- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
ayy cok sevindim canim.bakalim bende 1 de ariycam.dua edin banaEvet canim toplandi dun 8 tane.bugun aradilar 5 tanesi dollenmis.carsamba 12 de transfer olucam bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cok sevindim canim.bakalim bende 1 de ariycam.dua edin banaEvet canim toplandi dun 8 tane.bugun aradilar 5 tanesi dollenmis.carsamba 12 de transfer olucam bende
Canım kaç gün dışarda kalmış oluyor çok sevindim canım bakalım benimde rezerv az ya ne olacak bilmiyorum hayırlı olur inşallah tek embriyomu transfer edeceklerEvet canim toplandi dun 8 tane.bugun aradilar 5 tanesi dollenmis.carsamba 12 de transfer olucam bende
Hadi bakalim canim dualarim seninle.insallah seninkilerde sag salim yoluna devam ediyodurayy cok sevindim canim.bakalim bende 1 de ariycam.dua edin bana
Valla canim benimde pek umudum yoktu sayi konusunda ama 5 tanede iyi.gerci bakalim carsambaya kadar nolucak.35 yas alti oldugum ve ilk deneme oldugu icin tek transfer edicekler.sende hic stres yapma.insallah guzel seyler gorecegizCanım kaç gün dışarda kalmış oluyor çok sevindim canım bakalım benimde rezerv az ya ne olacak bilmiyorum hayırlı olur inşallah tek embriyomu transfer edecekler
ınsallah canım hayırlı ıse yavrularımız kucagımıza alırız annelıgı yasarızValla canim benimde pek umudum yoktu sayi konusunda ama 5 tanede iyi.gerci bakalim carsambaya kadar nolucak.35 yas alti oldugum ve ilk deneme oldugu icin tek transfer edicekler.sende hic stres yapma.insallah guzel seyler gorecegiz
canım bızıde haberdar et hayırlı olsun ınsallah ıyı sonucları alırsınayy cok sevindim canim.bakalim bende 1 de ariycam.dua edin bana
Canim igneleri kullanman vucudunun verdigi cevaba gore degisiyo.ben 10 gun kullandim 12.gun opu oldum.ama benimle ayni gun gelen arkadas ben opuya gittigimde karsilastik hala ignelere devam ediyormus.aksamki igneni 5 ile 8 arasinda bi saatte vurunman gerekiyo.yani dun mesela 6 da vurunduysan hergun 6dada vurunman gerekiyo.cetrotide yumurtalarin catlamasini onlemek icin yumurtalarin belli bi olgunluga gelince onu baslaticaklar.onuda genelde sabah vurdurtuyolaropu olmus arkadaslara bırsey sorucam sımdı ben adetın 2 gunu ıgnelere basladım kac gun suruyor ortalama bu ıslemler yanı ıgne kac gun olucam toplama kac gunde olmus oluyor bırde saatı saatınemı vurulmam gerekıyor benım ıgnelerım aksam 5 ten sonra herhangıbır saatte olur dedıler sabah ıgnem yok sızın boylemı olmustu perogan menogan cıtrodit dıye ıgenelerım var citrodit olan ıgneyı 6 salı gelınce sıze soyeleyecez dedıler sımdılık onu vurmuyorum
Merhaba canm. Ben de adetimin 3. Günü iğnelerime başladım. Yaklaşık 10 gün kadar iğnrlerimi.kullandım. Ben ilk gonal f ile başladım. 4 gün Sonra menegon ve cetrodit dahil oldu. Günde 3 adet iğne vuruyordum yani. Hergün aynı saatte olmalı. Ben öğlen 2 de yapıyordum. 1 saat önce yada sonra olabilir demişti hemşireler ama ben hep aynı vurdum.opu olmus arkadaslara bırsey sorucam sımdı ben adetın 2 gunu ıgnelere basladım kac gun suruyor ortalama bu ıslemler yanı ıgne kac gun olucam toplama kac gunde olmus oluyor bırde saatı saatınemı vurulmam gerekıyor benım ıgnelerım aksam 5 ten sonra herhangıbır saatte olur dedıler sabah ıgnem yok sızın boylemı olmustu perogan menogan cıtrodit dıye ıgenelerım var citrodit olan ıgneyı 6 salı gelınce sıze soyeleyecez dedıler sımdılık onu vurmuyorum
