2015 Aralık tüp bebek

Benimde bugün 8. Günüm odrar testi yaptım negatifumudum çok azaldı test günüm cumartesi.

Benimde bugün 8. Günüm odrar testi yaptım negatifumudum çok azaldı test günüm cumartesi.
Normal gebelik testiyse boşa uzuluyorsun arkadaşım. Erken gebelik testiyse tutunman yeni başlamıştır zaten. Boşuna uzulup kalan günlerini stresle geçirme

Kizlaaar bisi sorcam yumurtalariniz toplanirken tum yumurtalar 18mmin ustunde miydi? Hani 18 mm oluyo da catlio ve 18likse hamile kalinio normal sartlardaaa. Ole mi olmasi gerekio? Sizinkiler hepsi kocaman miydii. Beinm bugun son kontrolum varsi ve 2 3 tanesi 18 mmi gecmis digerlerinin boyutunu solemedi de bundan kucuk demek ki cunku hemsieye sacede 18likleri yazdirdi. Ayy cok merak ettim simdi..

Yani mantiken hepsinin 188 mm olmasi mumkun diil ama bileniniz varsa lutfen yazsinnn

Normal gebelik testiyse boşa uzuluyorsun arkadaşım. Erken gebelik testiyse tutunman yeni başlamıştır zaten. Boşuna uzulup kalan günlerini stresle geçirme
Canım inşallah öyledir.burda okuduklarım dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu değerleri yüksek oluyo diyince gaza geldim ama inşallah dediğin gibi olur.

Canım inşallah öyledir.burda okuduklarım dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu değerleri yüksek oluyo diyince gaza geldim ama inşallah dediğin gibi olur.
Benimki de öyle olacak. Dondurulmuş 5. Gün lakin bende beşinci günden test yapmaya başlarım biliyorum kendimi

Benimki de öyle olacak. Dondurulmuş 5. Gün lakin bende beşinci günden test yapmaya başlarım biliyorum kendimi
İnşallah kavuşursun sağ salim bebişlerine canım.ama test yapma bence.insan dağılıyor olumsuz sonuç olunca. Bana kalsa ben yapmazdım.benim eşim duramadı malesef...

Canim en az üç tanesi 17mm olduğunda opu için tarih veriliyor.

İnşallah kavuşursun sağ salim bebişlerine canım.ama test yapma bence.insan dağılıyor olumsuz sonuç olunca. Bana kalsa ben yapmazdım.benim eşim duramadı malesef...
Sagolasin canim inşallah. Estrofem i ne kadar kullandin transferden önce ve adetin kaçıncı günü transferin yapıldı?

Canim en az üç tanesi 17mm olduğunda opu için tarih veriliyor.
Saol tatlim.. e peki 17den kucukler ise yaramio mu ozmn yani? Yani mesela atiorum 15 tane toplandi e hadi 3 tanesi minimum 17, digerleri işe yaramio mu ya da dollenme ihtimalleri mi az oluyo

yunkon 35 ege üni 1 deneme 31 aralı transfer 14 ocak tahlil tüpler tıkalı

Saol tatlim.. e peki 17den kucukler ise yaramio mu ozmn yani? Yani mesela atiorum 15 tane toplandi e hadi 3 tanesi minimum 17, digerleri işe yaramio mu ya da dollenme ihtimalleri mi az oluyo
Canim benim 4 tanesi 17mm den Büyük hale gelince toplama yapıldı 14 tane. Ama 5. Güne yine o dört tanesi gel bildi. En kalitelileri en önde buyuyenler oluyor zaten.

Ben kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ama hiç birinin 18'e ulaşmadığına eminim. Bildiğim kadarıyla 18 mm gibi bir şart yok canım. Takılma hiç boyuta Benden 5 toplanmıştı, 4ü döllenmişti. 2 tanesi transfer edildi, kalan 2si ise yaşamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…