- 5 Ekim 2015
- 312
- 194
- 23
inşallah canım, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Allaah yardımcınız olsunCanim simdiden allah yardimcin olsun.beni heyecandan uyku tutmadi valla.insallah iyi haberlerle doneriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Allaah yardımcınız olsunCanim simdiden allah yardimcin olsun.beni heyecandan uyku tutmadi valla.insallah iyi haberlerle doneriz
inşallah canım dualarımız sizinle, iyi haberlerinizi bekliyoruz.bende ayniydim canim dun gece.uyuyamadim bi turlu sonra sizmis kalmisim.amin canim allahim ikimizinde yardimcisi olsun bugun.insallah hersey yolunda gider ve iyi haberlerle doneriz.
canım bende aralık sonu başlıyorum inşallah, sebepsiz infertifite bizimkisi, şu an adana başkent görünüyor gideceğim yer ama mersinde yaşıyorum ve üniv. hastanesinde tüp bebek merkezi açılmış, haftaya orası ile konuşcam aklıma yatasa orda ilk denemem olacak, ilk olcak ve inşallah tutar yarabbimKizlar listeye adini ekletmek isteyen yokmukii
inşallah canım, hepimizin tutar inşallahcanım bende aralık sonu başlıyorum inşallah, sebepsiz infertifite bizimkisi, şu an adana başkent görünüyor gideceğim yer ama mersinde yaşıyorum ve üniv. hastanesinde tüp bebek merkezi açılmış, haftaya orası ile konuşcam aklıma yatasa orda ilk denemem olacak, ilk olcak ve inşallah tutar yarabbim
insan beyni öyle enteresan ki... okuduğum bi makale de aynen şöyle diyodu : kurduğunuz cümlelere dikkat edin, düşünceleriniz, beyninize emir olarak ulaşmakta... -sa, -se ile biten kelimeler yerine -ca, -ce ekleri ile bitenleri kullanın....kızlar 12de transferim var çok gerginim ya tutunmazsalar12 gün nasıl beklicem
Çok sevindim canım, hadi geçmiş olsun...Kizlar ben ciktim bile gayet iyiyim cok sukur.korkulacakta hicbisey yokmus.yarim saat icinde kendime geldim toparlandim.simdide eve gidiyorum.dayanamadim hemen yazayim dedim buraya.cok sukur 8 yumurtam toplanmis.mutlumuyum bilemedim.bu benim icin cok iyi bi sayi aslinda.
Sagolasin canim.darisi sizlerin basina artikÇok sevindim canım, hadi geçmiş olsun...
canim benim buyuk ihtimalle trqnsfere girdin.bebislerini al ve gel.gUzel haberini alicaz 12 gun sonradakızlar 12de transferim var çok gerginim ya tutunmazsalar12 gün nasıl beklicem
hayirli olsun canim.insallah bu sefer saglikla bebegini kucagina alirsinMerhaba kızlar .. benimde 15-16 aralık gibi dondurulmuş 5. gün transferim olucak medical park izmir'de .. ocak ayında ilk tüp bebek denememizde hamile kalmıştım ama bebişimiz bizimle kalmadı malesef.. şimdi ozamandan kalan dondurulmuş blastla tekrar denicez..
canim cok gecmis olsun sana da. aylattik cok sukur ikimizde.yarin mi arayacaksiniz embriyologu?Kizlar ben ciktim bile gayet iyiyim cok sukur.korkulacakta hicbisey yokmus.yarim saat icinde kendime geldim toparlandim.simdide eve gidiyorum.dayanamadim hemen yazayim dedim buraya.cok sukur 8 yumurtam toplanmis.mutlumuyum bilemedim.bu benim icin cok iyi bi sayi aslinda.
Sagolasin canim sanada cok gecmis olsun.gercekten abartmisiz yani pek bisey yokmus.hafif bi karin agrim var okadar suan.doktorum 8 tane topladik dedi yarin arayip onlar bilgi vercekmis dolumu bosmu dolleniyomu.bakalim hakkimizda hayirlisi.sende kac tane cikmiscanim cok gecmis olsun sana da. aylattik cok sukur ikimizde.yarin mi arayacaksiniz embriyologu?
canim simdiden hayirli olsun tedavin:)canım bende aralık sonu başlıyorum inşallah, sebepsiz infertifite bizimkisi, şu an adana başkent görünüyor gideceğim yer ama mersinde yaşıyorum ve üniv. hastanesinde tüp bebek merkezi açılmış, haftaya orası ile konuşcam aklıma yatasa orda ilk denemem olacak, ilk olcak ve inşallah tutar yarabbim
tesekkur ederim canim.bende de hafif kanama var.bol su iciyorum.suyunu ihmal etme sakin sende canim.benim 9 tane toplanmis.bakalim insallah kalitelidirler.Sagolasin canim sanada cok gecmis olsun.gercekten abartmisiz yani pek bisey yokmus.hafif bi karin agrim var okadar suan.doktorum 8 tane topladik dedi yarin arayip onlar bilgi vercekmis dolumu bosmu dolleniyomu.bakalim hakkimizda hayirlisi.sende kac tane cikmis
Insallah canim.bizim icin onemli olan kalitesi zaten.ilac verdilermi sanatesekkur ederim canim.bende de hafif kanama var.bol su iciyorum.suyunu ihmal etme sakin sende canim.benim 9 tane toplanmis.bakalim insallah kalitelidirler.
Geçmiş olsun canımKizlar ben ciktim bile gayet iyiyim cok sukur.korkulacakta hicbisey yokmus.yarim saat icinde kendime geldim toparlandim.simdide eve gidiyorum.dayanamadim hemen yazayim dedim buraya.cok sukur 8 yumurtam toplanmis.mutlumuyum bilemedim.bu benim icin cok iyi bi sayi aslinda.