- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah :)tesekkur ederim canim.bende de hafif kanama var.bol su iciyorum.suyunu ihmal etme sakin sende canim.benim 9 tane toplanmis.bakalim insallah kalitelidirler.
melis gittim canım yapılanları anlatayım en azından bılgı olur bugun adetımın 2 gunu ılaclarını getır demıslerdı getırdım yanımda sabah gıttım usg baktılar kist varmı dıye yoktu sonra hemsıre geldı nasıl vurucagımı gunlerı yazdım puregon ve menegonu vurulacam sımdılık salı gunu tekrar gel dedıler usg e2 tahlılıne bakılacakmıs ve cetrotide denen ogun karar verılıucek kullanıp kullanılmayacagı sen adet oldunmuebru_ko ne yaptın canım, başlıyor musun iğnelere? Ben regl olamadım malesef:S
Hayırlısı canım benim inşallah sağlıklı birsürü yumurtan olur... Ben daha olamadım kahverengi lekelenme oluyor, karnım da ağrıyor. İyice stres yaptım.melis gittim canım yapılanları anlatayım en azından bılgı olur bugun adetımın 2 gunu ılaclarını getır demıslerdı getırdım yanımda sabah gıttım usg baktılar kist varmı dıye yoktu sonra hemsıre geldı nasıl vurucagımı gunlerı yazdım puregon ve menegonu vurulacam sımdılık salı gunu tekrar gel dedıler usg e2 tahlılıne bakılacakmıs ve cetrotide denen ogun karar verılıucek kullanıp kullanılmayacagı sen adet oldunmu
evet canim hemde bursuruInsallah canim.bizim icin onemli olan kalitesi zaten.ilac verdilermi sana
canım şimdi adet oldummmelis gittim canım yapılanları anlatayım en azından bılgı olur bugun adetımın 2 gunu ılaclarını getır demıslerdı getırdım yanımda sabah gıttım usg baktılar kist varmı dıye yoktu sonra hemsıre geldı nasıl vurucagımı gunlerı yazdım puregon ve menegonu vurulacam sımdılık salı gunu tekrar gel dedıler usg e2 tahlılıne bakılacakmıs ve cetrotide denen ogun karar verılıucek kullanıp kullanılmayacagı sen adet oldunmu
KAN TAHLILI YAPMADILAR SADECE USG KIST VAR MI BAKTILAR SONRA HEMSIRE ILACLARI ANLATTI IGNE VURULMA KALEMINI VERDILER SALI GUNUDE GEL DEDILER BUGUN AKSAM IGENELERE BASLAYACAM BAKALIM NE OLCAK SALI GUNUDE BIR TANE ILACIM VAR O NUDA GETIR VURULUP VURULMAYACAGINI SOYELYECEZ DEDILER USG KAN TAHLILI OGUN BAKACAKLARMISI INSAALH HAFTASONUNA GELMEZ SENINKIDEHayırlısı canım benim inşallah sağlıklı birsürü yumurtan olur... Ben daha olamadım kahverengi lekelenme oluyor, karnım da ağrıyor. İyice stres yaptım.Peki bugün kan tahlili yapmadılar mı sana?
pekı ne olucak doktorunu arasanacanım şimdi adet oldumm
ben yazdım kendimi ama listeye eklenmedimbuarada kızlar 1 sayfada lıste vardır cok ksıyle konusuyoruz ama lıstede adları yok eger lısteye eklenmek ıstıyorsanıztosun788 ekleme yaptırabılır
burayada yazın ıstersenız belkı ozeldenmı attınız tekrar yas sorununuz kacıncı denemenız ne asamadasınız veede nerde yaptıracagınızıben yazdım kendimi ama listeye eklenmedim
canım gecmıs olsun sonu hayırlı olsun ınsallahevet canim hemde bursuru(progestan fitil, cipro, prednol, neupogen, estrofem, hibor ve progestan igne) sana ne ilaclari verildi.
canım hayırlı olsun ve gecmıs olsun ıyı haberlerını beklıyoruzSagolasin canim sanada cok gecmis olsun.gercekten abartmisiz yani pek bisey yokmus.hafif bi karin agrim var okadar suan.doktorum 8 tane topladik dedi yarin arayip onlar bilgi vercekmis dolumu bosmu dolleniyomu.bakalim hakkimizda hayirlisi.sende kac tane cikmis
Kizlar ben ciktim bile gayet iyiyim cok sukur.korkulacakta hicbisey yokmus.yarim saat icinde kendime geldim toparlandim.simdide eve gidiyorum.dayanamadim hemen yazayim dedim buraya.cok sukur 8 yumurtam toplanmis.mutlumuyum bilemedim.bu benim icin cok iyi bi sayi aslinda.
maşallah maşalllaaahhhhtesekkur ederim canim.bende de hafif kanama var.bol su iciyorum.suyunu ihmal etme sakin sende canim.benim 9 tane toplanmis.bakalim insallah kalitelidirler.
evet canim hemde bursuru(progestan fitil, cipro, prednol, neupogen, estrofem, hibor ve progestan igne) sana ne ilaclari verildi.
