidiyor sanki. Bugün 6+1 im ama o 7. hafta gösteriyor. Sende de önden mi gidiyor canım merak ettim.
6 haftayı doldurdun 6+1 yani 7.haftasın doğru gidiyo cnm bende 7+3 üm aramızda çok az var kalp atışlarını duydun mı

Saol canimm seninde belli olmustur benden once cikmisti senin sonucun canim Karindan baktilar canim 1 aralikti 5 haftayi doldurduk hayirlisiyla haftaya kalpnatisi icin gitcez ins
5haftayı doldurduysan hamilelik takvimin yanlış olmuş geriden geliyo

Sat 1 aralıksa sen daha ilerde olmuyor musun Can'ım? Doktor da mı bu haftadasın dedi bence sen daha ilerde olmalısın benm de 2 aralık çünkü

Back