Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah pozitifi görürsün cnmyok yapmadım canım. bende senden farklı değilim. biri dokunsa ağlayacam neredeyse. yarın test günüm ama umudum yok. sen yaptınmı
yok yapmadım canım. bende senden farklı değilim. biri dokunsa ağlayacam neredeyse. yarın test günüm ama umudum yok. sen yaptınmı
Amin canım inşallah Allah seni de tez zamanda kavuştursun bebeğine kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınamasın rabbimÇok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun allah razı olsun bebeğine tez zamanda kavusursn inşallah inşallah test günü bunu paylasirsin
AmiiinAmin canım inşallah Allah seni de tez zamanda kavuştursun bebeğine kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınamasın rabbim
bugün adet günüm ve olmadım sabah kan vercem. bakalım ne olacakBende yapmadım cnm hala kasigimda ağrı var ne düşüncegımi şaşırdım idrar da cikmayanlarda oluyo ya bir umut belki öyledir diyorum
canım yeni bir konunla 2 aşılama oldu. artık 2 aşılama sonucu tüp bebek için rapor veriyorlar ben çıkarttım ve yaptırdım. ikinci rapor için bunlar lazımmıBen beylikdüzü medicana yaptım canım rapor içinde her hastanenin farklı galiba ama
IVF Tüp Bebek + Aşılama (İnseminasyon raporu için gerekli belgeler ) Tedaviye başlamadan 15 gün önce getirilecek ve evrakların fotokopisi çektirilecek.
Açıklanamayan inf olgularında 3 yıllık evli olma şartı (tüp bebekte )Diğer tanılarda yok
1-Üroloji -Androloji değerlendirme yazısı (Son 6 ay içinde )
2-Hastanın eşine ait sipermiogram yazısı (Son 6 ay içinde )
3-Dahiliye konsültasyon sistemik açıdan (Son 6 ay içinde )
4-Psikiyatri konsültasyon son 6 ay) 1numaralı poliklinikten istek yazısını alınız
5-Hastaya (kadına) ait 3. gün hormon tahlili (son 6 ay içinde ) 1.numaralı poliklinikten
6-HSG rahim filmi raporu (süresi önemli değil)
7-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı (erkek faktörü yoksa)
8-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Her ikisi için 2 şer tane - son 6 ay içinde)
9-Sigorta hizmet dökümü SSK-Emekli Sandığı -Bağkur (Çalışan ise enaz 5 yıllık , eşinden yararlanıyor ise 900 gün ve üzeri 2 adet internetten olabilir .Aktif olarak çalışıyor olacak)
10-2 adet vesikalık resim (Hastaya ait)
Canım ben Çapa tıp fakültesinden aldım raporu bazı şeyleri hastane dışında yaptırmanı kabul ediyorlar sen hangi şehirde oturuyorsun
Can'ım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizede umut olursun Rabbim yardımcın olsun sonucun gönlünden geçen olsunbugün adet günüm ve olmadım sabah kan vercem. bakalım ne olacak
Benim bu da yeni canım ekimde aldım bende raporumu ikincisi için 6 ay i.inde yapılacaksa eğer sadece ilkinin tutmadığına dair yazı istiyorlar direk heyete sokuyorlarmış tekrar evrak yapmıyormuşsun öyle demişlerdicanım yeni bir konunla 2 aşılama oldu. artık 2 aşılama sonucu tüp bebek için rapor veriyorlar ben çıkarttım ve yaptırdım. ikinci rapor için bunlar lazımmı
Benimde ayın 6 sı adet günümdü canım bende olmadım merak içindeyim acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı olmadım yoksa hamilemiyimbugün adet günüm ve olmadım sabah kan vercem. bakalım ne olacak
Bugün kan vermem gerek ama içimden hiç gitmek istemiyor. idrarda negatif çıktığı için. ayaklarım geri geri gidiyor. dışarıda havada kötü aşırı rüzgar var.Benimde ayın 6 sı adet günümdü canım bende olmadım merak içindeyim acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı olmadım yoksa hamilemiyim
inşallah canım ama daha gidemedim. hava kötü gidicem umutsuzca.Can'ım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizede umut olursun Rabbim yardımcın olsun sonucun gönlünden geçen olsun
arıyorum sormak için telefonlara bakmıyorlar. sekreterlerde bilmiyoruz diyorlar. sen nereden çıkarmıştınBenim bu da yeni canım ekimde aldım bende raporumu ikincisi için 6 ay i.inde yapılacaksa eğer sadece ilkinin tutmadığına dair yazı istiyorlar direk heyete sokuyorlarmış tekrar evrak yapmıyormuşsun öyle demişlerdi
İnşallah ilaçlardan değildir arkadaşlar adet gecikmesi en önemli belirti güzel haberler verirsiniz umarımBenimde ayın 6 sı adet günümdü canım bende olmadım merak içindeyim acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı olmadım yoksa hamilemiyim
36 yumrtam toplandı ohss olmadım canim ama transferde yaptırması dondurbidaki ay dinlenmiş vücuduna yapKızlar herkese günaydın.. Sonuç bekleyen bütün arkadaşlar bugün inşallahhh haaarika haberler verirsin bizlere.. Çoook güzel bir gün olsun hepimiz için.. Benim de bugun son kontrolüm var ve herşey yolunda giderse Allahın izniyle Cumartesi opu var.. Çok şükür yumurta sayısı iyi. Dünkü kontrolümde biraz üzüldüm çünkü biraz su toplanmış.. Doktorum çok normal çünkü çok intçı bi pkosun sen dedi.. Vucudumda sıkıntı hissediyorum ztn ama çok yoğun değil çok şükür.. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım. Sağlıkla sıkıntısız bir opu geçireyim ve sağlıklı embriyolarım olsun Allahımmmm.. İnşallah ohss de olmadan ilk aşmayı tamamlarım.. Dualarım sizlerle kızlar aaamiiinnnnn:)