Benimde bugün transferimin 5.günü canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende merek ediyorum sorunun cevabını çünkü çarşamba regl günüm cumarteside test günüm gerçi herhangi bir regl belirtisi yok şuan ama bakalım inşallah güzel sonuçlanır hepimiz içinSelam arkadaşlar bugün transferin 5. Günündeyim ama moralim çok bozuk.karnımdan adet olacakmışım gibi sesler ve gurultular geliyo.adetten öncede böyle olurdu sizede oldumu hiç.bir de ilaçlara rağmen erken adet olunuyormu ya da ne zaman oluyor.cevap verirseniz çok sevinicem
Ayyy cok tatlisin ama sen.. guzel yurekli vicdanli olmak ole bisi iste.. ben de calistim engellilerle rehab. merkezinde.. bambaska bi dunya bambaska bir gerceklik. Ve hayatin ta kendisi. En gercek hali.. Allhim yardimci olsun hepsine..çok ağrım olmadı ama 3 gün sanki 5 aylık hamile gibi gezdim herkes tebrik filan etti niye sakladın dediçok su içtim sürekl idrarla attım bide dktorum kan sulandırıcı iğne verdi canım. ya bana da 2 gün verdi ama ben ertesi gün gittim okula çünkü benim öğrencilerim zihinsel engelli,öz evlatlarımı düşünürken kuzularımı 1 gün ihmal edemezdim.
Ayyy cok tatlisin ama sen.. guzel yurekli vicdanli olmak ole bisi iste.. ben de calistim engellilerle rehab. merkezinde.. bambaska bi dunya bambaska bir gerceklik. Ve hayatin ta kendisi. En gercek hali.. Allhim yardimci olsun hepsine..
Ahh bilmez miyim.. agzinin icine bakiyorlar tek bi guzel sey duymak icin.. hele ki o cocuklarin en ufak ilerlemesi bir tek sayiyi bile soyleyebilmesi bir ses cikartabilnesi en buyuk odul.. oyuzden ben engellilerle calismaya bir is olarak bakmiyorum canim.. sizler mucize yaratanlarsiniz her biri icin..vicdanin en onemli sermaye oldugu ibsanlik adina bir hizmet bu.. Allhim da seni ve herkesi bebekleriyle odullendirsin insallahhh..aynen öyle canım :) bebeğin olursa bizi bırakma diyolar dedim bırakır mıyım hiç nasıl mutlu oluyolar ya canlarımm
çok güzel bi mesleğin var Rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun.nerdesin Can'ım istanbul mu?aynen öyle canım :) bebeğin olursa bizi bırakma diyolar dedim bırakır mıyım hiç nasıl mutlu oluyolar ya canlarımm
merhaba ufuk çizgisi öncelikle allahım sağlıklı olarak çocuğunu kucağına almayı nasip eder inşallah bnde samsunda oturuyorum doktorun kimdi fakültede ne gibi tedavilerden geçtin birde tüp bebek tedavisi kaç gün sürdü ve fakültede tüp bebek için ne kadar ücret ödeniyor bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim benim doktorum idris koçak rezerv azlığı dedi hocam banaKizlar 12. Gunum 1484 cikti cok sukur yaa. O hemsireye de simdi bise diyecem ama neyse
Teşekkürederim canım.hayirlisi olsun inşallah hepimiz içinCanim ben henuz transfer olmadim ama burdaki tum arkadaslar neredeyse senle yani seyleri yasamislar. Hep okuduklarim bu yonde. Herkes adet sancini bire bir yasiyor gibi. Bilenler daha iyi cvp verir ama genel durum bole..
Benimde cumartesi test günüm regli günümde cumartesi.çok zormuş beklemek.benimki 5.gün embriyosu 2 tane.senin?Benimde bugün transferimin 5.günü canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende merek ediyorum sorunun cevabını çünkü çarşamba regl günüm cumarteside test günüm gerçi herhangi bir regl belirtisi yok şuan ama bakalım inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah..merhaba ufuk çizgisi öncelikle allahım sağlıklı olarak çocuğunu kucağına almayı nasip eder inşallah bnde samsunda oturuyorum doktorun kimdi fakültede ne gibi tedavilerden geçtin birde tüp bebek tedavisi kaç gün sürdü ve fakültede tüp bebek için ne kadar ücret ödeniyor bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim benim doktorum idris koçak rezerv azlığı dedi hocam bana
Ayni şeyi bnde düşünmüştüm ama uyumaman imkansız saniyesinde gözlerin kapanıyor yatağinda uyaniyorsun.böyle bi risk neredeyse yok yani meraketme..Yaa bi de sacma gelicek kizlar belki ama benim uykum cooook hafiftir ve surekli uyanirim geceleri. Anestezi tutmazsa ve uyanirsam die endise ediorm. Uykusu hafif olnalar da var mi bole bi risk hic duydunuz mu? Carsamba gunu kontrolde sorucam doktoruma amaaa valla sizden duyduklarim daha onemli benim icin :)
Evet şimdi eşimle aynı şeyi konuşuyorduk beklemek en zor kısmı işin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün benimde 4. gün embriyosu 2 tane canım 30 aralıkta transfer edildiBenimde cumartesi test günüm regli günümde cumartesi.çok zormuş beklemek.benimki 5.gün embriyosu 2 tane.senin?
Sagol canim darisi isteyen herkesin basinaPardon yanliş oldu ufuk çizgisine yazmistim
Ahh bilmez miyim.. agzinin icine bakiyorlar tek bi guzel sey duymak icin.. hele ki o cocuklarin en ufak ilerlemesi bir tek sayiyi bile soyleyebilmesi bir ses cikartabilnesi en buyuk odul.. oyuzden ben engellilerle calismaya bir is olarak bakmiyorum canim.. sizler mucize yaratanlarsiniz her biri icin..vicdanin en onemli sermaye oldugu ibsanlik adina bir hizmet bu.. Allhim da seni ve herkesi bebekleriyle odullendirsin insallahhh..
senin kac tane embriyo donduruldu tatlim? Kac tanesi devam etti ve transfer oldu?
çok güzel bi mesleğin var Rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun.nerdesin Can'ım istanbul mu?
Ayyy öyle olucak inşallah canım çook teşekkür ederim:)Ayni şeyi bnde düşünmüştüm ama uyumaman imkansız saniyesinde gözlerin kapanıyor yatağinda uyaniyorsun.böyle bi risk neredeyse yok yani meraketme..
Hyırlısı tatlım.. Demek ki doğru zaman şimdi değilmiş.. Annişkolarını bekliyor kuzular:))Amin canim inşallah. Kuzularim onlar benim can tanelerim sukur sebeplerim.
36 tane toplandi iste 8 tane donduruldu transfer ertelendi canim
bugün umutlarım yıkıldı. sabah evde test yaptım ve sonuç negatif. bugün transferden sonra 10. gün. perşembe test günüm acaba idrarda gözükmüyor olabilirmiBence iyi bir sey ama ilaçların da etkisi olabilir tabi ama bende cok oldu yürürken bile agrı oluyordu azaldı simdi inşallah olumlu haberler getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?