2015 Aralık tüp bebek

Yumurta geliştrime aşamasında su toplayan oldu mu kızlar? Önereceğiniz bişi var mı? Doktorum sen napsan da müdahale edemessin dedi:) Büyük ihtimalle büzüşüp biticek kendi dedi. Yani öle bol su içip idrara çıkmak çok da etkilemiyormuş. Bilgisi olan var mı?

hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese nasip etsin. negatif sonuç çok kötü etkiliyormuş insanı. beklemek çok zor. gerçekten ne hissedeceğimibilmiyorum
Verdin mi cnm kanı ben verdim şimdi ogleden sonra aricaklar sonuç için bir umut bekliyoruz bakalim

36 yumrtam toplandı ohss olmadım canim ama transferde yaptırması dondurbidaki ay dinlenmiş vücuduna yap
Öyle yapcak zaten doktor tatlım. En başından bu yöntemi uygulayacağını sölemişti. Opudan sonra dondurulucak ve en az 1 ay beklicez. Bu arada rahmi hazırlayacak bişiler yapıyorlar mı canım? Yani rahim duvarı kalınlığını hazırlamak ve vücudu hamileliğe hazırlamak için? Benim şu an 8,2 kalınlığım çok şükür. E beklicemiz için regl olucam dolayısıyla incelicek. E sonra ne olucak acabaa.. Yani dışarıda 5 günlük embriyo var ama vücudumuzun bundan haberi yok. Yani hamile gibi hareket etmiyor vücut ama bi anda 5 günlük embriyo geliyor. Bunun için hazırlık aşaması nedir acaba? O kadar çok soru soruyorum ki dr.'ye her gün yeni bişi gelio aklıma:) Kafamda deliiii sorullaaarrr :)))
Bu arada senin sonuca çoooook sevindim tatlımmm çok şükürrrrrr Allah beraberinde olsun katlana katlana göklere ulaşsn:))) kremalicorek

Allah razı olsun canim darısı başına inşallah.. Sen adet olacaksın 3 gün gidicrksib olcucek tahminen 2 olcak 2mm. Evet hamile kalması için hoop embrio koymicak hazirlicak estrofem ile kalınlaştırmak tahmini pufuduk pufuduk yatak yapicak bebiskolarin rahat etsin die. Zaten o sıra rahim gebeliğe müsait oldu an hemen trasnfer edicek. Ben transferde tutkal uhu falan sür bide yastık köyün bebitolarima demiştim inan donmusla daha rahat olcak

Aşırı olmamakla birlikte ben öyle oldum canım. Okuduğumu uyguladım su ve protein yiyerek atlattım. Fakat transferin ertelenmesine engel olamadim:) bu ayda kardan bebeklerim için tedaviye başladım şükür. Bakalim iyi gider her şey inşallah

Verdin mi cnm kanı ben verdim şimdi ogleden sonra aricaklar sonuç için bir umut bekliyoruz bakalim
daha gidemedim canım dışarıda fırtına var. gidemiyorum bir yere eşim işden gelince acilde yaptırayım diyorum. yada biraz azalırsa gidecem özel hastanede çabuk çıkar sanırım. sabah fitille beraber kahverengi ip gibi ince bir leke geldi. normal mi

ilk denememdi 5 AA embriyo transferi olmuştu 10. günde 210 12. günde 385 14. günde 479 oldu 16. günde 450 ye düşytü ilaçları bıraktım kimyasal gebelik... daha önce yaşayan var mı acaba

Ayyyy ne güzel dedin hehe yüzüm güldü:)))

Ben de en az bir ay beklicem canım inşallah herşey yolunda giderse sonra olucak:) Ben de protein tüketiim ozmn bi zararı olmazz

ilk denememdi 5 AA embriyo transferi olmuştu 10. günde 210 12. günde 385 14. günde 479 oldu 16. günde 450 ye düşytü ilaçları bıraktım kimyasal gebelik... daha önce yaşayan var mı acaba
Üzüldüm Canım ya Allah sabır versin hayırlısı buymuş demek ki

Canım geçmiş olsun. Rabbim bi dahakine nasip eder inşallah . Dondurulmuş varsa hemen başla bence

İnşallah canım da içimde bir umutsuzluk var nedense daha transferimi olmadan
Aaaa sakın yapma öyleee. Sakın negatifi çağırma.Nası başlarsan öyle gidiyor çünkü. Negatif olmak için hiçbir sebep yok. Motivazyon ve pozitif enerji çok önemli. Salgıladığımız hormonları bile etkiliyor.. Herşey çok olumlu olucak inşallah tatlım hep bunu söyle ve hisset

Tabi canım haklısın. Bugün havalardan heralde öyle değildim aslında. İyi olacak iyi şimdi hallederim kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…