öncelikle kullandığın ilaçlar gayet güzel, hibor için kol yada göbek bişey demedilerse göbeğinden vurmanı tavsiye ederim, kol çok morarıyo, göbeğe tıpkı lucrin gibi yapıyosun....
hayirli olsun canim.insallah bu sefer saglikla bebegini kucagina alirsin
cok tesekkur ederim canim.insallah.canım gecmıs olsun sonu hayırlı olsun ınsallah
benim ilk denemem olacak canım, yaşım 36, sebepsiz infertifite, tüp bebek aşamasına kadar 5 kere aşılama 6 kere klomenle tedavi oldum, 7 yıldır uğraşıyorum, tüp bebeğe yeni geçtim, daha önce ankarada idim, şimdi mersindeyim, adana başkente başlamıştım ama rahim içi polip ameliyatı oldum tahliller felan yapıldı, aralıkta başlayacağız ama mersin üniv. hastanesinde tüp bebek açıldı, şu an kararsızım burayla görüşüp bu ay ya adanaya ya mersine başlayacağımburayada yazın ıstersenız belkı ozeldenmı attınız tekrar yas sorununuz kacıncı denemenız ne asamadasınız veede nerde yaptıracagınızı
canim benim ne guzel dilekler bunlar :) allah razi olsun. cevabin icin cok tesekkur ederim. soyledigin hersey kulagimda olacak.hatta su kafaya takmamaya stresi bile yapmaya calisicam soz veremesem de:))) bakalim yarin embriyologu aradigimda nasil haberlerle karsilasicam.tekrar tesekkur ederim canim
8 çok çok iyi maşallahhhh
Allahım güzelce döllendikleri haberi almanı, güzel bi transfer yaşamanı, 12 günü fazla stres yapmadan atlatmanı, pozitif haber almanı, kesesi kalp atışı muallakında kalmamanı, sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallaaaaahhhhh
maşallah maşalllaaahhhhçok çok çok daha güzel haberlerinizi de duyarız inşallaaaaahhhhh
Allahım güzelce döllendikleri haberi almanı, güzel bi transfer yaşamanı, 12 günü fazla stres yapmadan atlatmanı, pozitif haber almanı, kesesi kalp atışı muallakında kalmamanı, sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallaaaaahhhhh
öncelikle kullandığın ilaçlar gayet güzel, hibor için kol yada göbek bişey demedilerse göbeğinden vurmanı tavsiye ederim, kol çok morarıyo, göbeğe tıpkı lucrin gibi yapıyosun....
sonracığımaaa gelelim embriyolarınıza... şimdi şekerim genel itibariyle doktorlar 5. gün transferi yapmak isterler ki sonsuz sayıda hücreye bölünmüş olan embriyo ertesi gün heme anne karnında üstündeki zarı yırtmaya ve rahme yerleşmeye başlasın, ancak bu demek değildir ki 3. gün embriyosunda bu işlem olmaz... 3. gün embriyosu anne karnında önce bölünmeye devam eder ve trasnferden sonraki 3,-4 günler zarı yırtıp yerleşmeye başlar.... bak ben bir kez 3. gün embriyosu transfer edildi ve onda kimyasal bir gebelik yaşadım, yani en azından tutundu ama sağlıklı bir embriyo olamadığı için vücut tarafından atıldı. bir çok arkadaşım da var aynı şekilde 3. gün transferi olup bebelerini kucağına alan, yada almak için gün sayan.... hatta doktorların işe yaramaz embriyo kalitesiz diyip de transfer etmek istemedikleri embriyo ile bile gebe kalanlar var.... bu yüzden gün sayısına takılmayın....
süper kaliteli denilen embriyo, en iyi hastanelerde en güzel koşullarda da transfer edilse Rabim ol demedikten sonra olmaz... buna inanın... bak daha bugün bir haber aldım... 2013 topiğim vardı benim ordan bir arkadaş, 5 tüp bebek denemesi yaptı 2 aşıması vardı öncesinde... boynunda mıydı bi şekilde bi kitle vardı onun için ilaç falan da almış hatta... ve şu an hamile... hemde doğal... olmaz denilen bir şey bu... nası sevindiğimi anlatacak kelimem yok.... demem o ki gününe kalitesine takılma... hatta elinden geliyorsa kalite falan sorma....
sen üzerine düşeni yap, kendine dikkat et, suyunu iç, ben daha önce yapmadım ama sen yap, badem ceviz fındık tüket bol bol.... transfer sonrası daha önce de dediğim gibi eğilme-uzanma-ağır kaldırma kuralını unutma... sonuç alana kadar cinsel ilişki pek önerilmiyo bu arada bi de... gerisi takdiri ilahi![]()
canım ben kızım 2. gün embriyosu idi maşallah şuan 4 yaşında o yüzden güne çok takılma tutunacağı varsa oluyor kalitesi önemli