2015 Aralık tüp bebek

Belki sifirlanmaz ya. Rabden ümit kesilmez. İki gün sonra bir daha mı yaptirsan ki
keşke ama daha önce bi kimyasal gebelik geçirmiştim zaten deneyimliyim yani ama benim sıkıntım sıfırlanması çok uzun sürüyor geçen seferki iki ay sürdü sonunda küretaj yaptılar

keşke ama daha önce bi kimyasal gebelik geçirmiştim zaten deneyimliyim yani ama benim sıkıntım sıfırlanması çok uzun sürüyor geçen seferki iki ay sürdü sonunda küretaj yaptılar
Hic duymamıştım ya cok ilginç ne için kürtaj yapıyorlar kimyasal gebelikte birşey oluşuyor mu rahimde

Bugün kan vermem gerek ama içimden hiç gitmek istemiyor. idrarda negatif çıktığı için. ayaklarım geri geri gidiyor. dışarıda havada kötü aşırı rüzgar var.
Bilmiyorum kan vermeye gittin mi canım ama idrara çok güvenip kendini üzme eğer negatif sonuç alırsan üzülme diyemem o elde olan bişey değil sonuçta emek veriyoruz ve çok istiyoruz ama hayırlısı değilmiş demekten başka yapacak bişeyimiz yok buda bizim sınavımızmış emin ol Allah bizim için en iyisini biliyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım inşallah sende güzel haberler almışsındır bugün

İnşallah ilaçlardan değildir arkadaşlar adet gecikmesi en önemli belirti güzel haberler verirsiniz umarım
Benimde aklımda ilaçlardan olduğu var arda ağrı giriyor kasıklarıma he diyorum galiba adet olucam sürekli lavaboya gidiyorum kontrol için birde çok sık idrara çıkıyorum ama bilemiyorum umutlanmak istemiyorum sonradan daha çok üzülürsem diye

evet şimdi verdim geldim. 1 saatte çıkacak canım.

Canım hiç moral bozma herkese söylüyorum dondurulmuş varsa başla hemen diye. Yoksa diğerine de başlamak gerek lütfen üzülme yilmamak gerek

Canım hiç moral bozma herkese söylüyorum dondurulmuş varsa başla hemen diye. Yoksa diğerine de başlamak gerek lütfen üzülme yilmamak gerek
dondurulmuş yok canım. yeniden başlamam gerek. sizin kaçıncı ve aynı yeremi yaptırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…