• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

buarada kızlar 1 sayfada lıste vardır cok ksıyle konusuyoruz ama lıstede adları yok eger lısteye eklenmek ıstıyorsanız tosun788 tosun788 ekleme yaptırabılır
32 yaşındayım tüplerim tıkalı olduğu için çocuk sahibi olamayanlardanım.bir kızım var 4 yaşında yine tüp bebekle geldi kuzum.
şimdi o tedaviden kalan 2 dondurulmuş yumartamı almaya niyet ettim 5 yıl süresi olduğundan bu sene son şansım. çok umutsuzluk yaşadım çok yıprandım ama kollarınıza aldığınızda herşey bitiyor.darısı tüm bebek hasreti yaşayanların başına

transfer yapıldı kızlar 5dklık işlemmiş 2saatte dinlendim şimdi evdeyim sanki hiç transfer falan olmamış gibi hç garip ya da heycanlı hssetmiyorum umarım 12 gün böyle stressz geçer darısı başınıza brbrmize dua edelim
hadi gozunaydin canim.insallah guzel haberini aliriz.

transfer yapıldı kızlar 5dklık işlemmiş 2saatte dinlendim şimdi evdeyim sanki hiç transfer falan olmamış gibi hç garip ya da heycanlı hssetmiyorum umarım 12 gün böyle stressz geçer darısı başınıza brbrmize dua edelim
Amin canim insallah sonucunda pozitif olur kocaman HAMILEYIM YAZARSIN :anneadayı:

Hadi canim hayirli olsun.ilk basi sen cekiyosun umarim iyi haberlerini aliriz.test tarihin nezaman.bilgilerinide eklersen seni listeye ekleyelim

Hadi canim hayirli olsun.ilk basi sen cekiyosun umarim iyi haberlerini aliriz.test tarihin nezaman.bilgilerinide eklersen seni listeye ekleyelim
16 aralıkta test yapılcak yaş 26 istanbul eşimin sperm sayısı az sanırım varikoseli var

Back