• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ben yokkende ne konuşmussunu oyle oku oku anca bitirdim :KK45:
Yarin opu olacaklar guzel hebrlerinizi bekliyoruz inşallah. En geride ben varım yaa daha adet olmama bi hafta var :KK17:  

İnşallah canim guzel haberlerle gel :*
merak etme muayne günlerini bekleye bekleye günler geçicek sende transfer gününü görüceksin ve hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz inş dua ediyorum hepimiz için:) yarın için gerginim umarım hersey yolunda gider ve ardından 12 gün daha beklicem:S

Ben yokkende ne konuşmussunu oyle oku oku anca bitirdim :KK45:
Yarin opu olacaklar guzel hebrlerinizi bekliyoruz inşallah. En geride ben varım yaa daha adet olmama bi hafta var :KK17:  
Öyle senin.net bitmişti dimi nasılsın sen.10 gibi adet olucam dimi bende yarın doktora gidecem

merak etme muayne günlerini bekleye bekleye günler geçicek sende transfer gününü görüceksin ve hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz inş dua ediyorum hepimiz için:) yarın için gerginim umarım hersey yolunda gider ve ardından 12 gün daha beklicem:S
gerilme hic canim. miniklerini al ve gel.cogu bitti azi kaldi zaten.insallah sonu guzel olacak..

Hakkinda once hayırlısi olsun canim gerilme hic bebislerini dusun

Merhaba kızlar .. benimde 15-16 aralık gibi dondurulmuş 5. gün transferim olucak medical park izmir'de .. ocak ayında ilk tüp bebek denememizde hamile kalmıştım ama bebişimiz bizimle kalmadı malesef.. şimdi ozamandan kalan dondurulmuş blastla tekrar denicez..

Mrb kizlar igne tedavisi goren arkadaslar kacinci gununuzdesiniz tahlilleriniz nasil ay ben cok heyecanliyim gunler hic bitmio ikinci gunu bitirdik daha

Canim simdiden allah yardimcin olsun.beni heyecandan uyku tutmadi valla.insallah iyi haberlerle doneriz
bende ayniydim canim dun gece.uyuyamadim bi turlu sonra sizmis kalmisim.amin canim allahim ikimizinde yardimcisi olsun bugun.insallah hersey yolunda gider ve iyi haberlerle doneriz.

kızlar 12de transferim var çok gerginim ya tutunmazsalar:(12 gün nasıl beklicem

canım sende benım gıbı gun sayıyordun adet oldunmu
canım iki gündür nette sorun vardı giremiyordum. Ben adet olamadım malesef çok gecikti. aslında salı gününden beri kahverengi lekelenme oluyor karnım ağrıyor ama yok. Haftasonuna gelecek diye hala endişeleniyorum. Hadi bakalım senin hayırlısı olsun canım, darısı bana inşallah

Back