canim tosun cok guzel ozetlemis aslinda.ben 10 gun kullandim ana tedavideki igneleri.ilk 3 gun sadece gonal f vermisti sonrada baska igneler ekledi.bunu yumurta durumuna gore yapiyo doktorun. benim igne kagidimda aksam 5 ila 8 arasinda herhangibir saat belirleyip ayni saatte vur demislerdi.bende belirli bir saat ayarlayip hep o saatte yaptim. bence saatlerine dikkat et.cunku saatler onemli canimopu olmus arkadaslara bırsey sorucam sımdı ben adetın 2 gunu ıgnelere basladım kac gun suruyor ortalama bu ıslemler yanı ıgne kac gun olucam toplama kac gunde olmus oluyor bırde saatı saatınemı vurulmam gerekıyor benım ıgnelerım aksam 5 ten sonra herhangıbır saatte olur dedıler sabah ıgnem yok sızın boylemı olmustu perogan menogan cıtrodit dıye ıgenelerım var citrodit olan ıgneyı 6 salı gelınce sıze soyeleyecez dedıler sımdılık onu vurmuyorum
Canim hadi hayirlisi.yumurtalarimiz ayni seninle.sen benden gun olarak one geciyosun ama.3 5 e takilma canim.yeterki onlar ilerlesin saglikli bi sekilde.ister disarda ister icerde bisey degismiyo.bi bol bol dua edelim gerisi allaha kalmis artikkizlar 5 tanesi dollenmis yumurtalarimin.pazartesi gunu transfer olacakmis.yani 3.gun embriyosu.embriyologa sordugumda 5.gune gitmiyomu diye biz 3.gun yapiyoruz dedi gicik karineye sevinip neye uzulecegimi bilemedim.
evet canim yumurtalarimiz ayni:) hergun dua ediyorum ama ne bileyim bi garip oldum 5 taneye sevinemedim bile.tabi ki tutacagi varsa 3e 5e bakmaz ama gelde icine anlat bunuCanim hadi hayirlisi.yumurtalarimiz ayni seninle.sen benden gun olarak one geciyosun ama.3 5 e takilma canim.yeterki onlar ilerlesin saglikli bi sekilde.ister disarda ister icerde bisey degismiyo.bi bol bol dua edelim gerisi allaha kalmis artik
sagol canımcımCanim igneleri kullanman vucudunun verdigi cevaba gore degisiyo.ben 10 gun kullandim 12.gun opu oldum.ama benimle ayni gun gelen arkadas ben opuya gittigimde karsilastik hala ignelere devam ediyormus.aksamki igneni 5 ile 8 arasinda bi saatte vurunman gerekiyo.yani dun mesela 6 da vurunduysan hergun 6dada vurunman gerekiyo.cetrotide yumurtalarin catlamasini onlemek icin yumurtalarin belli bi olgunluga gelince onu baslaticaklar.onuda genelde sabah vurdurtuyolar
tesekkurler arkadasım ınsallah pazartesını hayırlı bebısler olur ve hamılelıyını kutlarızcanim tosun cok guzel ozetlemis aslinda.ben 10 gun kullandim ana tedavideki igneleri.ilk 3 gun sadece gonal f vermisti sonrada baska igneler ekledi.bunu yumurta durumuna gore yapiyo doktorun. benim igne kagidimda aksam 5 ila 8 arasinda herhangibir saat belirleyip ayni saatte vur demislerdi.bende belirli bir saat ayarlayip hep o saatte yaptim. bence saatlerine dikkat et.cunku saatler onemli canim
tessekur edrım bılgılerınız ıcın allah sanada hayırlısını versın arkadasımMerhaba canm. Ben de adetimin 3. Günü iğnelerime başladım. Yaklaşık 10 gün kadar iğnrlerimi.kullandım. Ben ilk gonal f ile başladım. 4 gün Sonra menegon ve cetrodit dahil oldu. Günde 3 adet iğne vuruyordum yani. Hergün aynı saatte olmalı. Ben öğlen 2 de yapıyordum. 1 saat önce yada sonra olabilir demişti hemşireler ama ben hep aynı vurdum.
Aman belkide 3. Gun en iyisidir.sonucta rahim ici en uygun ortam.hem iyi yonden bak bekleme suren kisaliyorevet canim yumurtalarimiz ayni:) hergun dua ediyorum ama ne bileyim bi garip oldum 5 taneye sevinemedim bile.tabi ki tutacagi varsa 3e 5e bakmaz ama gelde icine anlat bunu![]()
Hadi bakalim guzelce vurun ignelerini sende neler olucak.merak ediyorum senide durumumuz ayni.sagol canımcım
bende senı cok merak edıyorum durumlar aynı olunca ınsallah once guzel haberını sen verırsın ve arkasından hepımız :)Hadi bakalim guzelce vurun ignelerini sende neler olucak.merak ediyorum senide durumumuz ayni.